Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de topinamboerragout in leeuwenkoppen en dek de koppen af met het bladerdeeg. Kluts het ei met een scheutje water en bestrijk het bladerdeeg ermee. Bak het bladerdeeg in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
topinamboerragout en croûte
40 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.
Snijd de steeltjes van de shiitakes en snijd de shiitakes in plakjes. Voeg de shiitakes toe en bak circa 3 minuten mee. Schil en snijd de topinamboer in gelijke stukjes. Schil en snijd de zoete aardappel in gelijke stukjes. Voeg de topinamboer en de zoete aardappel toe en schenk de room en de bouillon erbij. Kook het vocht in circa 5 minuten in. Pluk en hak de peterselie. Roer de peterselie door de ragout en breng op smaak met versgemalen peper. Laat de ragout tot lauwwarm afkoelen.
Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de topinamboerragout in leeuwenkoppen en dek de koppen af met het bladerdeeg. Kluts het ei met een scheutje water en bestrijk het bladerdeeg ermee. Bak het bladerdeeg in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de topinamboerragout in leeuwenkoppen en dek de koppen af met het bladerdeeg. Kluts het ei met een scheutje water en bestrijk het bladerdeeg ermee. Bak het bladerdeeg in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties