De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pittige wraps met tomaten-avocado salade

Deze heerlijke wraps heb je in een mum van tijd op tafel!

30 min kooktijd
Pittige wraps met tomaten-avocado salade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Vulling van de wraps

Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijst. Snijd de paprika in reepjes. Kruid de gyros met de gyroskruiden of meng de ingrediënten daarvoor in een kom en vervolgens met de gyros. Verwarm een pan met olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de paprika en de vleesreepjes toe. Bak dit op hoog vuur in circa 5 minuten gaar. Voeg de kidneybonen toe en bak nog circa 3 minuten mee Breng op smaak met chilisaus.
 

De tomaten - avocado salade

Was de tomaten, verwijder het groene kroontje en snijd in blokjes. Pel het sjalotje en snijd fijn. Pel de avocado en snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel met het sap van de halve limoen. Meng de tomaat, sjalot, avocado en een scheutje olijfolie met elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing. Was en droog de rucola goed. Verdeel de rucola en het vlees mengsel in de tortilla’s. Vouw dicht en serveer met de tomaten - avocado salade.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker