Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveAndy and Ben Eat the World
Deze aflevering zijn Andy en Ben in Portugal, waar ze de Flamenco leren dansen. Ook krijgen ze toegang tot de Mercado De Campo waar ze de beroemde Portugese chef Jose Avillex ontmoeten.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Loïc maakt zoetigheid voor bij de thee: een citrustaart met meringue.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.
-
LiveNadiya's Everyday Baking
Nadiya en Maryam, die gek is op flapjacks, delen hun recept voor deze favoriete gezinssnack met zoete, kleverige havervlokken met een laag scherpe frambozen jam, met een dikke laag chocola.
-
Bakken kan ook glutenvrij en dus maakt Miljuschka een glutenvrije deeg. Als eerste maakt ze een tartelette met lemoncurd en eiwitschuim. En ze maakt een cheesecake met passievrucht.
-
LiveMary Makes It Easy
Met Mary's ingevroren tomatensaus draai je zo koolrolletjes met een champignon-rijst-walnoten-vulling in elkaar. Of lasagne-rolletjes met spinazie en ricotta. En een groene chili met kalkoengehakt.
-
LiveLekker Snel!
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze traybake met spek en pastinaak.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Loïc flanst snelle wraps in elkaar, heerlijk voor een kleurrijke lunch.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
In deze aflevering is Jesse, de gitarist van karsu, te gast. Ze gaat namelijk Beyran maken. Een Turkse maaltijdsoep die favoriet is van Jesse tijdens hun tournees.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Renze Klamer te gast en maken ze samen echte lahmacun.
-
Jamie maakt in een handomdraai gegrilde steak, ratatouille met saffraanrijst, zwarte kip en quinoa-salade uit San Francisco.
-
LiveJamie Oliver: Seasons
Jamie bereidt pompoen in een saus met kaas en boter met zelfgemaakte tagliatelle. Hij graaft een knolselderij op en maakt er remoulade van, en maakt biscuitdeeg met bessen, appels en peren.
-
LiveJamie: Fast & Simple
Jamie maakt een snelle pastasaus die je niet hoeft te koken en een Indiase ovenschotel met lam die zo is gepiept. Jamie’s jongste zoon River helpt hem met een zeer eenvoudig en slim dessert.
-
Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn. Hij maakt onder andere een overheerlijke chili.
-
LiveThree Blue Ducks
Reis mee met de drie Ducks: Andy Allen, Mark Labrooy en Darren Robertson. Samen verzamelen ze voedsel, vangen ze vis in de oceaan en gaan ze op bezoek bij lokale producenten.
-
LiveThree Blue Ducks
De chef-koks gaan in het westen van New South Wales op zoek naar het beste, eerlijk geproduceerde lamsvlees. Onderweg krijgen ze wat tips over de bereiding van de Country Women’s Association.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
In deze aflevering is Jesse, de gitarist van karsu, te gast. Ze gaat namelijk Beyran maken. Een Turkse maaltijdsoep die favoriet is van Jesse tijdens hun tournees.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Renze Klamer te gast en maken ze samen echte lahmacun.
-
LiveJamie Oliver: Seasons
Jamie bereidt pompoen in een saus met kaas en boter met zelfgemaakte tagliatelle. Hij graaft een knolselderij op en maakt er remoulade van, en maakt biscuitdeeg met bessen, appels en peren.
-
LiveJamie: Fast & Simple
Jamie maakt een snelle pastasaus die je niet hoeft te koken en een Indiase ovenschotel met lam die zo is gepiept. Jamie’s jongste zoon River helpt hem met een zeer eenvoudig en slim dessert.
-
Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn. Hij maakt onder andere een overheerlijke chili.
-
LiveThree Blue Ducks
Reis mee met de drie Ducks: Andy Allen, Mark Labrooy en Darren Robertson. Samen verzamelen ze voedsel, vangen ze vis in de oceaan en gaan ze op bezoek bij lokale producenten.
-
LiveThree Blue Ducks
De chef-koks gaan in het westen van New South Wales op zoek naar het beste, eerlijk geproduceerde lamsvlees. Onderweg krijgen ze wat tips over de bereiding van de Country Women’s Association.
-
LiveNadiya's Everyday Baking
Nadiya en Maryam, die gek is op flapjacks, delen hun recept voor deze favoriete gezinssnack met zoete, kleverige havervlokken met een laag scherpe frambozen jam, met een dikke laag chocola.
-
Bakken kan ook glutenvrij en dus maakt Miljuschka een glutenvrije deeg. Als eerste maakt ze een tartelette met lemoncurd en eiwitschuim. En ze maakt een cheesecake met passievrucht.
-
Jamie maakt in een handomdraai gegrilde steak, ratatouille met saffraanrijst, zwarte kip en quinoa-salade uit San Francisco.
-
LiveMary Makes It Easy
Met Mary's ingevroren tomatensaus draai je zo koolrolletjes met een champignon-rijst-walnoten-vulling in elkaar. Of lasagne-rolletjes met spinazie en ricotta. En een groene chili met kalkoengehakt.
-
LiveLekker Snel!
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze traybake met spek en pastinaak.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.
-
LiveMary Makes It Easy
Met Mary's ingevroren tomatensaus draai je zo koolrolletjes met een champignon-rijst-walnoten-vulling in elkaar. Of lasagne-rolletjes met spinazie en ricotta. En een groene chili met kalkoengehakt.
-
Jamie maakt in een handomdraai gegrilde steak, ratatouille met saffraanrijst, zwarte kip en quinoa-salade uit San Francisco.
-
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Fresia Cousiño Arias te gast en maken ze samen een lekkere combinatie van churrasco met chimichurri en cassave chips.
-
Vandaag recepten voor varkenskarbonade met Hongaarse paprikasaus en rijst, killer kedgeree, bonen, groente en chiliyoghurt.
-
LiveFor the Love of Bread
Ontdek een stad waar ze de keuken welhaast academisch aanpakken. We ontmoeten vernieuwende, ambachtelijke bakkers en bezoeken uiteraard het beroemde restaurant Noma in Kopenhagen.
-
LiveFor the Love of Bread
San Francisco is een prachtige stad en hier zitten ook enkele van de beste bakkers ter wereld. In deze stad vond Andrew de inspiratie voor Sonoma en begon zijn reis als bakker.
-
LiveRoux Down The River: The Thames
Michel dineert bij het restaurant Trivet, eet een beroemd sprotjesgerecht in Greenwich en bezoekt de Cutty Sark. Hij maakt gnocchi met varkensvlees, harder met prosciutto en fruitsoep met verbana.
-
LiveGordon Ramsay: Uncharted
Chef-kok Ramsay reist naar Maui op Hawaii om te onderzoeken hoe daar wordt gekookt en om de kust bij Hana te bezoeken.
-
LiveAinsley's Fantastic Flavours 2
In de eerste aflevering begint Ainsley met de smaken van het Midden -Oosten, te beginnen met kip Torsh, een traditionele zoetzure Perzische kebab. Lisa Snowdon brengt een bezoek aan Nilly's Turkish om erachter te komen wat haar wraps zo populair maken, voordat ze haar eigen gerecht kookt geïnspireerd op de smaken die ze vindt. Terug in de studio wordt Ainsley vergezeld door Kate Lawler die een mega salade maakt, en ze heeft een geheime halloumi-hack!
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Fresia Cousiño Arias te gast en maken ze samen een lekkere combinatie van churrasco met chimichurri en cassave chips.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
Vandaag gaat Karsu Börek met pastrami maken. Ze wordt hierbij geholpen door Esra, chef van restaurant Mems.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24
-
Canal Digitaal64
-
KPN24
-
Ziggo24