- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Vet een bakplaat goed in en leg er 'n vel (ingevet) bakpapier op
- Meng de eieren, vanille (da's dat zwarte spul aan de binnenkant van het peultje, kun je d'r met een mesje voorzichtig af snijden) en het snufje zout in een kom en mix het mengsel totdat 't licht en luchtig is.
- Voeg de bloem toe maar voorzichtig; dan blijft het beslag lekker luchtig.
- Smeer het beslag dun uit op de bakplaat en bak het in ongeveer 9 minuten gaar. Kun je ondertussen effe de restjes beslag uit de kom lepelen..
- Leg een schone theedoek klaar en strooi er suiker op (zodat de warme cake straks niet plakt). Leg de cake, zodra deze heet uit de oven komt, op de theedoek. Haal het bakpapier eraf en rollen maar! Rol de cake op met de handdoek. De handdoek laat je d'r in zitten! Da's een beetje gek maar zorgt uiteindelijk voor een mooie rol.
- Tijd voor de vulling. Meng alle ingrediënten voor de vulling in een kom.
- Schaaf met de Chocoschaaf een halve reep Tony's melk coffee crunch in mooie krullen en zet deze klaar. De andere helft snij je in stukjes als decoratie.
- Als de cake helemaal is afgekoeld kan je de handdoek eruit halen en hem besmeren met de vulling. Smeer ook een beetje op de buitenkant van je rol zodat het chocoschaafsel eraan blijft plakken. Strooi voorzichtig het chocoschaafsel over de rol. Je kunt 'm het schaafsel ook op een bordje leggen en hem d'r in begraven..
- Nog een paar stukjes melk coffee crunch d'r op..
- Leg even in de koelkast om stevig te worden. Je Tiramisu rol is klaar!
Tony's Chocolonely in een dessert is altijd een succes. Zo maak je met deze chocoladereep een tiramisurol
0 reacties