Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Verwarm de melk tot handwarm en los de gist erin op. Maak een kuiltje in de bloem en strooi het zout over de rand. Meng in het kuiltje de melk, eieren en boter met elkaar. Voeg beetje bij beetje de bloem en het kaneelpoeder toe en kneed tot een soepel deeg. Kneed door twee derde van het deeg de parelsuiker. Rol de rest van het deeg uit en verpak het suikerdeeg erin. Vet een cakeblik in en bestuif met bloem. Laat het deeg in de cakevorm circa 30 minuten rijzen onder plasticfolie.
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bak het brood in circa 50 minuten goudbruin en gaar.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Meld je aan en praat mee