De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
12 mei
  1. Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)

    Jamie gaat naar Marseille in Zuid-Frankrijk. Hij haalt inspiratie uit de visgerechten en de traditionele smaken uit de Provence. Hij maakt een verrassende steak en een taart met courgette en olijf.

  2. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 9

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  3. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Het afgelopen jaar heeft Donal zich ingespannen om de kleine overwinningen te vieren. Confettitaart op een donderdag, waarom niet? Steak Frites op een regenachtige dinsdag, kom maar op!

  4. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chausson aux champignons met schorseneren (Sandrine André)

  5. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Curry met wintergroenten en naanbrood & perencrumble met gember (Sandrine André)

  6. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Vandaag maakt Karsu Turkse Kkipspiesjes met Sumak salade. Ideaal voor een feestje of een vrijmibo omdat je de spiesjes zo lekker op een schaal kan uitdelen. En ook de salade is goed te serveren met bijvoorbeeld wat Turks brood.

  7. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Eveline maakt Koreaanse Fried Chicken Buns en ze maakt Rice Cake.

  8. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt heerlijke gevulde paprika's met een pittige zwarte bonenstoofpot met avocado en feta. Dan serveert hij een kom stevige, pittige kippensoep met noedels, boordevol heerlijke verse groente.

  9. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph maakt vandaag een zomerse vegan cheesecake en voor de chocoladeliefhebber maakt hij driedubbele chocoladecupcakes.

  10. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Vandaag maakt Miljuschka melkbroodjes en die gebruikt ze voor een klassieke bolus en een reuze Parijse bol taart.

  11. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino gaat naar het zuiden en bezoekt Nashville. Hij eet in de restaurants Butcher and Bee, Mafiaoza Pizzeria en The Treehouse.

  12. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Zuiderse kabeljauw met kamut & tiramisu met bloedsinaasappel (Dina Tersago)

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 239

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Deze recepten van Donal zijn getweakt en bestudeerd tot perfectie. De pasta met spek en kool is de ultieme 'je moet het proeven om het te geloven'-smaakmaker.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Originele sushi & weerstandsmoothie met blauwe bessen (Sandrine André)

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Kokos-tomatensoep & kriekensmoothie (Kürt Rogiers)

  17. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Hoisin witlof wok.

  18. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Vandaag maakt Karsu een Turkse versie van de Peren Tarte Tatin met pistache, een filodeeg bodem en hangop-room. En deze maakt ze speciaal voor haar moeder.

  19. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    De Katsu curry is een typisch Japans gerecht waar je eindeloos mee kunt variëren. Eveline maakt hem met koude Soba noedels. Dit gerecht maakt ze samen met Humberto Tan.

  20. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een overheerlijk kipgerecht met witte bonen. Buddy laat zien hoe je popcorn met verschillende smaken kunt bereiden, en Jamie maakt avocado op een nieuwe manier, met een tempura-twist.

  21. De Wit, Rose en Roodtrip (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Hoe eigenzinnig is Amerika? Harold en Ronald ontmoeten een pionier op het gebied van wijnmaken. Ze eten een wijn-pizza en krijgen een kijkje in de keuken van één van de meest invloedrijke restaurants ter wereld.

  22. De Wit, Rose en Roodtrip (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Deze week draait alles om het typische Amerika: burgers, bacon en cowboys. Is fastfood en wijn een combinatie die samengaat? Drinken cowboys wijn? En wat is het geheim van een goede all American steak?

  23. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph maakt vandaag een zomerse vegan cheesecake en voor de chocoladeliefhebber maakt hij driedubbele chocoladecupcakes.

  24. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolph Kremšnita, wat het beste te vergelijken is met de tompouce. En hij maakt een Amaretto-Espressocake.

  25. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Vandaag maakt Miljuschka melkbroodjes en die gebruikt ze voor een klassieke bolus en een reuze Parijse bol taart.

  26. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 1

    Vandaag is de basis bisquit deeg en daarvan maakt Miljuschka robuuste Petit Fours en ze maakt een tulband met cheesecake.

  27. Dish is Europe (nu op tv)

    We verkennen de stad Athene en het beste eten dat deze stad te bieden heeft. In deze aflevering verwent Miljuschka zichzelf met een heerlijk ontbijt vol met zoetigheden, genieten we van het ultieme diner en ontmoeten we een local voor geweldige inzichten. En verder leert Miljuschka alles over feta, het maken van bougatsa, Griekse yoghurt en souvlaki. En Miljuschka bezoekt ook nog een halloween-restaurant en een prachtig restaurant aan zee.

  28. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en zijn hond Max reizen naar het noorden, naar het graafschap Antrim. Daar vind je de bruisende stad Belfast, maar ook prachtige natuur. Donal begint met een wandeling langs de kust.

  29. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Het laatste avontuur van de serie brengt Donal en Max weer naar huis, in het prachtige Dublin. Een stad vol traditie, innovatie, cultuur, 'craic' en culinaire geneugten. Donal is hier vlakbij geboren.

  30. Andy and Ben Eat the World (nu op tv)

    Andy en Ben gaan deze aflevering naar Madrid om een traditioneel Spaans gerecht te maken: Paella. Maar voordat het zover is, gaan ze eerst wijn maken op de ouderwetse manier. In Granada leren ze de kunst van het snijden van ham.

  31. Andy and Ben Eat the World (nu op tv)

    Deze aflevering zijn Andy en Ben in Portugal, waar ze de Flamenco leren dansen. Ook krijgen ze toegang tot de Mercado De Campo waar ze de beroemde Portugese chef Jose Avillex ontmoeten.

  32. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph maakt vandaag een gevulde mega-pretzel en gecraqueleerde roomsoezen met sinaasappelroom.

  33. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Miljuschka maakt vandaag brownie beslag en daarmee maakt ze een sticky brownie met marshmallow en een liefdes blondie met framboos.

  34. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Of het nu een vermoeiend weekend is geweest, of dat je niet zeker weet wat de komende week gaat brengen, deze recepten zijn de ultieme troostrijke maaltijden voor dit soort momenten.

  35. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Smiley-popcorn-taart & lachend-kakje-cake (Kürt Rogiers)

  36. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Havermoutwafels met mango & kikkererwtenburger (Kürt Rogiers)

  37. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Turkse mezze is een beete te vergelijken met tapas. En die eet je natuurlijk niet in je eentje. Daarom zijn 3 vriendinnen van Karsu in de studio om lekker mee te eten.

  38. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    In deze laatste aflevering van het seizoen maakt Eveline Kip cola noedels. De cola maakt de kip lekker zoetig en sticky. En ze maakt Kai Ian, ook wel bekend als Chinese broccoli.

  39. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een supermakkelijk rijstgerecht met chorizo en garnalen. Buddy maakt lekkers om te delen: zijn aardbeien en kersen met chocola, en Jamie bereidt zijn spectaculaire Indiase frittata.

  40. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    In het Filippijnse fusionrestaurant Rapsa in Oost-Londen beginnen we de competitie met eigenaar Andrew en chef-kok Francis, die alles op het spel zetten met een gerecht van Sisig of 'Pig's head'. Op dag twee proberen Nick en Joe indruk te maken op hun gasten met hun kenmerkende kippenvleugels en een hele reeks huissauzen.En dan is het de beurt aan Touch of Greek om indruk te maken op de rest.

  41. Great British Menu (nu op tv)

    De twee overgebleven chefs uit het noordoosten bereiden vandaag opnieuw hun viergangenmenu's. Zullen ze de feedback van hun veteraankok ter harte nemen?

  42. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Montréal. Hij eet gesmoorde inktvis caponata en krab banh mi bij Monkland Tavern, filet mignon en gegrilde kip bij Moishes, en kaaspasteitjes en pulled pork bij een Venezolaanse hotspot.

  43. De Grootste Kookclub van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jet van Nieuwkerk en Mounir Toub koken vanuit de studio samen met een aantal huishoudens in Nederland en vanuit haar eigen keuken kookt ook Berget Lewis mee.

  44. Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)

    De wijngaarden van de Provence komen weer tot leven en Michel ontmoet de biologische-wijnmaker Raphael Pommery. Na de lunch verdwijnt hij om met Maxim wilde kruiden en groenten te gaan plukken.

  45. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley maakt geliefde pub-gerechten. Selasi Gbormittah van de Great British Bake-Off maakt profiteroles met hazelnoot en Ainsley toont zijn variatie op nacho's met kaas, bonen en guacamole.