De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live
    Ainsley's Fantastic Flavours 2

    De culinaire reis van vandaag brengt Ainsley naar Noord -Afrika, geïnspireerd door de herinnering aan bruisende souks en kruiden die de zintuigen prikkelen. Zijn eerste gerecht is een klassieker - een tagine met lam,sinaasappel en pruimen. Vervolgens gaat Shivi Ramoutar Jamal ontmoeten om te leren hoe je een traditioneel Algerijns gerecht kunt maken. Ainsley wordt in zijn keuken vergezeld door Rav Wilding, die een heerlijk visgerecht maakt met een aantal geweldige kruiden.

  2. Live
    Hairy Bikers Go West

    Voor hun volgende avontuur gaan Dave en Si naar Merseyside. Deze regio staat bekend om zijn muziek en cultuur, en daar hoort eten natuurlijk bij.

  3. Live

    Een bijzondere, Scandinavische delicatesse. Zo zou je deze Zweedse koffiebroodjes het beste kunnen omschrijven. Een vleugje kardemom zorgt voor een sensationele betovering die thuisbakster Charlotte ook heeft weten te raken. Alleen krijgt zij ze niet lekker krokant. In deze aflevering biedt Rudolph de helpende hand en maakt hij ook nog een heerlijke Zweedse koffiekoekjes.

  4. Live

    Elegant, klassiek en verleidelijk. Dat is hoe je dit Franse koekje het beste kunt omschrijven. Hoe makkelijk het is om ervan te genieten, hoe moeilijk het is om deze lekkernij te creëren. Thuisbakster Carrera wil graag van Rudolph leren hoe ze de perfecte macarons maakt. En Rudolph doet er zelfs nog een schepje bovenop en maakt ook nog een Macaron taart.

  5. Live

    Kan je een taart maken zonder boter, melk of room, die én fantastisch smaakt én er oogverblindend uitziet? Dat is de vraag van fervent hobby bakker Jasper. Zijn dochter is sinds kort lactose intolerant en hij wil haar graag verrassen met een feestelijke lekkernij. Rudolph gaat met hem aan de slag in de bakery en ze maken samen een Zwarte woud taart en een verrukkelijke omgekeerde appel-karameltaart.

  6. Live

    Iedere keer als deze Franse lekkernij bij thuisbakster Abigaël uit de oven komt is het eindresultaat hetzelfde; ingezakt! Om voortaan dé perfecte eclairs te bakken heeft ze dringend hulp nodig. Rudolph laat zien dat de oplossing verrassend eenvoudig is. En wat krijg je als je deze Meester Patissier zijn gang laat gaan? St-Honoré eclairs met karamel en verse vanilleroom!

  7. Live

    De geur van een versgebakken appeltaart in huis, daar kan niets tegenop. Met stevige friszure appels, een vleugje kaneel en een knapperige deegkorst. Jolanda bakt er thuis graag op los maar haar appeltaart komt nog niet bepaald strak uit de oven. Rudolph deelt zijn recept voor een heerlijke, klassieke appeltaart. Ook maken ze appelkanjers, een snelle maar verrukkelijke traktatie.

  8. Live

    Roomboter met kandijkoekjes als bodem en daarop een dikke laag verse roomkaas met suiker en echte vanille. Wie kan dat nou weerstaan? Deze New York Style cheesecake bij Joyce thuis scheurt er letterlijk op los. Lekker relaxed zijn, dat is volgens Rudolph de sleutel tot een strak en romig eindresultaat. En met een no bake versie met met aardbeien en witte chocolade krijg je een toegift om van te watertanden.

  9. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary deelt drie recepten met makkelijk verkrijgbare ingrediënten die toch barsten van smaak. Mary’s moeder komt langs om haar steakrecept te laten zien. Mary laat zien hoe ze schnitzel maakt.

  10. Live
    Loïc, Zot van Koken

    In de herfst mag deze Belgische klassieker niet ontbreken. Maar wat als je weinig tijd hebt? Loïc kent het snelste stoofvlees recept.

  11. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  12. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary gaat aan de slag met tofu in allerlei vormen en maten. Ze laat zien hoe je eenvoudig inari met avocado en komkommer maakt, soep met orzo, citroen en gember, en tofu is ook heerlijk als toetje.

