De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live
    Come Dine with Me: The Professionals

    Vandaag zijn we in Brighton and Hove, waar het Indiase vegetarische restaurant Planet India de wedstrijd begint met chef-kok Neez en frontmanager Ahmad, die traditionele veganistische curry's bereiden volgens de speciale recepten van papa en mama. Op dag twee strijden Amy en Dom om de hoogste score, met als favoriete wapen hun verrassingsgerechtjes die op kolen zijn bereid. Tot slot is het de beurt aan Botanique om de gasten te ontvangen en aan Josie om haar grote liefde voor groenten te laten zien.

  2. Live
    Gino's Italy: Secrets of the South

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  3. Live
    Gino's Italy: Secrets of the South

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  4. Live

    Vandaag haalt Eveline haar ingrediënten uit de zee. Ze maakt kreeft met een saus van o.a. gember en lente-ui, gestoomde zeebaars met gember, en coquilles met zeewier en soja.

  5. Live
    Selena + Chef

    Kok en tv-presentator Kristen Kish ent Selena maken Mexicaanse gerechten met een twist. Selena leert yoghurt roken en onderzoekt hoe hightech koken kan zijn.

  6. Live
    The F Word

    Chef-kok Ramsay gaat op duivenjacht. Later maakt hij een warme duivensalade. Culinair schrijver Tom Parker Bowles bereidt een heel varken. En oud-rugbyer Matt Dawson kookt samen met de gastheer.

  7. Live
    Great British Menu

    Bestsellerauteur Malorie Blackman helpt het winnende gerecht te kiezen voor een banket ter ere van kinderliteratuur. Het spant erom en slechts één punt maakt het verschil.

  8. Live
    Come Dine with Me: The Professionals

    Vandaag zijn we in Brighton and Hove, waar het Indiase vegetarische restaurant Planet India de wedstrijd begint met chef-kok Neez en frontmanager Ahmad, die traditionele veganistische curry's bereiden volgens de speciale recepten van papa en mama. Op dag twee strijden Amy en Dom om de hoogste score, met als favoriete wapen hun verrassingsgerechtjes die op kolen zijn bereid. Tot slot is het de beurt aan Botanique om de gasten te ontvangen en aan Josie om haar grote liefde voor groenten te laten zien.

  9. Live
    Gino's Italy: Secrets of the South

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  10. Live
    Gino's Italy: Secrets of the South

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  11. Live

    Vandaag maakt Rudolph samen met Jessie haar favoriete recepten, namelijk Portugese sinaasappelrol en een heerlijke Tiramisu met aardbeien.

  12. Live

    Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.

  13. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary laat zien hoe je heerlijke vegetarische gerechten kan grillen, zoals bloemkool met een dip van blauwe kaas, gegrilde pizza, gegrilde halloumi met heerlijke sausjes en zelfs een sandwich.

  14. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Live
    Loïc: Zot van Koken

    Vandaag maakt Loïc Penne met witlof.

  16. Live
    Mary Makes It Easy

    Mary laat zien hoe je heerlijke vegetarische gerechten kan grillen, zoals bloemkool met een dip van blauwe kaas, gegrilde pizza, gegrilde halloumi met heerlijke sausjes en zelfs een sandwich.

  17. Live

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  18. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.

  19. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.

  20. Live
    Dagelijkse Kost

    Een knaller van een ovenschotel met aubergines en bruine rijst in de hoofdrol. Jeroen maakt er een eenvoudige groentesaus bij, tjokvol verse groenten en boordevol smaak.

  21. Live
    Loïc: Zot van Koken

    Vandaag maakt Loïc Penne met witlof.

  22. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Gerookte zalm.

  23. Live
    Selena + Chef

    Kok en tv-presentator Kristen Kish ent Selena maken Mexicaanse gerechten met een twist. Selena leert yoghurt roken en onderzoekt hoe hightech koken kan zijn.

  24. Live

    Vandaag haalt Eveline haar ingrediënten uit de zee. Ze maakt kreeft met een saus van o.a. gember en lente-ui, gestoomde zeebaars met gember, en coquilles met zeewier en soja.

  25. Live
    Gino's Italy: Secrets of the South

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  26. Live
    Gino's Italy: Secrets of the South

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  27. Live

    Vandaag maakt Rudolph samen met Jessie haar favoriete recepten, namelijk Portugese sinaasappelrol en een heerlijke Tiramisu met aardbeien.

  28. Live

    Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.

  29. Live
    The F Word

    Chef-kok Ramsay gaat op duivenjacht. Later maakt hij een warme duivensalade. Culinair schrijver Tom Parker Bowles bereidt een heel varken. En oud-rugbyer Matt Dawson kookt samen met de gastheer.

  30. Live
    Great British Menu

    Bestsellerauteur Malorie Blackman helpt het winnende gerecht te kiezen voor een banket ter ere van kinderliteratuur. Het spant erom en slechts één punt maakt het verschil.

  31. Live
    Come Dine with Me: The Professionals

    Vandaag zijn we in Brighton and Hove, waar het Indiase vegetarische restaurant Planet India de wedstrijd begint met chef-kok Neez en frontmanager Ahmad, die traditionele veganistische curry's bereiden volgens de speciale recepten van papa en mama. Op dag twee strijden Amy en Dom om de hoogste score, met als favoriete wapen hun verrassingsgerechtjes die op kolen zijn bereid. Tot slot is het de beurt aan Botanique om de gasten te ontvangen en aan Josie om haar grote liefde voor groenten te laten zien.

  32. Live
    Gino's Italy: Secrets of the South

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  33. Live

    Vandaag maakt Rudolph samen met Eva een Pavlova met aardbeien en rozenblaadjes en ze maken een Eton Mess met muntschuim en roodfruit, volgens Eva’s recept.

  34. Live
    Selena + Chef

    Kunstenaar, activist en kok DeVonn Francis en Selena maken een Jamaicaanse maaltijd met banaan. Maar gaat dit lukken, als Selena gewond raakt en een kokosnoot moet openmaken?

  35. Live

    Eveline laat je zien hoe je eenvoudig zelf een verse loempia maakt. En ze maakt Egg Coffee, een Vietnamese drank die traditioneel wordt bereid met eidooiers, suiker, gecondenseerde melk en Robusta-koffie.

  36. Live

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  37. Live
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen

    Jeremy nodigt zijn goede vriendin de restaurantrecensent Grace Dent uit in Hongkong. Ze drinken cocktails, eten geroosterd vlees en eten hun bordje helemaal op.

  38. Live
    Gordon's Great Escape

    In Vietnam wil Ramsay binnen een week Vietnamees leren koken. Hij verkent de Vietnamese keuken en verlegt z'n grenzen door slangen en kloppende harten te eten en soep vanaf een roeiboot te verkopen.

  39. Live
    Gordon Ramsay's Food Stars

    Gordon daagt de deelnemers uit om een liefdadigheidsbal voor een kinderziekenhuis te organiseren. De teams moeten voor een leuke sfeer en heerlijk eten en drinken zorgen.

  40. Live
    Andy and Ben Eat Australia 2

    Andy vliegt van Sunshine Coast naar het grootste zandeiland ter wereld. Hij maakt sashimi van een snapper, een perfect gerecht om in zo’n tropische omgeving van te genieten.

  41. Live
    Andy and Ben Eat Australia 2

    Eindelijk treffen Andy en Ben elkaar weer! Ze gaan naar een waterval, verzamelen voedsel en gaan op krabbenjacht. Ze sluiten hun avontuur af op een afgelegen zandbank terwijl ze herinneringen ophalen.

  42. Live

    Eveline laat je zien hoe je eenvoudig zelf een verse loempia maakt. En ze maakt Egg Coffee, een Vietnamese drank die traditioneel wordt bereid met eidooiers, suiker, gecondenseerde melk en Robusta-koffie.

  43. Live
    Selena + Chef

    Kunstenaar, activist en kok DeVonn Francis en Selena maken een Jamaicaanse maaltijd met banaan. Maar gaat dit lukken, als Selena gewond raakt en een kokosnoot moet openmaken?

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.