Taco’s
Hak
en smelt de
chocolade au bain-marie. Smeer de binnenkant van de taco’s in met de chocolade
en leg ze circa 10 minuten in de vriezer.
Amandelnougatine
Verwarm de oven op 160 ºC. Rooster de amandelen circa 6 minuten. Karamelliseer
de suiker en meng de amandelen erdoor. Verdeel de amandelen over een vel
bakpapier en laat afkoelen. Maal tot nougatine in het bakje van de staafmixer.
Melkchocoladecrème
Breng drie vierde van de melk met de helft van de
suiker in een pan aan de kook. Roer in een kom de eidooier met de resterende suiker
en melk los en roer de bloem erdoor. Roer een scheutje warme melk door het
eimengsel, schenk het eimengsel terug in de pan en roer goed door. Breng de
banketbakkersroom aan de kook en gaar op laag vuur circa 3 minuten. Laat de
banketbakkersroom afkoelen tot het lauwwarm is. Smelt de chocolade. Roer de
boter met de poedersuiker luchtig en meng de banketbakkersroom erdoor. Roer de gesmolten
chocolade erdoor. Schep de chocoladecrème in een spuitzak met een glad
spuitmondje. Spuit een toef melkchocoladecrème in elke taco.
Garnering
Halveer
de marshmallows. Snijd de cake in blokjes. Verdeel de marshmallows,
nougatine, cake en het rood fruit over de taco’s.
0 reacties