De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

soep van radijsjes en radijzenloof

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de aardappels toe, blus af met de bouillon en lkookt de aardappels gaar. Snijd het loof van de radijsjes.

20 MIN
Soep van radijsjes en radijzenloof

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de aardappels toe, blus af met de bouillon en lkookt de aardappels gaar. Snijd het loof van de radijsjes. Was het loof en de radijsjes en snijd de radijsjes in plakjes. Pureer de soep met het loof en de crème fraiche en breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep in diepe borden en garneer met radijsjes.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker