Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveRamon's Buitenkeuken
Chef Ramon Brugman serveert in zijn buitenkeuken dun gesneden kalfsrosbief met frisse tomatensalsa, knapperige geroosterde krieltjes, een romige yoghurtdip met citroen en dille, en een salade van spinazie, cashewnoten en Parmezaan. Een lichte, zomerse maaltijd vol smaak en eenvoud.
-
LiveSelena + Chef
Daniel Holzman, het brein achter The Meatball Shop, zet Selena aan het werk met een zeer ambitieuze (en zalige) maaltijd: kipballetjes met zelfgemaakte gnocchi. Gaat het haar lukken?
-
LiveJamie's Air Fryer Meals
Jamie maakt kip met champignon in bladerdeeg, gevolgd door gegrilde mediterraanse groentes met platbrood. Hij nodigt chef-kok Sabrina Gidda uit om haar gemarineerde lamskoteletten te maken.
-
LiveJamie: Fast & Simple
Jamie kookt een doordeweekse maaltijd met snelle zoete-erwtenkip, een sappige smashburger en een rijstgerecht met kip en paddenstoelen. Hij kookt een voorraadje van zijn zeven-groentesaus, gevolgd door een pittige vissoep. En hij sluit af met een perfecte pudding met een granita van fruit uit blik.
-
Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.
-
LiveThree Blue Ducks
Andy Allen wil zijn collega’s omverblazen met een experimentele Aziatische biefstuksalade. Samen met Mark en Daz gaat hij op zoek naar exotische smaken in Cabramatta.
-
LiveThree Blue Ducks
Chef-kok Daz organiseert een VIP-evenement in The Farm in Byron Bay. De beste chef-koks uit de regio zijn te gast, dus moet Daz alles uit de kast trekken voor deze gelegenheid.
-
Romig, smeuïg én zacht. Dat is hoe de perfecte boterkoek hoort te smaken. Thuisbakker Marije krijgt dit maar niet voor elkaar. Samen met Rudolph gaat ze in de bakery aan de slag. Ze maken niet één maar twee overheerlijke boterkoeken.
-
Dol op witte chocolade? Wat dacht je dan van een perfect fluweelzachte mousse? Julia is er ook gek op maar bij haar mislukt het steeds. Samen met Rudolph maakt ze de ultieme witte chocolademousse. Deze vormt de basis voor een prachtige taart die luistert naar de naam Sacher blanc.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary neemt altijd herinneringen aan heerlijk eten mee naar huis als souvenir. Dit keer maakt ze gerechten uit Florence en Toscane, zoals crostata met appel en framboos en crespelle met champignon.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Zelf focaccia maken, dat klinkt moeilijk dan het is. Loïc toont hoe het moet met een focaccia met tomaten en minestrone.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Te vinden op de menukaart van elke brasserie: pasta met broccoli en zalm. Loïc maakt zijn variant.
-
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary neemt altijd herinneringen aan heerlijk eten mee naar huis als souvenir. Dit keer maakt ze gerechten uit Florence en Toscane, zoals crostata met appel en framboos en crespelle met champignon.
-
De flamboyante chef presenteert vandaag biefburgers met zwarte bonen, noedels en een zoetzuursalade.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Hoisin witlof wok.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Appeltaart wok.
-
LiveDagelijkse Kost
Met pannenkoeken is het altijd feest. Deze keer bakt Jeroen verse havermoutpannenkoeken. Hij doet er een schepje van in porto gemarineerde braambessen en een zalige amandelpudding bovenop. Een feest voor jong en oud!
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Te vinden op de menukaart van elke brasserie: pasta met broccoli en zalm. Loïc maakt zijn variant.
-
LiveSelena + Chef
Daniel Holzman, het brein achter The Meatball Shop, zet Selena aan het werk met een zeer ambitieuze (en zalige) maaltijd: kipballetjes met zelfgemaakte gnocchi. Gaat het haar lukken?
-
LiveRamon's Buitenkeuken
Chef Ramon Brugman serveert in zijn buitenkeuken dun gesneden kalfsrosbief met frisse tomatensalsa, knapperige geroosterde krieltjes, een romige yoghurtdip met citroen en dille, en een salade van spinazie, cashewnoten en Parmezaan. Een lichte, zomerse maaltijd vol smaak en eenvoud.
-
LiveThree Blue Ducks
Andy Allen wil zijn collega’s omverblazen met een experimentele Aziatische biefstuksalade. Samen met Mark en Daz gaat hij op zoek naar exotische smaken in Cabramatta.
-
LiveThree Blue Ducks
Chef-kok Daz organiseert een VIP-evenement in The Farm in Byron Bay. De beste chef-koks uit de regio zijn te gast, dus moet Daz alles uit de kast trekken voor deze gelegenheid.
-
Romig, smeuïg én zacht. Dat is hoe de perfecte boterkoek hoort te smaken. Thuisbakker Marije krijgt dit maar niet voor elkaar. Samen met Rudolph gaat ze in de bakery aan de slag. Ze maken niet één maar twee overheerlijke boterkoeken.
-
Dol op witte chocolade? Wat dacht je dan van een perfect fluweelzachte mousse? Julia is er ook gek op maar bij haar mislukt het steeds. Samen met Rudolph maakt ze de ultieme witte chocolademousse. Deze vormt de basis voor een prachtige taart die luistert naar de naam Sacher blanc.
-
LiveJamie's Air Fryer Meals
Jamie maakt kip met champignon in bladerdeeg, gevolgd door gegrilde mediterraanse groentes met platbrood. Hij nodigt chef-kok Sabrina Gidda uit om haar gemarineerde lamskoteletten te maken.
-
LiveJamie: Fast & Simple
Jamie kookt een doordeweekse maaltijd met snelle zoete-erwtenkip, een sappige smashburger en een rijstgerecht met kip en paddenstoelen. Hij kookt een voorraadje van zijn zeven-groentesaus, gevolgd door een pittige vissoep. En hij sluit af met een perfecte pudding met een granita van fruit uit blik.
-
Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.
-
LiveThree Blue Ducks
Chef-kok Daz organiseert een VIP-evenement in The Farm in Byron Bay. De beste chef-koks uit de regio zijn te gast, dus moet Daz alles uit de kast trekken voor deze gelegenheid.
-
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Het is een verrukkelijke toevoeging aan veel lekkernijen. Maar stiekem toch best lastig om te maken. In deze aflevering krijgt thuisbakker Marloes een lesje karamel maken. Het eindresultaat gebruikt Rudolph in een peren-karameltaart en een briljant lekkere karamelmousse met toffeesaus.
-
Een zelfgemaakte decoratie van chocolade is een kroon op jouw bakcreatie. De juiste temperatuur is hierbij de sleutel tot succes en tempereren gaat thuisbakker Jeroen dan ook in deze aflevering leren. Zijn kunstwerk belandt op Rudolph’s Deftige donkere chocolademousse taart.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Loïc gaat voor een Iers geïnspireerd ontbijt om de vrijdag goedgezind te starten: een English muffin met bloempanch.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Hoisin witlof wok.
-
LiveHugo Maakt Kennis: Ierland
Toen Hugo voor het eerst kon vertellen dat hij mocht afreizen naar Ierland kreeg hij één ding het meest te horen, “Ga naar Dingle”. Hij besluit het te doen en komt aan op één van de mooiste plekken op aarde. Dingle, het paradijselijke schiereiland in het zuid-westen van Ierland. Hier duikt hij onder in de cultuur van de lokale whisky en porter bier. Met deze lokale producten maakt hij onder andere een ultieme garnalencocktail met whiskeysaus en verse mosselen in bier. En, Hugo komt hier vooral heel erg tot zichzelf. De Atlantische kust en de mooie vergezichten doen hem echt genieten van het moment. Hier sluit hij de dag af op een verstopt strandje dat hem doet happen naar adem.
-
LiveRamon's Buitenkeuken
Chef Ramon Brugman maakt in zijn buitenkeuken de ultieme cheeseburger: zelfgemalen sappig rundvlees, versgebakken hamburgerbroodjes, huisgemaakte ketchup en mosterd, zoetzure uien, knapperige sla en dunne frietjes met mayo. Alles vers van het vuur – simpel, klassiek en onweerstaanbaar lekker.
-
Vandaag staan varkensvlees in marsala met porcini-rijst en lentegroenten, een koh samui-salade, chili-tofu en Thaise noedels op het menu.
-
LiveBarossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1
Justine gaat naar de prachtige Trevallie Orchard waar ze met verse perziken aan de slag gaat. Daarna maakt ze samen met chef-kok Derek Salmon zeeforel met gin en crème fraîche klaar.
-
LiveBarossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1
Justine begint met gegrilde nectarine met halloumi. Dan maakt ze cheeseburgers met geschaafde biefstuk, gevolgd door geitenkaas met bijpassende wijn.
-
LiveRoux Down The River: The Thames
Kanoën geeft Michel een andere kijk op de wereld als hij een watermolen bezoekt. En een theeboot uit Hongkong die crêpes Suzette en croissants met boterpudding serveert.
-
LiveGordon Ramsay: Uncharted
Gordon Ramsay reist in de winter af naar Alaska om daar de traditionele gerechten te ontdekken.
-
LiveAinsley's Fantastic Flavours 2
Ainsley laat zich inspireren door de Middellandse Zee, beginnend met spinazie en Ricotta Gnudi met cherrytomaten en pijnboompitten. Shivi Ramoutar neemt alle smaken op van het Middellandse Zeegebied, terwijl ze wandelt door de Maltby Street Market. Geïnspireerd door wat ze vindt, kookt Shivi vervolgens een rijst in Spaanse stijl. Ainsley wordt vergezeld door Nicki Chapman die een heerlijk visgerecht kookt, geïnspireerd op haar vakantie. Ainsley voltooit zijn reis door Mediterrane smaken met een zoete traktatie - zijn vijgen, hazelnoot en oranje cake.
-
LiveRamon's Buitenkeuken
Chef Ramon Brugman maakt in zijn buitenkeuken de ultieme cheeseburger: zelfgemalen sappig rundvlees, versgebakken hamburgerbroodjes, huisgemaakte ketchup en mosterd, zoetzure uien, knapperige sla en dunne frietjes met mayo. Alles vers van het vuur – simpel, klassiek en onweerstaanbaar lekker.
-
LiveSelena + Chef
Chef-kok Nyesha Arrington leert Selena gebakken baars met een pittige saus van tomaat en kokos maken, en hondenkoekjes. Selena deelt haar prestaties met haar souschefs, grootouders en vrienden.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24
-
Canal Digitaal64
-
KPN24
-
Ziggo24