De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live
    Selena + Chef

    Kok, restauranthouder en filantroop José Andrés laat Selena haar verbeelding gebruiken voor een frisse, kleurrijke tapas-spread. Ze maken Spaanse gerechten, van gazpacho tot mejillones a la gallega.

  2. Live
    Jamie Oliver: Cooking for Less

    Nu alles duurder wordt, zijn betaalbare gerechten meer dan welkom. Gelukkig heeft Jamie er genoeg en deelt hij ook praktische tips om ervoor te zorgen dat de boodschappenkosten niet de pan uit rijzen.

  3. Live

    Jamie maakt een geweldige groene curry en comedian John Bishop laat zien hoe je de beste lasagne maakt.

  4. Live

    Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.

  5. Live
    The Streets with Dan Hong

    Water, maïsmeel en zout - Dan onderzoekt een klassiek Zuid-Amerikaans gerecht, arepa, en voegt een twist toe door Zuid-Aziatische smaken toe te voegen.

  6. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan laat een favoriet Hongkongs gerecht zien, sieuw mai: dumplings met oranjekuit van krab, maakt een loempia van de eenvoudige cheeseburger en maakt een Indiase samosa met kaas.

  7. Live

    De geur van een versgebakken appeltaart in huis, daar kan niets tegenop. Met stevige friszure appels, een vleugje kaneel en een knapperige deegkorst. Jolanda bakt er thuis graag op los maar haar appeltaart komt nog niet bepaald strak uit de oven. Rudolph deelt zijn recept voor een heerlijke, klassieke appeltaart. Ook maken ze appelkanjers, een snelle maar verrukkelijke traktatie.

  8. Live

    Roomboter met kandijkoekjes als bodem en daarop een dikke laag verse roomkaas met suiker en echte vanille. Wie kan dat nou weerstaan? Deze New York Style cheesecake bij Joyce thuis scheurt er letterlijk op los. Lekker relaxed zijn, dat is volgens Rudolph de sleutel tot een strak en romig eindresultaat. En met een no bake versie met met aardbeien en witte chocolade krijg je een toegift om van te watertanden.

  9. Live
    Mary Makes It Easy

    Vandaag draait alles om kip. Mary begint bij het begin en laat zien hoe je kip snijdt. Ze maakt gnocchi met champignons in één pan, kip paprikash en kip met ui en feta op een bakplaat.

  10. Live
    Loïc, Zot van Koken

    In de herfst mag deze Belgische klassieker niet ontbreken. Maar wat als je weinig tijd hebt? Loïc kent het snelste stoofvlees recept.

  11. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Zoveel mogelijkheden met geitenkaas... Loïc maakt er aperoballetjes mee en een croque.

  12. Live
    Mary Makes It Easy

    Vandaag draait alles om kip. Mary begint bij het begin en laat zien hoe je kip snijdt. Ze maakt gnocchi met champignons in één pan, kip paprikash en kip met ui en feta op een bakplaat.

  13. Live

    Jamie bereidt een traditionele schotel van rundvlees, lever en bacon met puree en kliekjes. Hij maakt ook een Mexicaanse tomatensoep.

  14. Live
    Dagelijkse Kost

    Dit is een uniek voorgerecht om u tegen te zeggen. Met chorizokroketjes geserveerd op tartaar van coeur de boeuf-tomaten en een smeuïge chorizomayonaise als afwerking kan je dag niet meer stuk.

  15. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Zoveel mogelijkheden met geitenkaas... Loïc maakt er aperoballetjes mee en een croque.

  16. Live
    Selena + Chef

    Kok, restauranthouder en filantroop José Andrés laat Selena haar verbeelding gebruiken voor een frisse, kleurrijke tapas-spread. Ze maken Spaanse gerechten, van gazpacho tot mejillones a la gallega.

  17. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman maakt tortellini’s gevuld met ricotta, zoete ui en pijnboompitten in een romige tomatensaus met mascarpone. Daarbij serveert hij knapperig ciabattabrood, pistachepesto en een frisse salade van flinterdunne venkel met Parmezaan. Elegant, vers en vol Italiaanse flair.

  18. Live
    The Streets with Dan Hong

    Water, maïsmeel en zout - Dan onderzoekt een klassiek Zuid-Amerikaans gerecht, arepa, en voegt een twist toe door Zuid-Aziatische smaken toe te voegen.

  19. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan laat een favoriet Hongkongs gerecht zien, sieuw mai: dumplings met oranjekuit van krab, maakt een loempia van de eenvoudige cheeseburger en maakt een Indiase samosa met kaas.

  20. Live

    De geur van een versgebakken appeltaart in huis, daar kan niets tegenop. Met stevige friszure appels, een vleugje kaneel en een knapperige deegkorst. Jolanda bakt er thuis graag op los maar haar appeltaart komt nog niet bepaald strak uit de oven. Rudolph deelt zijn recept voor een heerlijke, klassieke appeltaart. Ook maken ze appelkanjers, een snelle maar verrukkelijke traktatie.

  21. Live

    Roomboter met kandijkoekjes als bodem en daarop een dikke laag verse roomkaas met suiker en echte vanille. Wie kan dat nou weerstaan? Deze New York Style cheesecake bij Joyce thuis scheurt er letterlijk op los. Lekker relaxed zijn, dat is volgens Rudolph de sleutel tot een strak en romig eindresultaat. En met een no bake versie met met aardbeien en witte chocolade krijg je een toegift om van te watertanden.

  22. Live
    Jamie Oliver: Cooking for Less

    Nu alles duurder wordt, zijn betaalbare gerechten meer dan welkom. Gelukkig heeft Jamie er genoeg en deelt hij ook praktische tips om ervoor te zorgen dat de boodschappenkosten niet de pan uit rijzen.

  23. Live

    Jamie maakt een geweldige groene curry en comedian John Bishop laat zien hoe je de beste lasagne maakt.

  24. Live

    Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.

  25. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan laat een favoriet Hongkongs gerecht zien, sieuw mai: dumplings met oranjekuit van krab, maakt een loempia van de eenvoudige cheeseburger en maakt een Indiase samosa met kaas.

  26. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  27. Live

    Licht krokant van buiten en lekker zacht en chewy van binnen. Dat is nou net wat bij Bobbie niet goed lukt als ze chocolate chip cookies koekjes bakt voor haar vriendinnen. Rudolph helpt haar op weg en doet er nog een feestelijk schepje bovenop. Want wat als je in die koekjes je halve snoepla kan verstoppen?

  28. Live

    Een fluweelzachte en donkere chocoladecake met romige hangop en verse frambozenpuree. Deze Velvet chocoladetaart is ook nog eens glutenvrij en dat komt thuisbakster Yasune goed uit. Haar beste vriendin mag geen gluten en dus wil ze iets kunnen bakken dat wél smeuïg is. Rudolph helpt haar uit de brand en deelt ook zijn recept voor de perfecte, glutenvrije bramenmuffins.

  29. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary gaat aan de slag met tofu in allerlei vormen en maten. Ze laat zien hoe je eenvoudig inari met avocado en komkommer maakt, soep met orzo, citroen en gember, en tofu is ook heerlijk als toetje.

  30. Live
    Dagelijkse Kost

    Een klassiek stuk gebakken zalm, vergezeld van een pepersaus op basis van boursin, cognac, witte wijn en room. Hierbij voorziet Jeroen een warme aardappelsalade met spinazie. Smullen maar!

  31. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Het weekend staat voor de deur, tijd om patisserie te maken. De Zweedse fijnproeverskoeken 'kanelbullar' zijn de moeite om uit te proberen.

  32. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman grilt kruidige lamskofte en serveert ze in zelfgebakken pita’s met een romige yoghurt-tahin, geroosterde paprikasalade met feta en granaatappel, en een frisse saus van sumak, koriander en munt. Een kleurrijke maaltijd vol smaak, pit en geurige kruiden.

  33. Live

    Jamie maakt geglazuurde varkensfilet met cajunrijst en barbecuesaus, met tapas bruschetta en gegrilde sardines.

  34. Live
    Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1

    Justine maakt pizzetta’s met peer, prosciutto en rucola voor bij de Gravel Track Shiraz. Ze maakt ook noedels met roze paddenstoel, en tagliatelle met eend en champignon.

  35. Live
    Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1

    Justine duikt de Duitse keuken in en maakt een broodje met mettwurst en sauerkraut bij Steiny’s Traditional Mettwurst.

  36. Live
    Roux Down The River: The Thames

    Michel houdt van vliegvissen en kreeft eten op het gazon en geniet van het leven in de luxe klasse. Hij kookt lamsstoofpot, gebraden eend, heilbot met saffraan en sherry en een zomerpudding.

  37. Live
    Gordon Ramsay: Uncharted 2

    Chef-kok Ramsay komt in de wildernis van KwaZulu-Natal allerlei dieren tegen en leert over de traditionele keuken van Zoeloekrijgers. Daarnaast verzamelt hij ook mosselen langs de rotsachtige kust.

  38. Live
    Ainsley's Fantastic Flavours 2

    De culinaire reis van vandaag brengt Ainsley naar Noord -Afrika, geïnspireerd door de herinnering aan bruisende souks en kruiden die de zintuigen prikkelen. Zijn eerste gerecht is een klassieker - een tagine met lam,sinaasappel en pruimen. Vervolgens gaat Shivi Ramoutar Jamal ontmoeten om te leren hoe je een traditioneel Algerijns gerecht kunt maken. Ainsley wordt in zijn keuken vergezeld door Rav Wilding, die een heerlijk visgerecht maakt met een aantal geweldige kruiden.

  39. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman grilt kruidige lamskofte en serveert ze in zelfgebakken pita’s met een romige yoghurt-tahin, geroosterde paprikasalade met feta en granaatappel, en een frisse saus van sumak, koriander en munt. Een kleurrijke maaltijd vol smaak, pit en geurige kruiden.

  40. Live
    Selena + Chef

    Kok, restauranthouder en schrijver Marcus Samuelsson leert Selena, die visingewanden verafschuwt, een zalig gerecht: geschroeide zalm met een salade van witlof en bulgur en zalm- en miso-soep.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.