Gochujang-noedels
-
Snijd de koriander fijn en de bosui in dunne ringen. Doe de koriander en gochujang in een hittebestendige kom. Verwarm de sesam- en neutrale plantaardige olie in een kleine pan.
-
Doe de bosui in de olie en bak in een paar minuten goudbruin. Haal de bosui met een schuimspaan uit de olie en laat ze op keukenpapier uitlekken. Giet de bosui-olie in een dun straaltje over de koriander en gochujang. Roer goed tot je een samenhangend mengsel hebt. Zet dan opzij om af te koelen.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.
-
Voeg de limoensap, honing en de sojasaus toe aan de koriander-chiliolie zodra het iets is afgekoeld. Breng eventueel verder op smaak met zout.
-
Schep de noedels door de chiliolie en serveer meteen. Garneer met de gefrituurde bosui.
0 reacties