De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live
    Loïc Tussen 2 Vuren

    In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.

  2. Live
    SOS Piet XL

    Piet trekt weer door het land om culinaire problemen op te lossen. Eerst bezoekt hij Sven en Anke van JOE. Anke groeide op in een frituur, maar kan zelf geen deftige friet maken. Elders helpt Piet Geert met de gaartijden van een varkenshaasje. Afsluiten doet hij in Stevoort, waar Anastasia's man dol is op Oosterse wok, maar haar eigen creaties meer weghebben van spaghetti.

  3. Live
    Rachel Khoo: My Swedish Kitchen

    Rachel Khoo bereidt een traditionele erwtensoep met gerookt spek en een risotto met bospaddenstoelen in Zweedse stijl.

  4. Live
    Rachel Khoo: My Swedish Kitchen

    Rachel Khoo begint aan haar culinaire reis door Zweden en leert al snel meer over de gebalanceerde benadering van eten die de bevolking heeft en over de ingrediënten die onmisbaar zijn in hun keukens.

  5. Live
    James Martin's Spanish Adventure

    In Costa Blanca gaat James naar een kersenboomgaard, ontmoet hij een visser die garnalen verkoopt en smult hij van een heerlijk gerecht. James bereidt varkensvlees met kersen en een tonijnsalade.

  6. Live
    Hairy Bikers Go West

    De Hairy Bikers gaan weer naar het westen, dit keer het noordwesten van Wales. Daar maken ze kennis met lokale producenten die laten zien hoe divers de regio wel niet is.

  7. Live

    Zelfs als je professioneel bakt, zoals Anniek, kan er heus wel eens iets mis gaan. Voor het maken van brownies, bruidstaarten en Limburgse vlaaien draait ze haar hand niet om. Alleen slagroomtaarten zijn niet echt haar specialiteit. Hoe het komt dat ze altijd inzakken? Anniek heeft geen idee. Gelukkig weet Rudolph wel raad met room en gaan ze aan de slag met dé ultieme slagroomtaart!

  8. Live

    Met een tussenlanding in de botercrème vliegen Rudolph en Sem naar Honolulu! Figuurlijk dan, want Sem bakt weliswaar elk weekend de leukste themataarten, toch is ze niet tevreden over haar botercrème. Na een masterclass botercrème maken gebruiken ze deze voor een spectaculaire exotische taart.

  9. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary laat zien hoe je klassieke desserts op tafel zet. Ze begint met een Engelse banoffee pie. Voor Neapolitan Icebox Cake hoef je niet te bakken en ananastaart maken is verrassend eenvoudig.

  10. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Pasta smaakt altijd! Vandaag maakt Loïc een makkelijke pasta met twee vergeten groenten, aardpeer en zonnewortel.

  11. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary laat zien hoe je klassieke desserts op tafel zet. Ze begint met een Engelse banoffee pie. Voor Neapolitan Icebox Cake hoef je niet te bakken en ananastaart maken is verrassend eenvoudig.

  12. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  13. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Mexicaanse wok.

  14. Live

    Vandaag staat er lamsköfte met pitta en Griekse salade en een groentencurry uit Kerala op het menu.

  15. Live
    Dagelijkse Kost

    Jeroen maakte doorheen de jaren al verschillende soorten ravioli. Deze keer vult hij ravioli met gerijpte geitenkaas en geitenricotta. Dit combineert hij met bruingebakken champignons en heerlijke kappertjesboter.

  16. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Pasta smaakt altijd! Vandaag maakt Loïc een makkelijke pasta met twee vergeten groenten, aardpeer en zonnewortel.

  17. Live
    Selena + Chef

    Kelis Rogers is singer/songwriter, maar ook kookboekenschrijver en kok. Vanuit haar duurzame boerderij in Californië helpt ze Selena met een oxtail yuca poutine en een zogenaamde 'buckle'.

  18. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman maakt Oosterse zalm met sojalak uit de oven, geserveerd met een frisse noedelsalade, zoetzure komkommer-atjar, geroosterde edamameboontjes en een gember-sesamdip. Een kleurrijke en geurige maaltijd vol Aziatische smaken, perfect voor een zomerse avond.

  19. Live
    Hugo Maakt Kennis: Ierland

    In Doolin, een piepklein en pittoresk gehucht aan de befaamde Wild Atlantic Way ten westen van Ierland ontmoet Hugo Michelin chef Robbie McCauley. De onderlinge klik is gewoon bijna hoorbaar en het wederzijdse respect is groot. Een vriendschap is geboren. In Robbie’s Homestead Cottage, een huisje aan de adembenemende rotskust maken deze zielsverwanten samen een Shepherds Pie voor de schaapsherder waarmee Hugo een dag later een kudde schapen zal gaan hoeden. De kruiden voor dit gerecht verzamelt Hugo in The Burren, een magisch rots mozaïek dat heel lang geleden nog de bodem van de zee vormde. Daar komt hij erachter dat zijn begeleider misschien wel in contact staat met de beroemde Ierse Leprechauns.

  20. Live
    Rachel Khoo: My Swedish Kitchen

    Rachel Khoo bereidt een traditionele erwtensoep met gerookt spek en een risotto met bospaddenstoelen in Zweedse stijl.

  21. Live

    Zelfs als je professioneel bakt, zoals Anniek, kan er heus wel eens iets mis gaan. Voor het maken van brownies, bruidstaarten en Limburgse vlaaien draait ze haar hand niet om. Alleen slagroomtaarten zijn niet echt haar specialiteit. Hoe het komt dat ze altijd inzakken? Anniek heeft geen idee. Gelukkig weet Rudolph wel raad met room en gaan ze aan de slag met dé ultieme slagroomtaart!

  22. Live

    Met een tussenlanding in de botercrème vliegen Rudolph en Sem naar Honolulu! Figuurlijk dan, want Sem bakt weliswaar elk weekend de leukste themataarten, toch is ze niet tevreden over haar botercrème. Na een masterclass botercrème maken gebruiken ze deze voor een spectaculaire exotische taart.

  23. Live
    Hairy Bikers Go West

    De Hairy Bikers gaan weer naar het westen, dit keer het noordwesten van Wales. Daar maken ze kennis met lokale producenten die laten zien hoe divers de regio wel niet is.

  24. Live
    Loïc Tussen 2 Vuren

    In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.

  25. Live
    SOS Piet XL

    Piet trekt weer door het land om culinaire problemen op te lossen. Eerst bezoekt hij Sven en Anke van JOE. Anke groeide op in een frituur, maar kan zelf geen deftige friet maken. Elders helpt Piet Geert met de gaartijden van een varkenshaasje. Afsluiten doet hij in Stevoort, waar Anastasia's man dol is op Oosterse wok, maar haar eigen creaties meer weghebben van spaghetti.

  26. Live
    James Martin's Spanish Adventure

    In Costa Blanca gaat James naar een kersenboomgaard, ontmoet hij een visser die garnalen verkoopt en smult hij van een heerlijk gerecht. James bereidt varkensvlees met kersen en een tonijnsalade.

  27. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Pasta smaakt altijd! Vandaag maakt Loïc een makkelijke pasta met twee vergeten groenten, aardpeer en zonnewortel.

  28. Live

    Een dikke scheur bovenop je cake. Daar zit niemand op te wachten. Ook bakfanaat Sibren niet. Rudolph neemt hem mee naar een hele andere dimensie als het op cake bakken aankomt. Samen maken ze een perfect smeuïge Amandel-pecan variant…zonder scheur! En met Rudolph´s Frankfurter kranz krijg je een koninklijk spektakel met nougatine toe.

  29. Live

    Knapperige en brosse meringue met slagroom en frisse lemon curd. Dat is voor Nina een meringue paradijs waar ze thuis alleen maar van kan dromen. Rudolph leidt haar rond in de wereld van perfect schuim. Hij maakt met haar een meringuetaart die iedereen kan maken, maar ook eentje waar niemand van af kan blijven.

  30. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary laat zien hoe je slim gebruikt maakt van je ingrediënten. Ze begint met een tex-mex kipgerecht, laat dan zien hoe je cannelloni met pompoen en walnoot maakt, en eindigt met soep met worst en kip.

  31. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  32. Live
    Dagelijkse Kost

    Breid je groentegamma uit en ga aan de slag met 'boksoi', een oosterse open kool. Jeroen karamelliseert de groente in ketjap manis en serveert ze met kippendijen, basmatirijst en een currysaus op basis van ananas en kokos.

  33. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Dinsdag staat er een echte Vlaamse klassieker op het menu: konijn met geuze.

  34. Live
    Selena + Chef

    TV-kok en jurylid Jordan Andino helpt Selena met een Filipijnse maaltijd: abado met kip en jasmijnrijst en turon met bakbanaan en jackfruit. Jordan raadpleegt ook een expert: zijn oma.

  35. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman serveert kruidige gehaktballetjes met rozijnen, romige orzo met spinazie, gepocheerde eieren in kruidige tomatensaus met feta, vers Turks brood uit de oven en een frisse salade van romaine sla. Een kleurrijke, troostrijke maaltijd om samen van te genieten.

  36. Live

    Jamie serveert een tajine van witte vis met een salade van wortel, munt en mandarijnen, en een pittige cajunkip met puree van zoete aardappelen.

  37. Live
    The F Word

    Chef-kok Ramsay probeert met zijn blote handen een meerval te vangen tijdens een bezoek aan Oklahoma. Hij bereidt een vetarme pilav met kreeftjes en zangeres Jamelia maakt Jamaicaanse kippensoep.

  38. Live
    Great British Menu

    De overige chefs bereiden hoofdgerechten en desserts, waaronder twee gerechten geïnspireerd op Skellig en een Horrible Histories-feestmaal.

  39. Live
    Come Dine with Me: The Professionals

    Koks Marlon en Dania tonen hun Caribische kookkunsten. Matt en Matt moeten indruk maken met hun eten van hun gastropub The Loft. De bende staat versteld als hun geheim eindelijk onthuld wordt.

  40. Live
    Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

    Gino is terug in Toscane en leert over de klassieke Toscaanse keuken, met rijke gerechten van eenvoudige ingrediënten. En hij maakt zijn eigen kip scallopini, met kappertjes en dessertwijn.

  41. Live
    Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

    In de seizoensfinale keert Gino terug naar zijn geboorteplaats en zijn Italiaanse familie. Samen maken ze een feestmaal ter ere van zijn tante Clara. Het wordt een vrolijke en emotionele reünie.

  42. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman serveert kruidige gehaktballetjes met rozijnen, romige orzo met spinazie, gepocheerde eieren in kruidige tomatensaus met feta, vers Turks brood uit de oven en een frisse salade van romaine sla. Een kleurrijke, troostrijke maaltijd om samen van te genieten.

  43. Live
    Selena + Chef

    TV-kok en jurylid Jordan Andino helpt Selena met een Filipijnse maaltijd: abado met kip en jasmijnrijst en turon met bakbanaan en jackfruit. Jordan raadpleegt ook een expert: zijn oma.

  44. Live
    The F Word

    Chef-kok Ramsay probeert met zijn blote handen een meerval te vangen tijdens een bezoek aan Oklahoma. Hij bereidt een vetarme pilav met kreeftjes en zangeres Jamelia maakt Jamaicaanse kippensoep.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.