De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zalm-pindawontons met mango-mosterdchutney

Verwarm de zonnebloemolie voor tot 180 ºC.
Hak de zalmfilet fijn. Pel en snipper de ui heel fijn. Pluk en hak de bladselderij.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zalm-pindawontons met mango-mosterdchutney

Bereidingswijze

Zalm-pindawontons
Verwarm de zonnebloemolie voor tot 180 ºC.
Hak de zalmfilet fijn. Pel en snipper de ui heel fijn. Pluk en hak de bladselderij. Vijzel of hak de pinda’s. Meng de zalm met de bladselderij en de gevijzelde pinda’s, voeg de rasp en het sap van de limoen en de helft van de eieren toe.
Klop het overgebleven ei los en bestrijk de wontonvellen met het losgeklopte ei. Schep een eetlepel vulling op een wontonvel en knijp het vel dicht. Frituur de wontons goudbruin.

Mangomosterd-chutney
Schil de mango en snijd het vruchtvlees brunoise. Pel en snipper de ui. Halveer de rode peper en snijd de peper fijn. Snijd de paprika fijn. Verwarm de mango, ui, peper, de paprika, mosterdpoeder, grove mosterd en de gembersiroop en kook in circa 10 minuten tot chutney.

 

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.