PLUS

Ingredienten

4
Personen

  • 2 zoete aardappels
  • 3 rauwe bieten
  • 4 el olijfolie
  • 1 el honing
  • 125 g quinoa
  • 1 eetrijpe avocado
  • 0,5 granaatappel
  • 100 g witte kaas
  • 100 g babyspinazie

Bereidingswijze

Totale tijd: 35 minuten

Verwarm je oven voor op 225 °C. Was de zoete aardappels en bieten.

Snij in gelijke stukken en meng met de olijfolie, honing en een snufje zout. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ongeveer 30 minuten. Kook de quinoa volgens de verpakking en giet af. Snij de avocado in stukjes, haal de pitjes uit de granaatappel en snij ook de witte kaas in kleine stukjes.

Meng alles met elkaar en serveer lauwwarm.

Geef je waardering

238
Superfood salade met quinoa, biet, zoete aardappel, avocado, granaatappelpitjes, feta en spinazie