  13. Live

    Jamie maakt geglazuurde varkensfilet met cajunrijst en barbecuesaus, met tapas bruschetta en gegrilde sardines.

  14. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Live
    Dagelijkse Kost

    Een klassiek stuk gebakken zalm, vergezeld van een pepersaus op basis van boursin, cognac, witte wijn en room. Hierbij voorziet Jeroen een warme aardappelsalade met spinazie. Smullen maar!

  16. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Het weekend staat voor de deur, tijd om patisserie te maken. De Zweedse fijnproeverskoeken 'kanelbullar' zijn de moeite om uit te proberen.

  17. Live
    Selena + Chef

    Kok, restauranthouder en schrijver Marcus Samuelsson leert Selena, die visingewanden verafschuwt, een zalig gerecht: geschroeide zalm met een salade van witlof en bulgur en zalm- en miso-soep.

  18. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman grilt kruidige lamskofte en serveert ze in zelfgebakken pita’s met een romige yoghurt-tahin, geroosterde paprikasalade met feta en granaatappel, en een frisse saus van sumak, koriander en munt. Een kleurrijke maaltijd vol smaak, pit en geurige kruiden.

  19. Live
    Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1

    Justine maakt pizzetta’s met peer, prosciutto en rucola voor bij de Gravel Track Shiraz. Ze maakt ook noedels met roze paddenstoel, en tagliatelle met eend en champignon.

  20. Live
    Dagelijkse Kost

    Een klassiek stuk gebakken zalm, vergezeld van een pepersaus op basis van boursin, cognac, witte wijn en room. Hierbij voorziet Jeroen een warme aardappelsalade met spinazie. Smullen maar!

  21. Live

    Licht krokant van buiten en lekker zacht en chewy van binnen. Dat is nou net wat bij Bobbie niet goed lukt als ze chocolate chip cookies koekjes bakt voor haar vriendinnen. Rudolph helpt haar op weg en doet er nog een feestelijk schepje bovenop. Want wat als je in die koekjes je halve snoepla kan verstoppen?

  22. Live

    Een fluweelzachte en donkere chocoladecake met romige hangop en verse frambozenpuree. Deze Velvet chocoladetaart is ook nog eens glutenvrij en dat komt thuisbakster Yasune goed uit. Haar beste vriendin mag geen gluten en dus wil ze iets kunnen bakken dat wél smeuïg is. Rudolph helpt haar uit de brand en deelt ook zijn recept voor de perfecte, glutenvrije bramenmuffins.

  23. Live
    Roux Down The River: The Thames

    Michel houdt van vliegvissen en kreeft eten op het gazon en geniet van het leven in de luxe klasse. Hij kookt lamsstoofpot, gebraden eend, heilbot met saffraan en sherry en een zomerpudding.

  24. Live
    Gordon Ramsay: Uncharted 2

    Chef-kok Ramsay komt in de wildernis van KwaZulu-Natal allerlei dieren tegen en leert over de traditionele keuken van Zoeloekrijgers. Daarnaast verzamelt hij ook mosselen langs de rotsachtige kust.

  25. Live
    Ainsley's Fantastic Flavours 2

    De culinaire reis van vandaag brengt Ainsley naar Noord -Afrika, geïnspireerd door de herinnering aan bruisende souks en kruiden die de zintuigen prikkelen. Zijn eerste gerecht is een klassieker - een tagine met lam,sinaasappel en pruimen. Vervolgens gaat Shivi Ramoutar Jamal ontmoeten om te leren hoe je een traditioneel Algerijns gerecht kunt maken. Ainsley wordt in zijn keuken vergezeld door Rav Wilding, die een heerlijk visgerecht maakt met een aantal geweldige kruiden.

  26. Live
    Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1

    Justine duikt de Duitse keuken in en maakt een broodje met mettwurst en sauerkraut bij Steiny’s Traditional Mettwurst.

