De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Ontbijt uit de airfryer

Geloof het of niet maar zelfs je ontbijt kan je maken in de airfryer. Chef Danny deelt in dit recept hoe je dat doet.

85 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Ontbijt airfryer

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Geloof het of niet maar zelfs je ontbijt kan je maken in de airfryer. Chef Danny deelt in dit recept hoe je dat doet.

Bereidingswijze

Houd er rekening mee dat de genoemde bereidingstijden per airfryer kunnen verschillen. 

Granola uit de airfryer 
Stap 1: 
Verwarm de airfryer voor op 110ºC. Snijd het fruit in stukjes en verdeel over het airfryermandje. Voeg de havermout en kaneelpoeder toe. Droog het fruit en de havermout voor circa 60 minuten. Laat afkoelen.  

Stap 2: 
Hak de chocolade. Meng het fruit met de chocolade en de honing. Serveer de granola met een bakje yoghurt. 

Blueberry muffins uit de airfryer 
Stap 1: 
Verwarm de airfryer voor op 160ºC. Halveer de vanillestok in de lengte, schraap het merg eruit en meng samen met het ei, suiker en yoghurt.  

Stap 2: 
Meng de bloem met het bakpoeder, voeg beetje bij beetje toe aan het yoghurtmengsel en klop tot een glad beslag. Voeg de blauwe bessen toe en verdeel het beslag over 6 cupcakevormpjes. Bak de muffins in circa 15 minuten gaar. Laat iets afkoelen en bestuif met poedersuiker.  

Ei uit de airfyer 
Maak de bovenkant van de broodjes vochtig. Leg de eieren en de broodjes in de airfryer. Zet de airfryer op 160ºC en gaar de eieren en broodjes in circa 8 minuten.  

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN EVERY DAY FRY-DAY

Een nieuw programma! In Every day fry-day laat chefkok Danny Jansen elke werkdag zien hoe makkelijk en snel je heerlijke gerechten uit de bekende airfryer kunt maken. 

Danny Everyday fry-day

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.