De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

italiaanse gemarineerde zalm

Met dit recept maak je een heerlijke gemarineerde zalm in Palermo-stijl... Met citroen, dus! Een heerlijk gerecht dat je zo op tafel zet.

15 min voorbereidingstijd
30 min kooktijd
Zalm

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Met dit recept maak je een heerlijke gemarineerde zalm in Palermo-stijl... Met citroen, dus! Een heerlijk gerecht dat je zo op tafel zet.

Deze maaltijdbox is niet meer te bestellen.

Bestel hier je maaltijdbox voor aflevering 2

Bereidingswijze

Stap 1:
Snijd de zalm in plakjes van c.½ cm dikte en leg deze mooi rond op een groot plat bord. Bestrooi met een beetje grof zout.

Stap 2:
Snipper de ui fijn en strooi over de zalm. Rasp de schil van de citroen en sinaasappel met een fijne rasp over de zalm. Pers het sap uit de citroen en sinaasappel en giet over de zalm.

Stap 3:
Snijd de peper in dunne plakjes. Besprenkel de zalm ruim met olijfolie en bestrooi met de rode peper en wat takjes groene kruiden. Laat 30 minuten marineren in de koelkast.

Ontdek hier alle andere recepten uit De Grootste Kookclub van Nederland

Hoera! 24Kitchen viert alweer de 10e verjaardag. Om dit te vieren nodigen wij en onze 24Kitchen-chefs je uit om mee te koken in de Grootste Kookclub van Nederland. Samen gaan wij aan de slag met lekkere, simpele én bovendien feestelijke gerechten.

24K_DeGrootsteKookclub24K_kookclub_1536-1076px.jpg

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker