De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
8 mei
  1. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    In het Filippijnse fusionrestaurant Rapsa in Oost-Londen beginnen we de competitie met eigenaar Andrew en chef-kok Francis, die alles op het spel zetten met een gerecht van Sisig of 'Pig's head'. Op dag twee proberen Nick en Joe indruk te maken op hun gasten met hun kenmerkende kippenvleugels en een hele reeks huissauzen.En dan is het de beurt aan Touch of Greek om indruk te maken op de rest.

  2. Great British Menu (nu op tv)

    De twee overgebleven chefs uit het noordoosten bereiden vandaag opnieuw hun viergangenmenu's. Zullen ze de feedback van hun veteraankok ter harte nemen?

  3. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Montréal. Hij eet gesmoorde inktvis caponata en krab banh mi bij Monkland Tavern, filet mignon en gegrilde kip bij Moishes, en kaaspasteitjes en pulled pork bij een Venezolaanse hotspot.

  4. De Grootste Kookclub van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jet van Nieuwkerk en Mounir Toub koken vanuit de studio samen met een aantal huishoudens in Nederland en vanuit haar eigen keuken kookt ook Berget Lewis mee.

  5. De Worsten van Babel op de Camping (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Hugo, Marius en Jasper maken een zomers gerecht op hippiecamping De Lievelinge van ingrediënten die ze vinden in de koelboxen van de kampeerders.

  6. De Worsten van Babel op de Camping (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Hugo, Marius en Jasper maken een zomers gerecht op beste camping van Europa Beerze Bulten waar iedereen op vakantie van kan smullen!

  7. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Muffins als ontbijt, waarom niet? Rudolph maakt drie verschillende ontbijtmuffins. Hij maakt een Amerikaanse, een Engelse, en een gezonde variant.

  8. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Vandaag maakt Miljuschka bladerdeeg dat ze gebruikt voor arlettes met rozemarijn balsamico dip en een tarte tartin van appel en peer.

  9. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Drukke dagen vragen om snelle oplossingen zonder aan smaak in te boeten en deze recepten passen daar echt bij. Een nieuwe reeks makkelijke gerechten die boordevol smaak zitten.

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 236

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Artisjok-preivelouté & citrussalade met avocado en garnalen (Sandrine André)

  12. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ontbijtquinoa met sinaasappel & lamsstoofpotje met gremolata (Sandrine André)

  13. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Drukke dagen vragen om snelle oplossingen zonder aan smaak in te boeten en deze recepten passen daar echt bij. Een nieuwe reeks makkelijke gerechten die boordevol smaak zitten.

  14. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Deze week maakt Jamie een spectaculair gerecht, een pastei met bloemkool en rijst, en hij tilt een eenvoudige zalmfilet naar een nieuw niveau met zijn heerlijke po’boy met cajunkruiden.

  15. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 237

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Artisjok-preivelouté & citrussalade met avocado en garnalen (Sandrine André)

  17. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ontbijtquinoa met sinaasappel & lamsstoofpotje met gremolata (Sandrine André)

  18. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    De Aziatische vorm van fondue wordt steeds populairder en daarom maakt Eveline een Koreaanse Hotpot. En ze maakt Korean Street Toast, een populaire snack die je veelal wordt verkocht door straatverkopers.

  19. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Karsu gaat Manti maken, een soort Turkse ravioli. Of, is Ravioli een soort Italiaanse Manti. Pasta en deegwaren maken ook al eeuwen deel uit van de Turkse eetcultuur. Wie kwam als eerste met de pizza? Wie bedacht ravioli? Of dus Manti.

  20. De Worsten van Babel op de Camping (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Hugo, Marius en Jasper maken een zomers gerecht op hippiecamping De Lievelinge van ingrediënten die ze vinden in de koelboxen van de kampeerders.

  21. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Artisjok-preivelouté & citrussalade met avocado en garnalen (Sandrine André)

  22. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Muffins als ontbijt, waarom niet? Rudolph maakt drie verschillende ontbijtmuffins. Hij maakt een Amerikaanse, een Engelse, en een gezonde variant.

  23. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Vandaag maakt Miljuschka bladerdeeg dat ze gebruikt voor arlettes met rozemarijn balsamico dip en een tarte tartin van appel en peer.

  24. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    In het Filippijnse fusionrestaurant Rapsa in Oost-Londen beginnen we de competitie met eigenaar Andrew en chef-kok Francis, die alles op het spel zetten met een gerecht van Sisig of 'Pig's head'. Op dag twee proberen Nick en Joe indruk te maken op hun gasten met hun kenmerkende kippenvleugels en een hele reeks huissauzen.En dan is het de beurt aan Touch of Greek om indruk te maken op de rest.

  25. Great British Menu (nu op tv)

    De twee overgebleven chefs uit het noordoosten bereiden vandaag opnieuw hun viergangenmenu's. Zullen ze de feedback van hun veteraankok ter harte nemen?

  26. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Montréal. Hij eet gesmoorde inktvis caponata en krab banh mi bij Monkland Tavern, filet mignon en gegrilde kip bij Moishes, en kaaspasteitjes en pulled pork bij een Venezolaanse hotspot.

  27. De Grootste Kookclub van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jet van Nieuwkerk en Mounir Toub koken vanuit de studio samen met een aantal huishoudens in Nederland en vanuit haar eigen keuken kookt ook Berget Lewis mee.

  28. De Worsten van Babel op de Camping (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Hugo, Marius en Jasper maken een zomers gerecht op beste camping van Europa Beerze Bulten waar iedereen op vakantie van kan smullen!

  29. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  30. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolph een van oorsprong Servische taart, de Vasina Torta. Ook maakt hij frambozenzoenen.

  31. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Miljuschka maakt vandaag Moskovich beslag en daarvan maakt ze een klassieke tulband met sinaasappel roomkaasglazuur en een citroen mousse taart met aardbei.

  32. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Het afgelopen jaar heeft Donal zich ingespannen om de kleine overwinningen te vieren. Confettitaart op een donderdag, waarom niet? Steak Frites op een regenachtige dinsdag, kom maar op!

  33. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chausson aux champignons met schorseneren (Sandrine André)

  34. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Curry met wintergroenten en naanbrood & perencrumble met gember (Sandrine André)

  35. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Vandaag maakt Karsu Turkse Kkipspiesjes met Sumak salade. Ideaal voor een feestje of een vrijmibo omdat je de spiesjes zo lekker op een schaal kan uitdelen. En ook de salade is goed te serveren met bijvoorbeeld wat Turks brood.

  36. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  37. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Eveline maakt Koreaanse Fried Chicken Buns en ze maakt Rice Cake.

  38. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt heerlijke gevulde paprika's met een pittige zwarte bonenstoofpot met avocado en feta. Dan serveert hij een kom stevige, pittige kippensoep met noedels, boordevol heerlijke verse groente.

  39. The F Word (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.

  40. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    De chef-kok reist naar Cambodja in Zuidoost-Azië en bespreekt waarom zijn eerste bezoek de manier waarop hij de wereld zag veranderde. Hij onderzoekt hoe het land zich heeft ontwikkeld.

  41. Gordon Ramsay: Uncharted (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay reist naar Maui op Hawaii om te onderzoeken hoe daar wordt gekookt en om de kust bij Hana te bezoeken.

  42. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en zijn hond Max reizen naar het noorden, naar het graafschap Antrim. Daar vind je de bruisende stad Belfast, maar ook prachtige natuur. Donal begint met een wandeling langs de kust.

  43. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Het laatste avontuur van de serie brengt Donal en Max weer naar huis, in het prachtige Dublin. Een stad vol traditie, innovatie, cultuur, 'craic' en culinaire geneugten. Donal is hier vlakbij geboren.

  44. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt heerlijke gevulde paprika's met een pittige zwarte bonenstoofpot met avocado en feta. Dan serveert hij een kom stevige, pittige kippensoep met noedels, boordevol heerlijke verse groente.

  45. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Vandaag maakt Karsu Turkse Kkipspiesjes met Sumak salade. Ideaal voor een feestje of een vrijmibo omdat je de spiesjes zo lekker op een schaal kan uitdelen. En ook de salade is goed te serveren met bijvoorbeeld wat Turks brood.