De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

witte chocolade-broodpudding

35 min kooktijd
Witte chocolade-broodpudding

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Broodpudding
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Smelt de boter en de witte chocolade apart van elkaar. Breek het stokbrood in kleine stukjes. Meng de suiker, melk en het ei door het brood. Voeg de chocolade en boter toe en meng goed door. Vet een cupcaketray in en verdeel de broodmassa erover. Bak in circa 30 minuten gaar.

Bosvruchtensaus
Ontdooi de bosvruchten. Smelt de boter en roer de poedersuiker erdoor. Roer de eidooiers los met de rum. Meng de eidooiers door de boter en bind op laag vuur zonder te koken. Voeg de bosvruchten toe. Haal de broodpuddinkjes uit de vorm en serveer met de bosvruchtensaus.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker