De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

stoofpotje van schorseneren en winterpenen

30 min kooktijd
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schenk de melk in een ovenschaal. Schil, eventueel met huishoudhandschoenen aan, de schorseneren, snijd ze in gelijke stukjes en leg ze in de melk. Schil en snijd de winterwortels in stukje van dezelfde grootte als de schorseneren. Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui circa 3 minuten. Giet en spoel de schorseneren af en voeg ze met de winterwortel en de linzen toe aan de ui. Snijd de saucijsjes in plakjes en voeg toe aan de pan met groente. Bak circa 3 minuten mee. Pluk en snijd de salie in reepjes en roer door de groente. Schenk de bouillon erbij en laat met deksel op de pan in circa 15 minuten gaar worden. Breng eventueel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker