De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman serveert in zijn buitenkeuken dun gesneden kalfsrosbief met frisse tomatensalsa, knapperige geroosterde krieltjes, een romige yoghurtdip met citroen en dille, en een salade van spinazie, cashewnoten en Parmezaan. Een lichte, zomerse maaltijd vol smaak en eenvoud.

  2. Live
    Selena + Chef

    Daniel Holzman, het brein achter The Meatball Shop, zet Selena aan het werk met een zeer ambitieuze (en zalige) maaltijd: kipballetjes met zelfgemaakte gnocchi. Gaat het haar lukken?

  3. Live
    Jamie's Air Fryer Meals

    Jamie maakt kip met champignon in bladerdeeg, gevolgd door gegrilde mediterraanse groentes met platbrood. Hij nodigt chef-kok Sabrina Gidda uit om haar gemarineerde lamskoteletten te maken.

  4. Live
    Jamie: Fast & Simple

    Jamie kookt een doordeweekse maaltijd met snelle zoete-erwtenkip, een sappige smashburger en een rijstgerecht met kip en paddenstoelen. Hij kookt een voorraadje van zijn zeven-groentesaus, gevolgd door een pittige vissoep. En hij sluit af met een perfecte pudding met een granita van fruit uit blik.

  5. Live

    Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.

  6. Live
    Three Blue Ducks

    Andy Allen wil zijn collega’s omverblazen met een experimentele Aziatische biefstuksalade. Samen met Mark en Daz gaat hij op zoek naar exotische smaken in Cabramatta.

  7. Live
    Three Blue Ducks

    Chef-kok Daz organiseert een VIP-evenement in The Farm in Byron Bay. De beste chef-koks uit de regio zijn te gast, dus moet Daz alles uit de kast trekken voor deze gelegenheid.

  8. Live

    Romig, smeuïg én zacht. Dat is hoe de perfecte boterkoek hoort te smaken. Thuisbakker Marije krijgt dit maar niet voor elkaar. Samen met Rudolph gaat ze in de bakery aan de slag. Ze maken niet één maar twee overheerlijke boterkoeken.

  9. Live

    Dol op witte chocolade? Wat dacht je dan van een perfect fluweelzachte mousse? Julia is er ook gek op maar bij haar mislukt het steeds. Samen met Rudolph maakt ze de ultieme witte chocolademousse. Deze vormt de basis voor een prachtige taart die luistert naar de naam Sacher blanc.

  10. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary neemt altijd herinneringen aan heerlijk eten mee naar huis als souvenir. Dit keer maakt ze gerechten uit Florence en Toscane, zoals crostata met appel en framboos en crespelle met champignon.

  11. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Zelf focaccia maken, dat klinkt moeilijk dan het is. Loïc toont hoe het moet met een focaccia met tomaten en minestrone.

  12. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Te vinden op de menukaart van elke brasserie: pasta met broccoli en zalm. Loïc maakt zijn variant.

  13. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.

  15. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary neemt altijd herinneringen aan heerlijk eten mee naar huis als souvenir. Dit keer maakt ze gerechten uit Florence en Toscane, zoals crostata met appel en framboos en crespelle met champignon.

  16. Live

    De flamboyante chef presenteert vandaag biefburgers met zwarte bonen, noedels en een zoetzuursalade.

  17. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Hoisin witlof wok.

  18. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Appeltaart wok.

  19. Live
    Dagelijkse Kost

    Met pannenkoeken is het altijd feest. Deze keer bakt Jeroen verse havermoutpannenkoeken. Hij doet er een schepje van in porto gemarineerde braambessen en een zalige amandelpudding bovenop. Een feest voor jong en oud!

  20. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Te vinden op de menukaart van elke brasserie: pasta met broccoli en zalm. Loïc maakt zijn variant.

  21. Live
    Selena + Chef

    Daniel Holzman, het brein achter The Meatball Shop, zet Selena aan het werk met een zeer ambitieuze (en zalige) maaltijd: kipballetjes met zelfgemaakte gnocchi. Gaat het haar lukken?

  22. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman serveert in zijn buitenkeuken dun gesneden kalfsrosbief met frisse tomatensalsa, knapperige geroosterde krieltjes, een romige yoghurtdip met citroen en dille, en een salade van spinazie, cashewnoten en Parmezaan. Een lichte, zomerse maaltijd vol smaak en eenvoud.

  23. Live
    Three Blue Ducks

    Andy Allen wil zijn collega’s omverblazen met een experimentele Aziatische biefstuksalade. Samen met Mark en Daz gaat hij op zoek naar exotische smaken in Cabramatta.

  24. Live
    Three Blue Ducks

    Chef-kok Daz organiseert een VIP-evenement in The Farm in Byron Bay. De beste chef-koks uit de regio zijn te gast, dus moet Daz alles uit de kast trekken voor deze gelegenheid.

  25. Live

    Romig, smeuïg én zacht. Dat is hoe de perfecte boterkoek hoort te smaken. Thuisbakker Marije krijgt dit maar niet voor elkaar. Samen met Rudolph gaat ze in de bakery aan de slag. Ze maken niet één maar twee overheerlijke boterkoeken.

  26. Live

    Dol op witte chocolade? Wat dacht je dan van een perfect fluweelzachte mousse? Julia is er ook gek op maar bij haar mislukt het steeds. Samen met Rudolph maakt ze de ultieme witte chocolademousse. Deze vormt de basis voor een prachtige taart die luistert naar de naam Sacher blanc.

  27. Live
    Jamie's Air Fryer Meals

    Jamie maakt kip met champignon in bladerdeeg, gevolgd door gegrilde mediterraanse groentes met platbrood. Hij nodigt chef-kok Sabrina Gidda uit om haar gemarineerde lamskoteletten te maken.

  28. Live
    Jamie: Fast & Simple

    Jamie kookt een doordeweekse maaltijd met snelle zoete-erwtenkip, een sappige smashburger en een rijstgerecht met kip en paddenstoelen. Hij kookt een voorraadje van zijn zeven-groentesaus, gevolgd door een pittige vissoep. En hij sluit af met een perfecte pudding met een granita van fruit uit blik.

  29. Live

    Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.

  30. Live
    Three Blue Ducks

    Chef-kok Daz organiseert een VIP-evenement in The Farm in Byron Bay. De beste chef-koks uit de regio zijn te gast, dus moet Daz alles uit de kast trekken voor deze gelegenheid.

  31. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  32. Live

    Het is een verrukkelijke toevoeging aan veel lekkernijen. Maar stiekem toch best lastig om te maken. In deze aflevering krijgt thuisbakker Marloes een lesje karamel maken. Het eindresultaat gebruikt Rudolph in een peren-karameltaart en een briljant lekkere karamelmousse met toffeesaus.

  33. Live

    Een zelfgemaakte decoratie van chocolade is een kroon op jouw bakcreatie. De juiste temperatuur is hierbij de sleutel tot succes en tempereren gaat thuisbakker Jeroen dan ook in deze aflevering leren. Zijn kunstwerk belandt op Rudolph’s Deftige donkere chocolademousse taart.

  34. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Loïc gaat voor een Iers geïnspireerd ontbijt om de vrijdag goedgezind te starten: een English muffin met bloempanch.

  35. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Hoisin witlof wok.

  36. Live
    Hugo Maakt Kennis: Ierland

    Toen Hugo voor het eerst kon vertellen dat hij mocht afreizen naar Ierland kreeg hij één ding het meest te horen, “Ga naar Dingle”. Hij besluit het te doen en komt aan op één van de mooiste plekken op aarde. Dingle, het paradijselijke schiereiland in het zuid-westen van Ierland. Hier duikt hij onder in de cultuur van de lokale whisky en porter bier. Met deze lokale producten maakt hij onder andere een ultieme garnalencocktail met whiskeysaus en verse mosselen in bier. En, Hugo komt hier vooral heel erg tot zichzelf. De Atlantische kust en de mooie vergezichten doen hem echt genieten van het moment. Hier sluit hij de dag af op een verstopt strandje dat hem doet happen naar adem.

  37. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman maakt in zijn buitenkeuken de ultieme cheeseburger: zelfgemalen sappig rundvlees, versgebakken hamburgerbroodjes, huisgemaakte ketchup en mosterd, zoetzure uien, knapperige sla en dunne frietjes met mayo. Alles vers van het vuur – simpel, klassiek en onweerstaanbaar lekker.

  38. Live

    Vandaag staan varkensvlees in marsala met porcini-rijst en lentegroenten, een koh samui-salade, chili-tofu en Thaise noedels op het menu.

  39. Live
    Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1

    Justine gaat naar de prachtige Trevallie Orchard waar ze met verse perziken aan de slag gaat. Daarna maakt ze samen met chef-kok Derek Salmon zeeforel met gin en crème fraîche klaar.

  40. Live
    Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1

    Justine begint met gegrilde nectarine met halloumi. Dan maakt ze cheeseburgers met geschaafde biefstuk, gevolgd door geitenkaas met bijpassende wijn.

  41. Live
    Roux Down The River: The Thames

    Kanoën geeft Michel een andere kijk op de wereld als hij een watermolen bezoekt. En een theeboot uit Hongkong die crêpes Suzette en croissants met boterpudding serveert.

  42. Live
    Gordon Ramsay: Uncharted

    Gordon Ramsay reist in de winter af naar Alaska om daar de traditionele gerechten te ontdekken.

  43. Live
    Ainsley's Fantastic Flavours 2

    Ainsley laat zich inspireren door de Middellandse Zee, beginnend met spinazie en Ricotta Gnudi met cherrytomaten en pijnboompitten. Shivi Ramoutar neemt alle smaken op van het Middellandse Zeegebied, terwijl ze wandelt door de Maltby Street Market. Geïnspireerd door wat ze vindt, kookt Shivi vervolgens een rijst in Spaanse stijl. Ainsley wordt vergezeld door Nicki Chapman die een heerlijk visgerecht kookt, geïnspireerd op haar vakantie. Ainsley voltooit zijn reis door Mediterrane smaken met een zoete traktatie - zijn vijgen, hazelnoot en oranje cake.

  44. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman maakt in zijn buitenkeuken de ultieme cheeseburger: zelfgemalen sappig rundvlees, versgebakken hamburgerbroodjes, huisgemaakte ketchup en mosterd, zoetzure uien, knapperige sla en dunne frietjes met mayo. Alles vers van het vuur – simpel, klassiek en onweerstaanbaar lekker.

  45. Live
    Selena + Chef

    Chef-kok Nyesha Arrington leert Selena gebakken baars met een pittige saus van tomaat en kokos maken, en hondenkoekjes. Selena deelt haar prestaties met haar souschefs, grootouders en vrienden.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.