De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vlierbloesemijsjes met komkommer, citroen en munt

Schaaf lange plakken van de komkommer. Rasp de schil van de citroen, let er goed op dat je alleen de gele schil raspt en niet het witte gedeelte. Het witte gedeelte van de citroenschil zorgt namelijk voor een bittere smaak. Pers de citroen uit en voeg het citroensap toe aan de vlierbloesemlimonade.

10 min kooktijd
Vlierbloesemijsjes met komkommer, citroen en munt

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Bereidingswijze

Schaaf lange plakken van de komkommer. Rasp de schil van de citroen, let er goed op dat je alleen de gele schil raspt en niet het witte gedeelte. Het witte gedeelte van de citroenschil zorgt namelijk voor een bittere smaak. Pers de citroen uit en voeg het citroensap toe aan de vlierbloesemlimonade.

Pluk de blaadjes van de takjes munt. Verdeel het citroenrasp, de blaadjes munt en de plakken komkommer over de ijsjeshouder. Schenk de limonade vervolgens in de ijsjeshouder. Laat de ijsjes een nacht in de vriezer bevriezen.

Voor de Zin in de Zomer Special zijn de chefs naar de Dominicaanse Republiek afgereisd, op zoek naar culinaire inspiratie om jouw zomer lekkerder te maken! Danny, Angélique, Hugo, Estée en Mounir nemen je mee tijdens hun avontuur door het land én op het water. Van cacaoplantages tot varen op een catamaran en van kokosnoten uit de boom tot koken met locals; je ziet het allemaal in de heerlijke Zin in de Zomer Special!

Kijk voor de recepten en meer inspiratie om jouw zomer lekkerder én makkelijker te maken op 24Kitchen.nl.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker