Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveSelena + Chef
Internetsensatie, auteur en restauranteigenaar Matty Matheson helpt Selena met een zalige maaltijd van Miami-style ribs en hello dolly bars a la mode als dessert, onder het genot van muziek.
-
LiveThe F Word
Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.
-
LiveGreat British Menu
Bestsellerauteur Anthony Horowitz helpt de winnaar te kiezen voor het hoofdgerecht en een Harry Potter-acteur gaat de keuken in om een echt Zweinsteins feestmaal te proeven.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vandaag zijn we in Belfast en de aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door het traditionele Ierse restaurant Holohan's Pantry, een familiezaak waar moeder en dochter - Jane en Emir - een menu bereiden met opgepoetste Keltische favorieten. Ze realiseerden zich echter niet dat ze het op moesten nemen tegen de pittige concurrentie van de eigenaars van het Acapulco Mexican Restaurant, chef-kok Stacy en frontmanager Perri, die er zeker van zijn dat hun restaurant niet te kloppen is. Jarron en Artur van het Spaanse restaurant 2 Taps geloven dat hun frisse aanpak tot succes zal leiden en maken het deelnemersveld compleet.
-
Live
In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.
-
Live
In de tweede aflevering van Mounirs Marokko blijft Mounir in Tanger, waar hij inkopen doet in de Medina en geniet van Marokkaanse streetfood.
-
Live
Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.
-
Live
Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
Mary helpt presentatrice Lorraine Kelly en haar dochter. Lorraine leert een Thaise roerbakschotel met rundvlees en simpele zeebrasem met zeekraal maken. Mary deelt ook haar appel-perentaart.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveDagelijkse Kost
Dit is een cheesecake zoals je hem nog niet vaak geproefd hebt. Met een laag krokante koekjes als bodem, een dun laagje zelfgemaakte marsepein en afgewerkt met zoete, Italiaanse kersen. Wat een dessert!
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.
-
LiveSelena + Chef
Internetsensatie, auteur en restauranteigenaar Matty Matheson helpt Selena met een zalige maaltijd van Miami-style ribs en hello dolly bars a la mode als dessert, onder het genot van muziek.
-
Live
Eveline maakt vandaag Dandan noodles en ze maakt Gyoza; oftewel Japanse dumplings.
-
Live
In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.
-
Live
In de tweede aflevering van Mounirs Marokko blijft Mounir in Tanger, waar hij inkopen doet in de Medina en geniet van Marokkaanse streetfood.
-
Live
Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.
-
Live
Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.
-
LiveThe F Word
Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.
-
LiveGreat British Menu
Bestsellerauteur Anthony Horowitz helpt de winnaar te kiezen voor het hoofdgerecht en een Harry Potter-acteur gaat de keuken in om een echt Zweinsteins feestmaal te proeven.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vandaag zijn we in Belfast en de aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door het traditionele Ierse restaurant Holohan's Pantry, een familiezaak waar moeder en dochter - Jane en Emir - een menu bereiden met opgepoetste Keltische favorieten. Ze realiseerden zich echter niet dat ze het op moesten nemen tegen de pittige concurrentie van de eigenaars van het Acapulco Mexican Restaurant, chef-kok Stacy en frontmanager Perri, die er zeker van zijn dat hun restaurant niet te kloppen is. Jarron en Artur van het Spaanse restaurant 2 Taps geloven dat hun frisse aanpak tot succes zal leiden en maken het deelnemersveld compleet.
-
Live
In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Vandaag maken Senne en Rudolph samen Senne’s appel-plaattaart en ze maken walnoot-marsepein petit fours.
-
Live
Miljuschka begint met het maken van een soezenbeslag. Daarvan maakt ze heerlijke eclairs met bosbessen en ze maakt hartige soezen met zalm.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
Mary leert presentator AJ Odudu stressvrij koken. In de volkstuin plant AJ venkel voor Mary's eenpansgerecht met kip. Ze leert ook Tiger Prawn Coriander Courgetti, Humble Pie en appelcrumble maken.
-
LiveDagelijkse Kost
Af en toe haalt Jeroen een heerlijke klassieker uit de Franse keuken boven. Deze gebraden fazant met een romige cognacsaus 'fine champagne' is daar een schoolvoorbeeld van. Overheerlijk met witloof op twee manieren en krokante wafelaardappelen.
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade hebben Pien en Geneal een ode aan de prei, en koken ze prei-aardappelgratin met lauwwarme prei in vinaigrette.
-
LiveSelena + Chef
Culinair journalist, kookboekenschrijfster en YouTube-ster Priya Krishna bereidt samen met Selena Indiaas-Amerikaanse gerechten: een lunch met Dahi toast en Shikanji, een Indiase versie van limeade.
-
Live
Eveline maakt vandaag Chow Mein, een Chinees gerecht met noedels en groenten. En ze maakt Jianbing, een Chinees ontbijt wat het meest te vergelijken is met crêpes.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
LiveJeremy Pang's Hong Kong Kitchen
Jeremy gaat samen met zijn goede vriendin en tv-kok Nisha Katona de internationale eetcultuur in Hongkong verkennen.
-
LiveGordon's Great Escape
Gordon kookt in Maleisië z'n eerste Maleise curry voor de premier en klimt hoog om 't hoofdingrediënt van vogelnestjessoep te vinden. En hij neemt het op tegen de beste vrouwelijke koks van het land.
-
LiveGordon Ramsay's Food Stars
Deze week moeten de ondernemers wijndozen maken met allemaal een ander thema. De twee teams moeten voor bijpassende gerechten zorgen en hun doos een pakkende naam geven.
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 3
Andy laat Three Blue Ducks achter en gaat naar Devonport. Hij heeft afgesproken met zijn vriend Benny met wie hij op reis gaat. Ze gaan naar Kaap Grim en leren alles over de beste biefstuk ter wereld.
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 3
Andy is in het Kakadu National Park om daar samen met Pudakul Aboriginal Tours op zoek te gaan naar verse ingrediënten, waar hij een heerlijk gerecht van maakt Verder brengt hij een bezoek aan Elijah's Kitchen, waar met inheemse ingrediënten gekookt wordt.
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade hebben Pien en Geneal een ode aan de prei, en koken ze prei-aardappelgratin met lauwwarme prei in vinaigrette.
-
Live
Eveline maakt vandaag Chow Mein, een Chinees gerecht met noedels en groenten. En ze maakt Jianbing, een Chinees ontbijt wat het meest te vergelijken is met crêpes.
-
LiveSelena + Chef
Culinair journalist, kookboekenschrijfster en YouTube-ster Priya Krishna bereidt samen met Selena Indiaas-Amerikaanse gerechten: een lunch met Dahi toast en Shikanji, een Indiase versie van limeade.
-
LiveThe Street with Dan Hong: Hong Kong
Dan gaat de stad uit, op zoek naar een plek waar ze ouderwetse Hakka dumplings maken. Hij bezoekt de laatste ondergrondse plek om de kunst van Chinees geroosterde varkensvlees te ontdekken.
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade komt Cees Holtkamp langs bij Perry en Hugo, en maken ze samen wildzwijnkroketjes op de klassieke Holtkamp manier.
-
Live
Eveline maakt Shanghai pan fried buns en ze maakt een Thai Beef Salad. Eveline wordt hierbij geholpen door Ranomi Kromowidjojo.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24