• Breng een pan water met een beetje zout aan kook en kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
• Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn.
• Hak het brood tot grof broodkruim.
• Pluk en hak de peterselie fijn.
• Halveer de cherrytomaten.
• Verwarm een scheutje olie in een pan. Voeg de sjalot toe en fruit circa 3 minuten op een middelhoog vuur.
• Fruit de knoflook toe en bak nog circa 1 minuut mee.
• Voeg de garnalen toe en bak circa 4 minuten.
• Voeg de spinazie toe en bak nog circa 2 minuten.
• Warm de cherrytomaten de laatste minuut mee en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
• Meng de spaghetti door het spinazie-garnalenmengsel.
• Verwarm een scheutje olie in een andere (kleine) koekenpan. Voeg het broodkruim en de peterselie toe en bak circa 4 minuten tot het goudbruin en knapperig is.
Serveren
Verdeel de spaghetti over de borden. Bestrooi met het knapperige broodkruim. Giet een klein scheutje olijfolie extra vierge over het gerecht.
• Breng een pan water met een beetje zout aan kook en kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
• Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn.
• Hak het brood tot grof broodkruim.
• Pluk en hak de peterselie fijn.
• Halveer de cherrytomaten.
0 reacties