De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zoetzure sjalotten

Reis weg naar Italië met deze heerlijke zoetzure sjalotten. 

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
uien.jpg

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Reis weg naar Italië met deze heerlijke zoetzure sjalotten. 

Bereidingswijze

Stap 1: 
Pel de sjalotten. Halveer eventueel de sjalotten. Pel de teen knoflook en snijd deze in plakjes. 

Stap 2: 
Doe de natuurazijn, suiker, water, mosterdzaad en een snuf peper en zout in een ruime pan. Breng dit aan de kook.Voeg de sjalotten en knoflook toe en kook dit met een deksel op de pan nog 5 minuten verder. 

Stap 3: 
Vul de gesteriliseerde pot met de zoetzure sjalotten en vocht, voeg de verse basilicum toe aan de pot. Draai de deksel erop en zet de pot op zijn kop weg om af te koelen.  
Serveer de zoetzure sjalotten als een hapje, door een salade, of als bijgerecht. 

 

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.