De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vegetarische lasagne

Verwarm een grillpan voor. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aubergine in plakken, bestrijk met olie en grill ze om en om. Snijd de courgette in plakken en bak ze om en om goudbruin. Snijd de tomaten in plakken en de geitenkaas in blokjes. Vet een ovenschaal in met olie. Leg er een laagje aubergine, courgette, tomaten, geitenkaas en lasagnevellen in en breng ieder laagje op smaak met zout en peper. Herhaal dit tot de ingrediënten op zijn maar eindig met lasagnevellen. Schenk de yoghurt erover en rasp de kaas erover. Bak de lasagne in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

40 min kooktijd
Vegetarische lasagne

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm een grillpan voor. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aubergine in plakken, bestrijk met olie en grill ze om en om. Snijd de courgette in plakken en bak ze om en om goudbruin. Snijd de tomaten in plakken en de geitenkaas in blokjes. Vet een ovenschaal in met olie. Leg er een laagje aubergine, courgette, tomaten, geitenkaas en lasagnevellen in en breng ieder laagje op smaak met zout en peper. Herhaal dit tot de ingrediënten op zijn maar eindig met lasagnevellen. Schenk de yoghurt erover en rasp de kaas erover. Bak de lasagne in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Op zoek naar meer vegetarische gerechten? Doe dan hier inspiratie op voor de lekkerste vegetarische recepten

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker