Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
Jamie laat ons een hele reeks eenpansgerechten zien; gebakken zalm in een zak, supergemakkelijke tomatenbeignets die je in een koekenpan kunt maken, en geroosterd gerold varkensvlees en een risotto die in dezelfde braadpan worden gekookt.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok.
-
LiveDagelijkse Kost
Dit nagerecht op basis van amaretto en frangipanevulling is het proberen waard als je houdt van de zoete smaak van amandel. Serveer met een smeuïge koffie met roomijs en je hebt het ideale, verkwikkende vieruurtje.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Een week voor Sinterklaas zorgt Loïc voor patisserie met speculaas: een speculaasjavanais.
-
LiveSelena + Chef
Tv-ster, restauranthouder, auteur en filantroop Aarón Sánchez zorgt voor prikkels als hij Selena vis laat bereiden. Maar dat zorgt ook voor een hoop zalige gerechten, zoals krab-ravigote.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Thomas Cammaert te gast en maken ze samen de originele vol-au-vent met friet.
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 2
Andy is terug in Bondi Beach. Samen met chef-kok Mark LaBrooy gaat hij naar Pocket City Farm. ‘s Middags kookt hij met zijn favoriete speeltjes. Daarna gaan Mark en Andy naar Parramatta.
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 2
De mannen gaan naar Yum Cha House in Rylstone en bezoeken het ouderlijk huis in Port Stephens. Daarna eten ze bijzondere fish en chips met Andy’s familie op Broughton Island.
-
Zoete broodjes bakken kunnen ze in Groningen als de beste. In Bierum staat de bakkerij van Martijn. Hij leerde het vak van zijn opa en vader. Rudolph draait een ochtendje mee en ziet hoe Zoetbrood, een typische Groningse specialiteit, gebakken wordt.
-
Houd je van uitslapen? Dan kun je beter niet in Noord-Holland zijn. Maar lekkere broodjes bakken kunnen ze daar als geen ander. Wat lui zijn en deze specialiteit met elkaar te maken hebben? In deze aflevering komt Rudolph alles te weten over het verhaal achter de Luilakbol.
-
LiveJeremy Pang's Hong Kong Kitchen
Jeremy nodigt zijn goede vriend en tv-persoonlijkheid Tom Skinner uit naar Hong Kong. Ze smullen van iconische ontbijtjes, zoete lekkernijen en een kop thee – op z'n Hong Kongs natuurlijk!
-
LiveGordon's Great Escape
Gordon reist naar het zuiden van India om meer te leren over vegetarisch koken en Indiase visgerechten. Hij maakt sambar met een straatkok en bereidt een chic diner voor de elite van Mumbai.
-
LiveFar Flung with Gary Mehigan
Deze keer gaat chef-kok Gary Mehigan naar Hong Kong. De stad is vol glitter en glamour, maar je kunt er vooral terecht voor fantastisch eten.
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 2
De mannen gaan naar Yum Cha House in Rylstone en bezoeken het ouderlijk huis in Port Stephens. Daarna eten ze bijzondere fish en chips met Andy’s familie op Broughton Island.
-
In zijn prachtige molen in het Overijsselse Olst maalt Bastiaan zijn eigen meel waarmee hij heerlijke krentenwegge bakt. Rudolph bakt gezellig met hem mee en komt alles te weten over deze bijzondere streekspecialiteit.
-
Je kunt hier heerlijke vis eten. Maar ook zijn ze in dit gezellige dorp dol op koek. Met bakker Klaas bakt Rudolph een bijzondere specialiteit: Jan Hagel. Een beetje vreemd maar wel lekker: in Spakenburg eten ze dit koekje het liefst niet helemaal gaar gebakken.
-
LiveMary Makes It Easy
Vandaag draait alles om vis. Mary laat zien hoe je zelf fish & chips maakt, tonijntartaar is heerlijk met avocado en limoen, zalm met kokos bereid en papillote en Pickerel Meunière.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.
-
LiveDagelijkse Kost
Deze wereldberoemde salade is een stukje culinair erfgoed uit het legendarische Waldorf Astoria-hotel in New York. Jeroen maakt een versie met venkel en opgelegde haring met ui. Een stukje pompernikkel of zuurdesembrood erbij en je hebt een heerlijke lunch.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Een feestelijk visgerecht op donderdag: gebakken coquilles met beurre blanc van cava.
-
LiveSelena + Chef
Fabio Viviani, een ambassadeur voor de Italiaanse keuken, maakt samen met Selena pan-pizza, focaccia met rozemarijn en ham en een 'dessert' van geroosterde brood met tomatenjam en burrata.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Toine van Peperstraten te gast en maken ze samen de echte Brabantse progrestaart.
-
Jamie's eenpansserie brengt midweekmaaltijden naar een hoger niveau. Hij maakt een eenvoudig, smaakvol gnocchi-avondmaal klaar, gigantische pittige gehaktballen vol heerlijke tijdbesparende cheats en zet een familiefavoriet op zijn kop met zijn omgekeerde vistaart.
-
Jamie gaat vissen in Costa Rica en leert karate in Japan. Op het menu staan kaas- en maispannenkoeken met spek en gekarameliseerde banaan.
-
Lindsay Lohan komt langs in het café. Ze maakt Chicken Pot Pie met gehaktballetjes, geïnspireerd door haar favoriete restaurant in New York.
-
Jamie braadt een halve varkensschouder en maakt van de restjes dimsumbroodjes en gehaktbrood met spaghetti en een geweldige tomaten-chilisaus.
-
LiveThe Streets with Dan Hong
Dan maakt een Noord-Chinese favoriet, zha jiang mian, gebakken mie met een machtige saus, Banh Mi: baguettes gevuld met vlees, knapperige sla en ingemaakte groente, uit Vietnam en churros.
-
LiveThe Streets with Dan Hong
Dan maakt geliefd Thais streetfood, pad krapow, een klassieker uit het Midden-Oosten: pittige lamskofta. Dan gaat hij naar Duitsland voor de populaire koning van streetfood: de currywurst.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Toine van Peperstraten te gast en maken ze samen de echte Brabantse progrestaart.
-
LiveSelena + Chef
Fabio Viviani, een ambassadeur voor de Italiaanse keuken, maakt samen met Selena pan-pizza, focaccia met rozemarijn en ham en een 'dessert' van geroosterde brood met tomatenjam en burrata.
-
Jamie gaat vissen in Costa Rica en leert karate in Japan. Op het menu staan kaas- en maispannenkoeken met spek en gekarameliseerde banaan.
-
Lindsay Lohan komt langs in het café. Ze maakt Chicken Pot Pie met gehaktballetjes, geïnspireerd door haar favoriete restaurant in New York.
-
Jamie braadt een halve varkensschouder en maakt van de restjes dimsumbroodjes en gehaktbrood met spaghetti en een geweldige tomaten-chilisaus.
-
LiveThe Streets with Dan Hong
Dan maakt een Noord-Chinese favoriet, zha jiang mian, gebakken mie met een machtige saus, Banh Mi: baguettes gevuld met vlees, knapperige sla en ingemaakte groente, uit Vietnam en churros.
-
LiveThe Streets with Dan Hong
Dan maakt geliefd Thais streetfood, pad krapow, een klassieker uit het Midden-Oosten: pittige lamskofta. Dan gaat hij naar Duitsland voor de populaire koning van streetfood: de currywurst.
-
In zijn prachtige molen in het Overijsselse Olst maalt Bastiaan zijn eigen meel waarmee hij heerlijke krentenwegge bakt. Rudolph bakt gezellig met hem mee en komt alles te weten over deze bijzondere streekspecialiteit.
-
Je kunt hier heerlijke vis eten. Maar ook zijn ze in dit gezellige dorp dol op koek. Met bakker Klaas bakt Rudolph een bijzondere specialiteit: Jan Hagel. Een beetje vreemd maar wel lekker: in Spakenburg eten ze dit koekje het liefst niet helemaal gaar gebakken.
-
LiveMary Makes It Easy
Vandaag draait alles om vis. Mary laat zien hoe je zelf fish & chips maakt, tonijntartaar is heerlijk met avocado en limoen, zalm met kokos bereid en papillote en Pickerel Meunière.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Een week voor Sinterklaas zorgt Loïc voor patisserie met speculaas: een speculaasjavanais.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Een feestelijk visgerecht op donderdag: gebakken coquilles met beurre blanc van cava.
-
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Siham Raijoul te gast en maken ze samen heerlijke suçuk flavoured chips.
-
LiveSelena + Chef
Selena's zusje Gracie komt langs voor een speciale verjaardagstraktatie. Richard Blais heeft allerlei smakelijke ingrediënten om een groot succes te maken van Gracie's grote dag.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24
-
Canal Digitaal64
-
KPN24
-
Ziggo24