De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Soep van radijsjes en radijzenloof

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de aardappels toe, blus af met de bouillon en lkookt de aardappels gaar. Snijd het loof van de radijsjes.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Soep van radijsjes en radijzenloof

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de aardappels toe, blus af met de bouillon en lkookt de aardappels gaar. Snijd het loof van de radijsjes. Was het loof en de radijsjes en snijd de radijsjes in plakjes. Pureer de soep met het loof en de crème fraiche en breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep in diepe borden en garneer met radijsjes.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.