De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vlierbloesemijsjes met komkommer, citroen en munt

Schaaf lange plakken van de komkommer. Rasp de schil van de citroen, let er goed op dat je alleen de gele schil raspt en niet het witte gedeelte. Het witte gedeelte van de citroenschil zorgt namelijk voor een bittere smaak. Pers de citroen uit en voeg het citroensap toe aan de vlierbloesemlimonade.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Vlierbloesemijsjes met komkommer, citroen en munt

Bereidingswijze

Schaaf lange plakken van de komkommer. Rasp de schil van de citroen, let er goed op dat je alleen de gele schil raspt en niet het witte gedeelte. Het witte gedeelte van de citroenschil zorgt namelijk voor een bittere smaak. Pers de citroen uit en voeg het citroensap toe aan de vlierbloesemlimonade.

Pluk de blaadjes van de takjes munt. Verdeel het citroenrasp, de blaadjes munt en de plakken komkommer over de ijsjeshouder. Schenk de limonade vervolgens in de ijsjeshouder. Laat de ijsjes een nacht in de vriezer bevriezen.

Voor de Zin in de Zomer Special zijn de chefs naar de Dominicaanse Republiek afgereisd, op zoek naar culinaire inspiratie om jouw zomer lekkerder te maken! Danny, AngƩlique, Hugo, EstƩe en Mounir nemen je mee tijdens hun avontuur door het land Ʃn op het water. Van cacaoplantages tot varen op een catamaran en van kokosnoten uit de boom tot koken met locals; je ziet het allemaal in de heerlijke Zin in de Zomer Special!

Kijk voor de recepten en meer inspiratie om jouw zomer lekkerder Ʃn makkelijker te maken op 24Kitchen.nl.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.