  27. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  28. Live

    Zelfs als je professioneel bakt, zoals Anniek, kan er heus wel eens iets mis gaan. Voor het maken van brownies, bruidstaarten en Limburgse vlaaien draait ze haar hand niet om. Alleen slagroomtaarten zijn niet echt haar specialiteit. Hoe het komt dat ze altijd inzakken? Anniek heeft geen idee. Gelukkig weet Rudolph wel raad met room en gaan ze aan de slag met dé ultieme slagroomtaart!

  29. Live

    Met een tussenlanding in de botercrème vliegen Rudolph en Sem naar Honolulu! Figuurlijk dan, want Sem bakt weliswaar elk weekend de leukste themataarten, toch is ze niet tevreden over haar botercrème. Na een masterclass botercrème maken gebruiken ze deze voor een spectaculaire exotische taart.

  30. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary laat zien hoe je klassieke desserts op tafel zet. Ze begint met een Engelse banoffee pie. Voor Neapolitan Icebox Cake hoef je niet te bakken en ananastaart maken is verrassend eenvoudig.

  31. Live
    Dagelijkse Kost

    Jeroen maakte doorheen de jaren al verschillende soorten ravioli. Deze keer vult hij ravioli met gerijpte geitenkaas en geitenricotta. Dit combineert hij met bruingebakken champignons en heerlijke kappertjesboter.

  32. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Pasta smaakt altijd! Vandaag maakt Loïc een makkelijke pasta met twee vergeten groenten, aardpeer en zonnewortel.

  33. Live
    Selena + Chef

    Kelis Rogers is singer/songwriter, maar ook kookboekenschrijver en kok. Vanuit haar duurzame boerderij in Californië helpt ze Selena met een oxtail yuca poutine en een zogenaamde 'buckle'.

  34. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman maakt Oosterse zalm met sojalak uit de oven, geserveerd met een frisse noedelsalade, zoetzure komkommer-atjar, geroosterde edamameboontjes en een gember-sesamdip. Een kleurrijke en geurige maaltijd vol Aziatische smaken, perfect voor een zomerse avond.

  35. Live

    Vandaag staat er lamsköfte met pitta en Griekse salade en een groentencurry uit Kerala op het menu.

  36. Live
    Loïc Tussen 2 Vuren

    In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.

  37. Live
    SOS Piet XL

    Piet trekt weer door het land om culinaire problemen op te lossen. Eerst bezoekt hij Sven en Anke van JOE. Anke groeide op in een frituur, maar kan zelf geen deftige friet maken. Elders helpt Piet Geert met de gaartijden van een varkenshaasje. Afsluiten doet hij in Stevoort, waar Anastasia's man dol is op Oosterse wok, maar haar eigen creaties meer weghebben van spaghetti.

  38. Live
    Rachel Khoo: My Swedish Kitchen

    Rachel Khoo bereidt een traditionele erwtensoep met gerookt spek en een risotto met bospaddenstoelen in Zweedse stijl.

  39. Live
    Rachel Khoo: My Swedish Kitchen

    Rachel Khoo begint aan haar culinaire reis door Zweden en leert al snel meer over de gebalanceerde benadering van eten die de bevolking heeft en over de ingrediënten die onmisbaar zijn in hun keukens.

  40. Live
    James Martin's Spanish Adventure

    In Costa Blanca gaat James naar een kersenboomgaard, ontmoet hij een visser die garnalen verkoopt en smult hij van een heerlijk gerecht. James bereidt varkensvlees met kersen en een tonijnsalade.

  41. Live
    Hairy Bikers Go West

    De Hairy Bikers gaan weer naar het westen, dit keer het noordwesten van Wales. Daar maken ze kennis met lokale producenten die laten zien hoe divers de regio wel niet is.

  42. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman maakt Oosterse zalm met sojalak uit de oven, geserveerd met een frisse noedelsalade, zoetzure komkommer-atjar, geroosterde edamameboontjes en een gember-sesamdip. Een kleurrijke en geurige maaltijd vol Aziatische smaken, perfect voor een zomerse avond.

  43. Live
    Selena + Chef

    TV-kok en jurylid Jordan Andino helpt Selena met een Filipijnse maaltijd: abado met kip en jasmijnrijst en turon met bakbanaan en jackfruit. Jordan raadpleegt ook een expert: zijn oma.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.