De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
10 oktober
  1. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    Tony haat Scandinavië, maar omdat hij onlangs ontdekte dat zijn op een na grootste groep Facebookvrienden en -fans uit - nota bene - Finland komt, reist hij erheen om uit te zoeken waarom.

  2. The F Word (nu op tv)

    In de eerste aflevering van seizoen 4 daagt ex-Spice Girl Geri Halliwell Gordon Ramsay uit om haar recept voor Spaanse gehaktballen te overtreffen. Later gaat de gastheer op zoek naar zee-egels.

  3. Gino's Italy: Like Mamma Used to Make (nu op tv)

    Toscane heeft meer te bieden dan Chianti. Gino laat een heel andere kant van deze veel bezochte regio zien, gedrenkt in middeleeuws erfgoed en verbonden met zijn culinaire tradities.

  4. Gino's Italy: Like Mamma Used to Make (nu op tv)

    Gino kruipt achter het stuur van een Ferrari, in de geboortestreek van het wereldberoemde merk: Emilia-Romagna. Naast middeleeuwse steden als Bologna en Modena vind je hier veel landbouw.

  5. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Miljuschka maakt vandaag bretons deeg en daarmee maakt ze een open appeltaart met amandelspijs en een quiche met spinazie en spek.

  6. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Zelfs als je professioneel bakt, zoals Anniek, kan er heus wel eens iets mis gaan. Voor het maken van brownies, bruidstaarten en Limburgse vlaaien draait ze haar hand niet om. Alleen slagroomtaarten zijn niet echt haar specialiteit. Hoe het komt dat ze altijd inzakken? Anniek heeft geen idee. Gelukkig weet Rudolph wel raad met room en gaan ze aan de slag met dé ultieme slagroomtaart!

  7. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Eveline maakt vandaag een klassiek Chinees gerecht, namelijk Kung Pao Chicken. En ze maakt Mihoen Singapore.

  8. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Probeer Mary's falafelburgers of tofu-kipnuggets met mayo-honing-mosterddip. Mary vervangt bacon door kokosflinters. En serveer Italiaanse champignon-linzen-ballen op een broodje of bij de pasta.

  9. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Waterzooi met tofu & spruitjesmousse met Gandaham

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Tong met knolselderpuree & erwtensoep met cashewnoten

  11. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 166

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  12. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.

  13. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Eveline maakt vandaag een klassiek Chinees gerecht, namelijk Kung Pao Chicken. En ze maakt Mihoen Singapore.

  14. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 34

    Een snelle maaltijd vandaag: gehaktballetjes van lamsvlees en een ongelofelijk lekkere kipsalade.

  15. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 167

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Waterzooi met tofu & spruitjesmousse met Gandaham

  17. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Tong met knolselderpuree & erwtensoep met cashewnoten

  18. Mary Berry - Love to Cook (nu op tv)

    Voor Mary Berry hoeft zuinigheid niet ten koste van de smaak te gaan, met haar kookgeheimen van de zuinige keuken -inclusief een betaalbare biefstuk.

  19. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Probeer Mary's falafelburgers of tofu-kipnuggets met mayo-honing-mosterddip. Mary vervangt bacon door kokosflinters. En serveer Italiaanse champignon-linzen-ballen op een broodje of bij de pasta.

  20. Gino's Italy: Like Mamma Used to Make (nu op tv)

    Toscane heeft meer te bieden dan Chianti. Gino laat een heel andere kant van deze veel bezochte regio zien, gedrenkt in middeleeuws erfgoed en verbonden met zijn culinaire tradities.

  21. Gino's Italy: Like Mamma Used to Make (nu op tv)

    Gino kruipt achter het stuur van een Ferrari, in de geboortestreek van het wereldberoemde merk: Emilia-Romagna. Naast middeleeuwse steden als Bologna en Modena vind je hier veel landbouw.

  22. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Miljuschka maakt vandaag bretons deeg en daarmee maakt ze een open appeltaart met amandelspijs en een quiche met spinazie en spek.

  23. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Zelfs als je professioneel bakt, zoals Anniek, kan er heus wel eens iets mis gaan. Voor het maken van brownies, bruidstaarten en Limburgse vlaaien draait ze haar hand niet om. Alleen slagroomtaarten zijn niet echt haar specialiteit. Hoe het komt dat ze altijd inzakken? Anniek heeft geen idee. Gelukkig weet Rudolph wel raad met room en gaan ze aan de slag met dé ultieme slagroomtaart!

  24. Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)

    Gordon en Lisa's teams zijn compleet en de culinaire ondernemers moeten in slechts 24 uur een zaak opzetten én winstegevend maken.

  25. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    Tony haat Scandinavië, maar omdat hij onlangs ontdekte dat zijn op een na grootste groep Facebookvrienden en -fans uit - nota bene - Finland komt, reist hij erheen om uit te zoeken waarom.

  26. The F Word (nu op tv)

    In de eerste aflevering van seizoen 4 daagt ex-Spice Girl Geri Halliwell Gordon Ramsay uit om haar recept voor Spaanse gehaktballen te overtreffen. Later gaat de gastheer op zoek naar zee-egels.

  27. Gino's Italy: Like Mamma Used to Make (nu op tv)

    Gino kruipt achter het stuur van een Ferrari, in de geboortestreek van het wereldberoemde merk: Emilia-Romagna. Naast middeleeuwse steden als Bologna en Modena vind je hier veel landbouw.

  28. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 167

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  29. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Miljuschka maakt vandaag met kruimeldeeg mini jars met gecarameliseerde macademia en een perzik kruimeltaart.

  30. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Met een tussenlanding in de botercrème vliegen Rudolph en Sem naar Honolulu! Figuurlijk dan, want Sem bakt weliswaar elk weekend de leukste themataarten, toch is ze niet tevreden over haar botercrème. Na een masterclass botercrème maken gebruiken ze deze voor een spectaculaire exotische taart.

  31. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van niemand minder dan Rico Verhoeven. Samen maken ze Black Pepper Beef en Eveline geeft je 3 manieren om oesters klaar te maken.

  32. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Stoofvlees & sabayon met fruitbier

  33. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Lasagne van knolselder & rooibos latte

  34. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Met Mary's ingevroren tomatensaus draai je zo koolrolletjes met een champignon-rijst-walnoten-vulling in elkaar. Of lasagne-rolletjes met spinazie en ricotta. En een groene chili met kalkoengehakt.

  35. Mary Berry's Simple Comforts (nu op tv)

    Mary gaat terug naar de stad waar ze heeft leren koken: Parijs. Een stad met een rijke eetcultuur. Ze maakt een paar van haar eigen onweerstaanbare gerechten, geïnspireerd op deze fantastische stad.

  36. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 35

    Recepten om van te watertanden, zoals krab bolognese met knapperige venkelsalade en een Mexicaans broodje gezond met chilipeper en guacamole.

  37. Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)

    Jamie viert de herfst en plukt zijn eigen aubergine, en maakt geroosterde kip voor zijn vrienden. Hij bakt feta in de oven en serveert die met vijgen- en prosciuttosalade en zelfgebakken flatbread.

  38. Save with Jamie (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 6

    Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.

  39. Jamie´s Comfort Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Jamie maakt drie comfort food klassiekers: chicken kiev, shepherd's pie en spaghetti vongole. Hij geeft er wel een "roze" draai aan.

  40. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino verkent de keuken van Toronto in Canada. Hij bezoekt de restaurants Chantecler, Petit Potato en Nightowl Toronto.

  41. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Montréal. Hij eet gesmoorde inktvis caponata en krab banh mi bij Monkland Tavern, filet mignon en gegrilde kip bij Moishes, en kaaspasteitjes en pulled pork bij een Venezolaanse hotspot.

  42. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 35

    Recepten om van te watertanden, zoals krab bolognese met knapperige venkelsalade en een Mexicaans broodje gezond met chilipeper en guacamole.

  43. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Met Mary's ingevroren tomatensaus draai je zo koolrolletjes met een champignon-rijst-walnoten-vulling in elkaar. Of lasagne-rolletjes met spinazie en ricotta. En een groene chili met kalkoengehakt.