Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Schenk de melk in een ovenschaal. Schil, eventueel met huishoudhandschoenen aan, de schorseneren, snijd ze in gelijke stukjes en leg ze in de melk. Schil en snijd de winterwortels in stukje van dezelfde grootte als de schorseneren. Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui circa 3 minuten. Giet en spoel de schorseneren af en voeg ze met de winterwortel en de linzen toe aan de ui. Snijd de saucijsjes in plakjes en voeg toe aan de pan met groente. Bak circa 3 minuten mee. Pluk en snijd de salie in reepjes en roer door de groente. Schenk de bouillon erbij en laat met deksel op de pan in circa 15 minuten gaar worden. Breng eventueel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties