TV gids
-
Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)
Fruit en bessen staan centraal in Ainsley's gerechten, waaronder een pot met jackfruit, butterbean en okra-pimento, en een klassieke zomerpudding.
-
Ainsley's Taste of Malta (nu op tv)
Ainsley gaat naar het eiland Gozo en gaat picknicken op een klif met Maltese lekkernijen. Dan bezoekt hij een kaasboerderij. Chefkok Trevor vertelt over bragioli en waarom het zo heet.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Kelis Rogers is singer/songwriter, maar ook kookboekenschrijver en kok. Vanuit haar duurzame boerderij in Californië helpt ze Selena met een oxtail yuca poutine en een zogenaamde 'buckle'.
-
Selena + Chef (nu op tv)
TV-kok en jurylid Jordan Andino helpt Selena met een Filipijnse maaltijd: abado met kip en jasmijnrijst en turon met bakbanaan en jackfruit. Jordan raadpleegt ook een expert: zijn oma.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)
Hayden gaat surfen met een vriend van een oesterkwekerij alvorens de oesters van dichtbij in het water te zien. Dan gaat hij per boot kijken hoe mosselen groeien en kookt op de beroemde Tathra Wharf.
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Maïssoep en rosti's.
-
Nadiya Bakes (nu op tv)
Nadiya maaktniet alleen taarten, maar ook bijzonder brood: 'pepperoni pull apart' die naar pizza smaakt. Haar chicken teriyaki noodle is zo eenvoudig en snel dat die perfect is voor doordeweeks.
-
Nadiya Bakes (nu op tv)
Nadiya Hussain richt haar aandacht op een ingrediënt dat veel mensen onweerstaanbaar vinden: chocola. Nadiya deelt vier recepten met ons en elk ervan is gemaakt van hemelse chocola.
-
Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
In Assendelft gaan ze als warme broodjes over de toonbank. Deze specialiteit is niet alleen erg lekker, er gaat ook nog een prachtig verhaal achter schuil. Bij de bakfiets maakt Rudolph samen met Lex de typisch Noord-Hollandse Duivekater.
-
Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Men neme twee charmante banketbaksters uit Flevoland, Rudolph en een bakfiets. Recept voor succes? Ja zeker! Want samen maken ze opgespoten cake, een typisch Urkse specialiteit. En die is zo lekker dat je je vingers er bij op eet.
-
Great British Menu (nu op tv)
Vier koks strijden om het zuidwesten van Engeland, met canapés, voorgerechten en visgerechten die zijn geïnspireerd op 100 jaar Britse radio en televisie. Wie zal er afvallen?
-
Great British Menu (nu op tv)
De overgebleven koks uit het zuidwesten van Engeland vechten het uit, met gerechten die zijn geïnspireerd op 100 jaar BBC, met hommages aan iconische radio- en tv-uitzendingen.
-
Nadiya Bakes (nu op tv)
Nadiya Hussain richt zich op bakken met een beperkt budget. Je kunt zalige dingen zonder dat het veel geld kost en moet inboeten op smaak. Nadiya gooit nooit iets weg en maakt vaak dingen van restjes.
-
Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
In Drenthe heb je hunebedden en...de Drentse turf! Patissier Herman laat Rudolph bij de bakfiets zien hoe je deze heerlijke traktatie binnen een handomdraai op de koffietafel zet.
-
Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
Vandaag gaat Karsu naar de markt om verse ingrediënten te scoren voor Patlican Kebabi, gevulde aubergine met lamsgehakt.
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Eclairs met paaseitjes.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 92
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)
Gordons gids voor de ultieme thuiskeuken gaat verder als hij ons laat zien hoe je heerlijk gezond kunt eten, met onder andere Bircher muesli, gazpachosoep en onweerstaanbare gezonde zalm teriyaki.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9
Een onweerstaanbaar en snel recept: Marokkaanse brasem met couscoussalade, granaatappel en harissa.
-
Nadiya's Food Adventure (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Nadiya gaat naar Wales om van schapenboer Richard Roderick te leren hoe ze schapen moet hoeden. Als bedankje maakt ze bhuna met schapenvlees en knoflooknaanbrood voor hem.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)
Hayden gaat surfen met een vriend van een oesterkwekerij alvorens de oesters van dichtbij in het water te zien. Dan gaat hij per boot kijken hoe mosselen groeien en kookt op de beroemde Tathra Wharf.
-
Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)
Andy neemt honing af in Brisbane en drinkt een cocktail met chef-kok Alejandro Cancino. Later gaat hij naar Australian Lime Caviar Company en verwerkt hij de honing in een lekker gerecht.
-
Anthony Bourdain: The Layover (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Tony houdt een tussenstop in de snelle, fascinerende stad Hong Kong.
-
Guilty Pleasures to Go (nu op tv)
Voormalig wereldkampioen MMA fighter Marloes Coenen neemt Perry de Man mee op een culinaire tour door haar geboortestreek in Gelderland. Terwijl ze samen streekproducten ontdekken,van Veluws wild tot versgebakken Krentenwegge, vertelt Marloes openhartig over de angst die van haar een professionele vechter maakte. Gelukkig voor ons is haar passie voor vechten net zo groot als haar liefde voor eten. Via heel veel verborgen eetadresjes komen ze in het centrum van Deventer uit bij Marloes’ grootste guilty pleasures: KEBAB! Van de gastvrije eigenaar van de kebabzaak mogen zij helemaal zelf hun broodje kebab in elkaar zetten. Met hun Kebab to GO in de hand neemt Perry Marloes mee naar een wel heel bijzondere plek om van hun broodje te genieten.
-
Jimmy's Taste of Florida (nu op tv)
Jimmy gaat naar St Pete aan de westkust van Florida om alles te weten te komen over een plaatselijke lekkernij en ontmoet de eigenaar van het oudste restaurant van Florida in Tampa Bay.
-
Gordon's Great Escape (nu op tv)
Gordon reist door India, op zoek naar authentiekere versies van de populaire Indiase gerechten waarmee hij is opgegroeid. Aan het einde moet hij bewijzen dat hij authentiek Indiaas eten kan maken.
-
Jamie Cooks Georgia (nu op tv)
In Georgië verkent Jamie Oliver de markt van Tbilisi en de wijnregio Kakheti. Hij leert van plaatselijke koks en proeft traditionele gerechten als khinkali en chakapuli, en ervaart een Supra-feest.