De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)

    Gordon neemt de deelnemers mee naar de Fish Society in Surrey. Daar moeten ze aan de slag met het duurste ingrediënt op elk menu: kreeft. Daarna laat hij zijn restaurant Lucky Cat aan hen over.

  2. Gordon Ramsay: Uncharted Showdown 1 (nu op tv)

    Gordon verkent de ruige Jurassic Coast van Engeland. Hij neemt het op tegen z’n voormalige protegé Paul Ainsworth en moet hard z’n best doen om te voorkomen dat de leerling de meester verslaat.

  3. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel schotelt ons een gegrilde kreeft met een salade van kool en komijn voor. Daarna krijgen we een gravlax pokébowl, en kokosmakronen met witte chocolade en bessen als dessert.

  4. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel bereidt deze keer koude rivierkreeft met een warme rivierkreeftensoep en een kaastaartje. Het dessert is een typisch Zweedse cheesecake die warm wordt geserveerd met slagroom en jam.

  5. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 7

    In deze aflevering maakt Rudolph Zuppa Inglese. En hij maakt koekjes, maar deze komen niet uit de oven..

  6. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    In Spanje hebben ze tapas, de Italianen houden van antipasti en in het Midden-Oosten vieren ze gezellig samenzijn met mezze. Rudolph maakt in deze aflevering van Altijd feest! een aantal heerlijke gerechtjes om te delen en samen van te genieten.

  7. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Bietenlinguine & Chocolade pavlova.

  8. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 185

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  9. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Pastinaakbrood met citroen & zalm teriyaki met boekweitnoedels (Ianthe Tavernier)

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Quinoa energiekoekjes & spinazie-waterkerssoepje met spiesje van zoete aardappel (Ianthe Tavernier)

  11. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    Ainsley experimenteert met bloemen, April Jackson gaat naar een professionele rumproeverij en zangeres Ella Eyre bereidt samen met Ainsley een heerlijk ruikend rijstgerecht met varkensvlees en munt.

  12. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Asturië maakt James kennis met een gezin dat zelfvoorzienend leeft en proeft hij fabada-stoofpot en urbiés-kaas. Hij maakt pancetta met mosselen in rode wijn en sardientjes met padrón-pepers.

  13. Loïc Tussen 2 Vuren 1 (nu op tv)

    Een bekende Vlaming geeft de opdracht aan een bekende chef-kok om samen met Loïc in 30 minuten een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Met vandaag: Andy Peelman en chef Peppe Giacomazza.

  14. SOS Piet XL (nu op tv)

    Piet zet zijn tocht door Vlaanderen verder. Vandaag bezoekt hij Ruben, die dertien jaar geleden fruit flambeerde op een houtskoolbarbecue. Het leverde toen hilarische beelden op. Vervolgens helpt Piet Margriet Hermans met het maken van krokant gefrituurde kip.

  15. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino bezoekt drie restaurants die 's nachts Aziatische gerechten serveren in Oakland, Californië.

  16. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan laat zien dat de nachtelijke eetcultuur in Memphis uit meer bestaat dan alleen barbecue en blues.

  17. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 3

    Rudolph geeft je vandaag inspiratie voor een verjaardag. Hij maakt namelijk een verjaardagstaart. En verder maakt hij ook Mokkaschuimpjes.

  18. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 4

    Vandaag maakt Rudolph een Parijse aardbeien-vanilletaart. Voor het tweede recept maakt hij Citroen-Cantuccini.

  19. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Krijg je visite en wil je het extra feestelijk maken? Zet dan zelfgemaakte lekkernijen op tafel. In deze aflevering van Altijd feest! maakt Rudolph een oogverblindende en tongstrelende frambozentaart. Houd je bezoek meer van chocolade? Dan zijn deze chocoladebakjes met slagroom en fruit zeker de moeite waard.

  20. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu:Makreel met sinaas en harissa & milkshake met avocado en chocolade (Sandrine André)

  21. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Coq au vin met gebakken krieltjes & chocoladekoekjes met appelsienmarsepein (Sandrine André)

  22. Great British Menu (nu op tv)

    De acht regionale kampioenen bereiden hun visgerechten om een plaats te bemachtigen op het menu van het banket ter ere van Britse innovatie. Ingenieur en presentatrice Zoe Laughlin is gastjurylid.

  23. Great British Menu (nu op tv)

    De acht regionale kampioenen bereiden hun hoofdgerechten om een plaats te bemachtigen op het menu van het banket ter ere van Britse innovatie. Carol Vorderman is het gastjurylid.

  24. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 5

    Rudolph brengt je in Italiaanse sferen met zijn Italiaanse Citroenbroodjes. Hij maakt ook nog een heerlijke rustieke appelvlaai.

  25. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    In deze aflevering van Altijd feest! viert Rudolph een American party in de bakery. Hij laat je zien hoe je een zoete én een hartige trifle maakt. Think big, dus haal je grootste vaas en saladekom uit de kast en laat je inspireren door deze heerlijke recepten.

  26. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Met vandaag Sticky Kip en Yoghurt Cheesecake.

  27. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Speltpretzels & zuurkoolsoep met paprika (Jan Van den Bosch)

  28. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Tarte tatin met sjalotjes & mosselen à la marseillaise met pastis (Jan Van den Bosch)

  29. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Shirma waant zich in haar Caribische keuken vandaag in Jamaica! Ze maakt een Rasta Pasta! Lekker romig,spicy EN helemaal vegan. Daarbij serveert ze gevulde champignons. Met cream cheese en zoals je van van Shirma gewend bent:veel knoflook! Let’s cook!

  30. Favourites By (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In deze aflevering van Favourites By maakt rapper Lange Frans Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes. Zijn vader kookte thuis elke dinsdag en zondag en Lange Frans zorgde ervoor dat hij dan op tijd thuis was!

  31. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jamie maakt rosbief met mini-Yorkies, miniwortelen en aardappelen met supersnelle jus, binnen dertig minuten.

  32. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino bezoekt drie restaurants die 's nachts Aziatische gerechten serveren in Oakland, Californië.

  33. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan laat zien dat de nachtelijke eetcultuur in Memphis uit meer bestaat dan alleen barbecue en blues.

  34. Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)

    Eva reist naar Oaxaca, ooit een handelspost aan de oude handelsroutes door Centraal-Amerika, die de hoofdstad van de chocola werd en nog altijd is en de geboorteplaats is van quesillo kaas.

  35. No Taste Like Home with Antoni Porowski (nu op tv)

    De avontuurlijke culinair expert Antoni Porowski gaat op reis met Awkwafina om diens verleden te reconstrueren en een authenticiteit te geven aan hun moderne recepten.

  36. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef-kok Giorgio Locatelli neemt Fred mee naar Rome op zoek naar de meest opwindende gerechten van de stad. Sublieme pasta, heerlijke gnocchi en 's werelds beste pizza, allemaal heerlijk maar betaalbaar.

  37. Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)

    Jamie’s pasta met geroosterde feta en tomatensaus uit de airfryer is lekker en goedkoop. Ook maakt hij een heerlijke opgerolde carrot cake, curry met kip en Welsh rarebit met overgebleven kaas.

  38. Jamie's Ultimate Veg (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie maakt een verrassende cottage pie, heerlijke macaroni met kaas waar hij een heleboel groente in stopt en een bizar maar zalig broodje friet.

  39. Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals (nu op tv)

    Jamie maakt een eenpansgebraad, en hij maakt zijn snelle carbonara. Met wat kant-en-klare ingrediënten, maakt hij enkele populaire voorgerechten. Plus: twee kenners van eten uit het Midden-Oosten.

  40. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Het is weer vriiiijjjjjdag! En dan weet je wat DAT betekent: Shirma gaat borrelen! En vandaag ontvangt ze collega/vriendin Edsilia Romley. Samen zetten ze hun tanden in Pastechi’s. Van het deeg tot de vulling, Shirma laat van a tot z zien hoe je deze perfect maakt. Let’s cook!

  41. Favourites By (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    In deze aflevering van Favourites By maakt 24Kichen- chef Hugo Kennis een voorgerecht en een hoofdgerecht die hij leerde op zijn koksopleiding. Hugo begint met de In balsamico gelakte eendenborst met gekonfijte kumquat. Daarna maakt hij het hoofdgrecht: Gebraiseerde kalfswang met paddenstoelen en venkelrisotto. De gerechten zorgen voor nogal wat opwinding bij zijn examen..

  42. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Jamie Oliver maakt een rogan josh-curry met luchtige rijst, wortelsalade, papadum en platbrood.

  43. Morimoto's Sushi Master (nu op tv)

    Kok Morimoto daagt de vijf overgebleven koks uit om een eigen versie te maken van Japans street food, en met Japanse smaken en sushi-technieken Amerikaanse klassiekers te vernieuwen.

  44. Great British Menu (nu op tv)

    Vier koks strijden om de titel van Noord-Ierland met een voorgerecht geïnspireerd op CS Lewis en een visgang. Veteraan Tom Aikens stuurt aan het einde van de dag een kok naar huis.

  45. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Peter en Bee van The Wine Room City dienen kleine gerechtjes op. Der en Bee barsten van het vertrouwen en zijn zeer competitief. Hun voorgerecht is een succes, maar de kreeft wordt te taai bevonden.

  46. Gordon Ramsay: Uncharted (nu op tv)

    Gordon gaat naar Cuba om alles te weten te komen over de veelal onbekende keuken van het land. Hij gaat op zoek naar de lekkerste ingrediënten. Hij leert hoe je moet omdenken om hier te koken.

  47. Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)

    Gordon neemt de deelnemers mee naar de Fish Society in Surrey. Daar moeten ze aan de slag met het duurste ingrediënt op elk menu: kreeft. Daarna laat hij zijn restaurant Lucky Cat aan hen over.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24