De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
17 september
  1. The F Word (nu op tv)

    In de eerste aflevering van seizoen 4 daagt ex-Spice Girl Geri Halliwell Gordon Ramsay uit om haar recept voor Spaanse gehaktballen te overtreffen. Later gaat de gastheer op zoek naar zee-egels.

  2. Great British Menu (nu op tv)

    Vier koks die Wales vertegenwoordigen strijden tegen elkaar. Gerechten zijn onder andere een eerbetoon aan de Welshe legende Twrch Trwyth, met een voorgerecht van langzaam gebrade varkenswang.

  3. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Vanavond zijn we in Edinburgh, waar de eerste gastheren zijn: frontman Matthew en chef-kok Yaw van Bundits. Ze hopen indruk te maken op hun gasten Buumba en Mario van Riverlife en Frazer en Jon van Piper's Rest met een verscheidenheid aan kleurrijk Aziatisch streetfood.

  4. Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)

    Hayden gaat surfen met een nieuwe vriend, bezoekt een gemberkwekerij en krijgt kooktips van een kok alvorens de Ginger Factory te bezoeken en eindigt de dag met een recept geïnspireerd op gember.

  5. Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)

    Hayden reist naar een mangokwekerij, haalt limoenen en gaat dan vissen met een kok. Hayden gaat dan vissen met een plaatselijke kok en bereidt die vis vervolgens samen met de kok op het strand.

  6. Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)

    Nadiya Hussain deelt zalige en eenvoudige baksels, zowel zoet als hartig, die gegarandeerd in de smaak vallen bij familie en vrienden en deelt een hack voor een ouderwetse quiche met bladerdeeg.

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Vandaag is de basis cakebeslag en daarmee maakt Mijuschka eerst een citroen vanille cake met rabarber. Met dit cakebeslag maakt ze ook een chocolade ijstaart met hazelnoten.

  8. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary maakt kip met witte wijn en een roomsaus en geroosterd varken in een knoflook-mosterdmarinade met rode wijnsaus. En als dessert een biertaart van bitter bier met chocolade en Ierse likeur.

  9. Lekker Snel! (nu op tv)

    In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Kabeljauw met spinazie.

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 227

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary maakt kip met witte wijn en een roomsaus en geroosterd varken in een knoflook-mosterdmarinade met rode wijnsaus. En als dessert een biertaart van bitter bier met chocolade en Ierse likeur.

  12. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Jamie's menu van vandaag bestaat uit Zweedse gehaktballen, rijst met knolselderij en spinazie, pasta met pesto en knoflook en kip met rozemarijn.

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 228

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.

  15. Lekker Snel! (nu op tv)

    In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Kabeljauw met spinazie.

  16. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Gebakken rijst is dé side dish in Japan. Loïc serveert er buikspek en kimchi bij.

  17. Guilty Pleasures (nu op tv)

    In deze aflevering heeft Perry Dan Karaty te gast en maken ze samen romig pindakaasijs met popcornbrittle.

  18. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    Karsu gaat naar Tataroglu, de winkel van Beyram om de beste pistache noten te kopen. Daarmee maakt ze Sutlac, Turkse Hazelnoten Pistache Brulee.

  19. Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)

    Hayden gaat surfen met een nieuwe vriend, bezoekt een gemberkwekerij en krijgt kooktips van een kok alvorens de Ginger Factory te bezoeken en eindigt de dag met een recept geïnspireerd op gember.

  20. Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)

    Hayden reist naar een mangokwekerij, haalt limoenen en gaat dan vissen met een kok. Hayden gaat dan vissen met een plaatselijke kok en bereidt die vis vervolgens samen met de kok op het strand.

  21. Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)

    Nadiya Hussain deelt zalige en eenvoudige baksels, zowel zoet als hartig, die gegarandeerd in de smaak vallen bij familie en vrienden en deelt een hack voor een ouderwetse quiche met bladerdeeg.

  22. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Vandaag is de basis cakebeslag en daarmee maakt Mijuschka eerst een citroen vanille cake met rabarber. Met dit cakebeslag maakt ze ook een chocolade ijstaart met hazelnoten.

  23. The F Word (nu op tv)

    In de eerste aflevering van seizoen 4 daagt ex-Spice Girl Geri Halliwell Gordon Ramsay uit om haar recept voor Spaanse gehaktballen te overtreffen. Later gaat de gastheer op zoek naar zee-egels.

  24. Great British Menu (nu op tv)

    Vier koks die Wales vertegenwoordigen strijden tegen elkaar. Gerechten zijn onder andere een eerbetoon aan de Welshe legende Twrch Trwyth, met een voorgerecht van langzaam gebrade varkenswang.

  25. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Vanavond zijn we in Edinburgh, waar de eerste gastheren zijn: frontman Matthew en chef-kok Yaw van Bundits. Ze hopen indruk te maken op hun gasten Buumba en Mario van Riverlife en Frazer en Jon van Piper's Rest met een verscheidenheid aan kleurrijk Aziatisch streetfood.

  26. Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)

    Hayden reist naar een mangokwekerij, haalt limoenen en gaat dan vissen met een kok. Hayden gaat dan vissen met een plaatselijke kok en bereidt die vis vervolgens samen met de kok op het strand.

  27. Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)

    Nadiya deelt haar favoriete geroosterde kip met pittige kimchi en een super-knapperige korst op een bed van prei met miso en sushi rijst die is getrokken in honing en sojasaus.

  28. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Miljuschka maakt vandaag bisquit de savoie. En daarvan maakt ze lange vingers met chocolade dip en ze maakt een Charlotte Russe met framboos.

  29. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Probeer Mary's falafelburgers of tofu-kipnuggets met mayo-honing-mosterddip. Mary vervangt bacon door kokosflinters. En serveer Italiaanse champignon-linzen-ballen op een broodje of bij de pasta.

  30. Lekker Snel! (nu op tv)

    In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze boerenkoolsalade met pompoen en geitenkaas.

  31. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Loïc maakt zoetigheid voor bij de thee: een citrustaart met meringue.

  32. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    Ook voor een heerlijk Turks ontbijt kun je bij Karsu terecht. Ze maakt namelijk een uitgebreid ontbijt met worst en eieren en Turkse kaas. En over die kaas weet Karsu nog wel een mooi verhaal.

  33. Guilty Pleasures (nu op tv)

    In deze aflevering heeft Perry Jetske van den Elsen te gast en maken ze samen een speciale bamischijf met garnalen.

  34. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Vandaag kookt Jamie zalm met groene thee, kokosnootrijst met miso, een moderne Griekse salade en pakketjes van spinazie, kikkererwten en feta.

  35. Eva Longoria: Searching for Spain (nu op tv)

    De dorpjes en stranden van Andalusië trekken al jaren vele bezoekers. Het is bekend om stierenvechten, jamón ibérico en tapas. De keuken weerspiegelt de geschiedenis van de veerkracht van deze regio.

  36. World Eats Bread (nu op tv)

    Nergens in de VS rijst zuurdesem zoveel op als in de Bay Area in Californië. Voor onze bakkers is het maken van op natuurlijke wijze gegist brood meer dan werk. Het is een manier van leven.

  37. Far Flung with Gary Mehigan (nu op tv)

    Chef-kok Gary Mehigan gaat naar India en ontdekt daar het geheim van de Tiffin box. Lukt het hem om zelf op tijd een Tiffin te maken voor de vrouw van de eigenaar?

  38. Andy and Ben Eat the World (nu op tv)

    Deze aflevering zijn Andy en Ben in Portugal, waar ze de Flamenco leren dansen. Ook krijgen ze toegang tot de Mercado De Campo waar ze de beroemde Portugese chef Jose Avillex ontmoeten.

  39. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Andy laat zijn nieuwe restaurant, de Three Blue Ducks, in veilige handen achter en gaat naar Devonport om op pad te gaan met zijn oude vriend Benny. Samen gaan ze naar Tasmanië om Cape Grim te bezoeken en kennis te maken met het beste rundvlees ter wereld.

  40. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    Ook voor een heerlijk Turks ontbijt kun je bij Karsu terecht. Ze maakt namelijk een uitgebreid ontbijt met worst en eieren en Turkse kaas. En over die kaas weet Karsu nog wel een mooi verhaal.

  41. Guilty Pleasures (nu op tv)

    In deze aflevering heeft Perry Jetske van den Elsen te gast en maken ze samen een speciale bamischijf met garnalen.

  42. Eva Longoria: Searching for Spain (nu op tv)

    De dorpjes en stranden van Andalusië trekken al jaren vele bezoekers. Het is bekend om stierenvechten, jamón ibérico en tapas. De keuken weerspiegelt de geschiedenis van de veerkracht van deze regio.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.