De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zuurkoolstamppot met zoete-aardappel en cordon-bleuvink

Een heerlijk recept voor zuurkoolstamppot met zoete-aardappel en een combinatie van slavink en cordon bleu. Aanvallen!

45 min (voor)bereidingstijd
Cordon bleu vink

Een recept van

Perry de Man

Perry De Man

"Cordon bleu en slavink kennen we allemaal wel. Maar vandaag proberen we iets anders. Ik presenteer u: de cordon bleu vink. Of Bluevink. Of hoe jij het wilt noemen."

Bereidingswijze

Zuurkoolstamppot

  1. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Doe in een pan met water en kook in 10-15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stamp tot een puree. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Snijd de appel in kleine blokjes en vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Verdeel de zuurkool over de ovenschaal, verdeel de kerrie, appel en aardappelpuree erover. Verwarm 15 minuten in de oven.

  3. Bak de cordon bleu vinken volgens de verpakking. Serveer de stamppot met de vinken.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker