Uientaart

84
Gemiddeld
Uientaart

Bereidingswijze

20 minuten kooktijd
40 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 180°C.

Pel en snipper de uien. Laat de boter in een koekenpan smelten en bak de uien op laag vuur 10 minuten, tot ze zacht en zoet zijn. Ris de tijmblaadjes van de takken. Voeg de tijmblaadjes, honing en pijnboompitten toe aan de uien. Breng op smaak met zout en peper. 

Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik hier en daar in met een vork. Verdeel het uienmengsel erover en bak 20 minuten in de oven.

Ingredienten

4
Personen

  • 1 rol bladerdeeg (koeling)
  • 6 uien
  • 25 g boter
  • paar takjes tijm
  • 1 el vloeibare honing
  • 3 el pijnboompitten
  • zout
  • peper

Extra nodig

  • bakpapier
Uientaart
Geef je waardering
84