Ik ben Perry de Man
- Specialiteiten
-
Comfort, street en Indo - food
- Inspiraties
-
Internet, kookboeken, de straat
- Favoriete ingrediƫnten
-
Boter, kaas en specerijeren, maar vooral boter
- Favoriete recept
-
Okersoep met tom tom en noodlesoep
Waarom ben ik gaan koken?
Ik ben Perry de Man, 32 jaar en kom uit Rotterdam. Tijdens mijn jaren op de kunstacademie ben ik in keukens beland om wat geld te verdienen en eigenlijk vond ik koken leuker dan 'knutselen'. Als ik kook krijg ik veel meer waardering voor wat je doet dan wanneer je in een atelier opgesloten zit met al je creativiteit. Ik had m'n doel gevonden: een eigen zaak beginnen.
Welke programma's maak ik voor 24Kitchen?
Ik presenteer samen met Job, Miljuschka en Hugo het programma Wat Eten We Vandaag, waarin wij de kijker helpen om in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Met onze humor, enthousiasme en kennis zijn wij een goed team voor dit programma.
Ik presenteer ook Guilty Pleasures. In het programma biechten bekende Nederlanders hun geheime eetgewoontes op en bereiden we samen een culinaire versie van hun favoriete gerecht.