Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vandaag zijn we in Brighton and Hove, waar het Indiase vegetarische restaurant Planet India de wedstrijd begint met chef-kok Neez en frontmanager Ahmad, die traditionele veganistische curry's bereiden volgens de speciale recepten van papa en mama. Op dag twee strijden Amy en Dom om de hoogste score, met als favoriete wapen hun verrassingsgerechtjes die op kolen zijn bereid. Tot slot is het de beurt aan Botanique om de gasten te ontvangen en aan Josie om haar grote liefde voor groenten te laten zien.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Live
Vandaag haalt Eveline haar ingrediënten uit de zee. Ze maakt kreeft met een saus van o.a. gember en lente-ui, gestoomde zeebaars met gember, en coquilles met zeewier en soja.
-
LiveSelena + Chef
Kok en tv-presentator Kristen Kish ent Selena maken Mexicaanse gerechten met een twist. Selena leert yoghurt roken en onderzoekt hoe hightech koken kan zijn.
-
LiveThe F Word
Chef-kok Ramsay gaat op duivenjacht. Later maakt hij een warme duivensalade. Culinair schrijver Tom Parker Bowles bereidt een heel varken. En oud-rugbyer Matt Dawson kookt samen met de gastheer.
-
LiveGreat British Menu
Bestsellerauteur Malorie Blackman helpt het winnende gerecht te kiezen voor een banket ter ere van kinderliteratuur. Het spant erom en slechts één punt maakt het verschil.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vandaag zijn we in Brighton and Hove, waar het Indiase vegetarische restaurant Planet India de wedstrijd begint met chef-kok Neez en frontmanager Ahmad, die traditionele veganistische curry's bereiden volgens de speciale recepten van papa en mama. Op dag twee strijden Amy en Dom om de hoogste score, met als favoriete wapen hun verrassingsgerechtjes die op kolen zijn bereid. Tot slot is het de beurt aan Botanique om de gasten te ontvangen en aan Josie om haar grote liefde voor groenten te laten zien.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Live
Vandaag maakt Rudolph samen met Jessie haar favoriete recepten, namelijk Portugese sinaasappelrol en een heerlijke Tiramisu met aardbeien.
-
Live
Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary laat zien hoe je heerlijke vegetarische gerechten kan grillen, zoals bloemkool met een dip van blauwe kaas, gegrilde pizza, gegrilde halloumi met heerlijke sausjes en zelfs een sandwich.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc Penne met witlof.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary laat zien hoe je heerlijke vegetarische gerechten kan grillen, zoals bloemkool met een dip van blauwe kaas, gegrilde pizza, gegrilde halloumi met heerlijke sausjes en zelfs een sandwich.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.
-
LiveDagelijkse Kost
Een knaller van een ovenschotel met aubergines en bruine rijst in de hoofdrol. Jeroen maakt er een eenvoudige groentesaus bij, tjokvol verse groenten en boordevol smaak.
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc Penne met witlof.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Gerookte zalm.
-
LiveSelena + Chef
Kok en tv-presentator Kristen Kish ent Selena maken Mexicaanse gerechten met een twist. Selena leert yoghurt roken en onderzoekt hoe hightech koken kan zijn.
-
Live
Vandaag haalt Eveline haar ingrediënten uit de zee. Ze maakt kreeft met een saus van o.a. gember en lente-ui, gestoomde zeebaars met gember, en coquilles met zeewier en soja.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Live
Vandaag maakt Rudolph samen met Jessie haar favoriete recepten, namelijk Portugese sinaasappelrol en een heerlijke Tiramisu met aardbeien.
-
Live
Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.
-
LiveThe F Word
Chef-kok Ramsay gaat op duivenjacht. Later maakt hij een warme duivensalade. Culinair schrijver Tom Parker Bowles bereidt een heel varken. En oud-rugbyer Matt Dawson kookt samen met de gastheer.
-
LiveGreat British Menu
Bestsellerauteur Malorie Blackman helpt het winnende gerecht te kiezen voor een banket ter ere van kinderliteratuur. Het spant erom en slechts één punt maakt het verschil.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vandaag zijn we in Brighton and Hove, waar het Indiase vegetarische restaurant Planet India de wedstrijd begint met chef-kok Neez en frontmanager Ahmad, die traditionele veganistische curry's bereiden volgens de speciale recepten van papa en mama. Op dag twee strijden Amy en Dom om de hoogste score, met als favoriete wapen hun verrassingsgerechtjes die op kolen zijn bereid. Tot slot is het de beurt aan Botanique om de gasten te ontvangen en aan Josie om haar grote liefde voor groenten te laten zien.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Live
Vandaag maakt Rudolph samen met Eva een Pavlova met aardbeien en rozenblaadjes en ze maken een Eton Mess met muntschuim en roodfruit, volgens Eva’s recept.
-
LiveSelena + Chef
Kunstenaar, activist en kok DeVonn Francis en Selena maken een Jamaicaanse maaltijd met banaan. Maar gaat dit lukken, als Selena gewond raakt en een kokosnoot moet openmaken?
-
Live
Eveline laat je zien hoe je eenvoudig zelf een verse loempia maakt. En ze maakt Egg Coffee, een Vietnamese drank die traditioneel wordt bereid met eidooiers, suiker, gecondenseerde melk en Robusta-koffie.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
LiveJeremy Pang's Hong Kong Kitchen
Jeremy nodigt zijn goede vriendin de restaurantrecensent Grace Dent uit in Hongkong. Ze drinken cocktails, eten geroosterd vlees en eten hun bordje helemaal op.
-
LiveGordon's Great Escape
In Vietnam wil Ramsay binnen een week Vietnamees leren koken. Hij verkent de Vietnamese keuken en verlegt z'n grenzen door slangen en kloppende harten te eten en soep vanaf een roeiboot te verkopen.
-
LiveGordon Ramsay's Food Stars
Gordon daagt de deelnemers uit om een liefdadigheidsbal voor een kinderziekenhuis te organiseren. De teams moeten voor een leuke sfeer en heerlijk eten en drinken zorgen.
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 2
Andy vliegt van Sunshine Coast naar het grootste zandeiland ter wereld. Hij maakt sashimi van een snapper, een perfect gerecht om in zo’n tropische omgeving van te genieten.
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 2
Eindelijk treffen Andy en Ben elkaar weer! Ze gaan naar een waterval, verzamelen voedsel en gaan op krabbenjacht. Ze sluiten hun avontuur af op een afgelegen zandbank terwijl ze herinneringen ophalen.
-
Live
Eveline laat je zien hoe je eenvoudig zelf een verse loempia maakt. En ze maakt Egg Coffee, een Vietnamese drank die traditioneel wordt bereid met eidooiers, suiker, gecondenseerde melk en Robusta-koffie.
-
LiveSelena + Chef
Kunstenaar, activist en kok DeVonn Francis en Selena maken een Jamaicaanse maaltijd met banaan. Maar gaat dit lukken, als Selena gewond raakt en een kokosnoot moet openmaken?
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24