De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

traktaco’s

40 min kooktijd
Traktaco’s

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Taco’s
Hak en smelt de chocolade au bain-marie. Smeer de binnenkant van de taco’s in met de chocolade en leg ze circa 10 minuten in de vriezer.

Amandelnougatine

Verwarm de oven op 160 ºC. Rooster de amandelen circa 6 minuten. Karamelliseer de suiker en meng de amandelen erdoor. Verdeel de amandelen over een vel bakpapier en laat afkoelen. Maal tot nougatine in het bakje van de staafmixer.

Melkchocoladecrème
Breng drie vierde van de melk met de helft van de suiker in een pan aan de kook. Roer in een kom de eidooier met de resterende suiker en melk los en roer de bloem erdoor. Roer een scheutje warme melk door het eimengsel, schenk het eimengsel terug in de pan en roer goed door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en gaar op laag vuur circa 3 minuten. Laat de banketbakkersroom afkoelen tot het lauwwarm is. Smelt de chocolade. Roer de boter met de poedersuiker luchtig en meng de banketbakkersroom erdoor. Roer de gesmolten chocolade erdoor. Schep de chocoladecrème in een spuitzak met een glad spuitmondje. Spuit een toef melkchocoladecrème in elke taco.

Garnering
Halveer de marshmallows. Snijd de cake in blokjes. Verdeel de marshmallows, nougatine, cake en het rood fruit over de taco’s. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker