De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

visstoofpotje

Een smaakvol visstoofpotje met saffraanmayonaise en linzen.

Visstoofpotje

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Bereidingswijze

Bereiding

Week de saffraandraadjes in 25 milliliter groentebouillon.

Pel en snipper de ui. Pel en snij de knoflook fijn. Snij de tomaten en de venkel in blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en de ras el hanout circa 3 minuten. Voeg de tomaten en venkel toe en bak 3 minuten mee. Schenk de resterende bouillon erbij en laat het geheel circa 10 minuten inkoken.

Snij de kabeljauw in blokjes. Giet de linzen af, spoel ze af onder de kraan en laat goed uitlekken. Voeg de linzen en de kabeljauw toe aan de pan en verwarm circa 5 minuten. 

Zeef de saffraandraadjes uit de groentebouillon en roer de boullion door de mayonaise. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Breng het visstoofpotje op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren

Schep de visstoof in diepe borden. Lepel de saffraanmayonaise erover.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

Fantastisch! Echt heerlijk
Gert Denekamp
17-02-2024

Ook lekker