De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live

    Jamie laat ons een hele reeks eenpansgerechten zien; gebakken zalm in een zak, supergemakkelijke tomatenbeignets die je in een koekenpan kunt maken, en geroosterd gerold varkensvlees en een risotto die in dezelfde braadpan worden gekookt.

  2. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok.

  3. Live
    Dagelijkse Kost

    Dit nagerecht op basis van amaretto en frangipanevulling is het proberen waard als je houdt van de zoete smaak van amandel. Serveer met een smeuïge koffie met roomijs en je hebt het ideale, verkwikkende vieruurtje.

  4. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Een week voor Sinterklaas zorgt Loïc voor patisserie met speculaas: een speculaasjavanais.

  5. Live
    Selena + Chef

    Tv-ster, restauranthouder, auteur en filantroop Aarón Sánchez zorgt voor prikkels als hij Selena vis laat bereiden. Maar dat zorgt ook voor een hoop zalige gerechten, zoals krab-ravigote.

  6. Live
    Guilty Pleasures

    In deze aflevering heeft Perry Thomas Cammaert te gast en maken ze samen de originele vol-au-vent met friet.

  7. Live
    Andy and Ben Eat Australia 2

    Andy is terug in Bondi Beach. Samen met chef-kok Mark LaBrooy gaat hij naar Pocket City Farm. ‘s Middags kookt hij met zijn favoriete speeltjes. Daarna gaan Mark en Andy naar Parramatta.

  8. Live
    Andy and Ben Eat Australia 2

    De mannen gaan naar Yum Cha House in Rylstone en bezoeken het ouderlijk huis in Port Stephens. Daarna eten ze bijzondere fish en chips met Andy’s familie op Broughton Island.

  9. Live

    Zoete broodjes bakken kunnen ze in Groningen als de beste. In Bierum staat de bakkerij van Martijn. Hij leerde het vak van zijn opa en vader. Rudolph draait een ochtendje mee en ziet hoe Zoetbrood, een typische Groningse specialiteit, gebakken wordt.

  10. Live

    Houd je van uitslapen? Dan kun je beter niet in Noord-Holland zijn. Maar lekkere broodjes bakken kunnen ze daar als geen ander. Wat lui zijn en deze specialiteit met elkaar te maken hebben? In deze aflevering komt Rudolph alles te weten over het verhaal achter de Luilakbol.

  11. Live
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen

    Jeremy nodigt zijn goede vriend en tv-persoonlijkheid Tom Skinner uit naar Hong Kong. Ze smullen van iconische ontbijtjes, zoete lekkernijen en een kop thee – op z'n Hong Kongs natuurlijk!

  12. Live
    Gordon's Great Escape

    Gordon reist naar het zuiden van India om meer te leren over vegetarisch koken en Indiase visgerechten. Hij maakt sambar met een straatkok en bereidt een chic diner voor de elite van Mumbai.

  13. Live
    Far Flung with Gary Mehigan

    Deze keer gaat chef-kok Gary Mehigan naar Hong Kong. De stad is vol glitter en glamour, maar je kunt er vooral terecht voor fantastisch eten.

  14. Live
    Andy and Ben Eat Australia 2

    De mannen gaan naar Yum Cha House in Rylstone en bezoeken het ouderlijk huis in Port Stephens. Daarna eten ze bijzondere fish en chips met Andy’s familie op Broughton Island.

  15. Live

    In zijn prachtige molen in het Overijsselse Olst maalt Bastiaan zijn eigen meel waarmee hij heerlijke krentenwegge bakt. Rudolph bakt gezellig met hem mee en komt alles te weten over deze bijzondere streekspecialiteit.

  16. Live

    Je kunt hier heerlijke vis eten. Maar ook zijn ze in dit gezellige dorp dol op koek. Met bakker Klaas bakt Rudolph een bijzondere specialiteit: Jan Hagel. Een beetje vreemd maar wel lekker: in Spakenburg eten ze dit koekje het liefst niet helemaal gaar gebakken.

  17. Live
    Mary Makes It Easy

    Vandaag draait alles om vis. Mary laat zien hoe je zelf fish & chips maakt, tonijntartaar is heerlijk met avocado en limoen, zalm met kokos bereid en papillote en Pickerel Meunière.

  18. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.

  19. Live
    Dagelijkse Kost

    Deze wereldberoemde salade is een stukje culinair erfgoed uit het legendarische Waldorf Astoria-hotel in New York. Jeroen maakt een versie met venkel en opgelegde haring met ui. Een stukje pompernikkel of zuurdesembrood erbij en je hebt een heerlijke lunch.

  20. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Een feestelijk visgerecht op donderdag: gebakken coquilles met beurre blanc van cava.

  21. Live
    Selena + Chef

    Fabio Viviani, een ambassadeur voor de Italiaanse keuken, maakt samen met Selena pan-pizza, focaccia met rozemarijn en ham en een 'dessert' van geroosterde brood met tomatenjam en burrata.

  22. Live
    Guilty Pleasures

    In deze aflevering heeft Perry Toine van Peperstraten te gast en maken ze samen de echte Brabantse progrestaart.

  23. Live

    Jamie's eenpansserie brengt midweekmaaltijden naar een hoger niveau. Hij maakt een eenvoudig, smaakvol gnocchi-avondmaal klaar, gigantische pittige gehaktballen vol heerlijke tijdbesparende cheats en zet een familiefavoriet op zijn kop met zijn omgekeerde vistaart.

  24. Live

    Jamie gaat vissen in Costa Rica en leert karate in Japan. Op het menu staan kaas- en maispannenkoeken met spek en gekarameliseerde banaan.

  25. Live

    Lindsay Lohan komt langs in het café. Ze maakt Chicken Pot Pie met gehaktballetjes, geïnspireerd door haar favoriete restaurant in New York.

  26. Live

    Jamie braadt een halve varkensschouder en maakt van de restjes dimsumbroodjes en gehaktbrood met spaghetti en een geweldige tomaten-chilisaus.

  27. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan maakt een Noord-Chinese favoriet, zha jiang mian, gebakken mie met een machtige saus, Banh Mi: baguettes gevuld met vlees, knapperige sla en ingemaakte groente, uit Vietnam en churros.

  28. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan maakt geliefd Thais streetfood, pad krapow, een klassieker uit het Midden-Oosten: pittige lamskofta. Dan gaat hij naar Duitsland voor de populaire koning van streetfood: de currywurst.

  29. Live
    Guilty Pleasures

    In deze aflevering heeft Perry Toine van Peperstraten te gast en maken ze samen de echte Brabantse progrestaart.

  30. Live
    Selena + Chef

    Fabio Viviani, een ambassadeur voor de Italiaanse keuken, maakt samen met Selena pan-pizza, focaccia met rozemarijn en ham en een 'dessert' van geroosterde brood met tomatenjam en burrata.

  31. Live

    Jamie gaat vissen in Costa Rica en leert karate in Japan. Op het menu staan kaas- en maispannenkoeken met spek en gekarameliseerde banaan.

  32. Live

    Lindsay Lohan komt langs in het café. Ze maakt Chicken Pot Pie met gehaktballetjes, geïnspireerd door haar favoriete restaurant in New York.

  33. Live

    Jamie braadt een halve varkensschouder en maakt van de restjes dimsumbroodjes en gehaktbrood met spaghetti en een geweldige tomaten-chilisaus.

  34. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan maakt een Noord-Chinese favoriet, zha jiang mian, gebakken mie met een machtige saus, Banh Mi: baguettes gevuld met vlees, knapperige sla en ingemaakte groente, uit Vietnam en churros.

  35. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan maakt geliefd Thais streetfood, pad krapow, een klassieker uit het Midden-Oosten: pittige lamskofta. Dan gaat hij naar Duitsland voor de populaire koning van streetfood: de currywurst.

  36. Live

    In zijn prachtige molen in het Overijsselse Olst maalt Bastiaan zijn eigen meel waarmee hij heerlijke krentenwegge bakt. Rudolph bakt gezellig met hem mee en komt alles te weten over deze bijzondere streekspecialiteit.

  37. Live

    Je kunt hier heerlijke vis eten. Maar ook zijn ze in dit gezellige dorp dol op koek. Met bakker Klaas bakt Rudolph een bijzondere specialiteit: Jan Hagel. Een beetje vreemd maar wel lekker: in Spakenburg eten ze dit koekje het liefst niet helemaal gaar gebakken.

  38. Live
    Mary Makes It Easy

    Vandaag draait alles om vis. Mary laat zien hoe je zelf fish & chips maakt, tonijntartaar is heerlijk met avocado en limoen, zalm met kokos bereid en papillote en Pickerel Meunière.

  39. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Een week voor Sinterklaas zorgt Loïc voor patisserie met speculaas: een speculaasjavanais.

  40. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Een feestelijk visgerecht op donderdag: gebakken coquilles met beurre blanc van cava.

  41. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  42. Live
    Guilty Pleasures

    In deze aflevering heeft Perry Siham Raijoul te gast en maken ze samen heerlijke suçuk flavoured chips.

  43. Live
    Selena + Chef

    Selena's zusje Gracie komt langs voor een speciale verjaardagstraktatie. Richard Blais heeft allerlei smakelijke ingrediënten om een groot succes te maken van Gracie's grote dag.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.