Soep van radijsjes en radijzenloof

6
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de aardappels toe, blus af met de bouillon en lkookt de aardappels gaar. Snijd het loof van de radijsjes. Was het loof en de radijsjes en snijd de radijsjes in plakjes. Pureer de soep met het loof en de crème fraiche en breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep in diepe borden en garneer met radijsjes.

Ingredienten

4
Personen

Soep van radijsjes en radijzenloof

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 aardappels
  • olijfolie
  • 1 l groentebouillon
  • 2 bosjes radijs
  • 80 ml crème fraîche
  • zout
  • versgemalen peper
Geef je waardering
6