Taartbodem
Stap 1:
Maal in een foodprocessor de pistachenoten en de geraspte kokos tot kruimels. Voeg de honing, vanille en de kokosolie toe en laat nog even kort draaien tot een pasta.
Stap 2:
Druk het mengsel in de taartring of springvorm op een velletje bakpapier en laat circa 1 uur opstijven in de koelkast.
Vulling
Schil de meloen en snijd in een mooie ronde taartvorm, ongeveer zo groot of iets kleiner dan de bodem. Besprenkel de meloen met rozenwater en zet de meloen boven op de taartbodem op een schaal.
Topping
Klop de kokosroom in de mixer op hoge stand zo luchtig mogelijk. Schep de kokosroom in een spuitzak en spuit mooie toefjes rondom bovenop de taart. Garneer met plakjes kiwi en aardbei.
TIP van Rudolph:
Wil je de taart vegan maken? Vervang dan de honing door ahornsiroop.
2 reacties
Vraagje over de gebruikte pistachenoten.
Dienen deze gebrand of ongebrand te zijn??
Groetjes Kees
Dat maakt niet zoveel uit. Wat jij zelf lekker vindt of al in huis hebt.
Groeten,
Team-24Kitchen