Beslag
Meng eieren, eidooier, suiker en de olie. Rasp de schil van de sinaasappel en voeg de rasp en het sap van de sinaasappel toe. Meng de bloem met de bakpoeder en roer door de eiermassa tot een glad en egaal beslag.
Sinaasappelsiroop
Rasp de schil van de sinaasappel. Pers het sap uit de citroen en de sinaasappel. Breng het sinaasappel- en citroensap, een halve uitgeknepen sinaasappel en een halve uitgeknepen citroen samen met het water, suiker, sinaasappelrasp en honing aan de kook. Laat circa 3 minuten koken tot een dikke siroop. Verwarm de olie tot 180 ÂșC. Schep met een ijsknijper bolletjes van het beslag in het frituurvet. Bak circa 3 minuten aan elke kant goudbruin. Laat de beignets uitlekken op keukenpapier. Hak de pistachenoten. Doop de beignets in de warme siroop en bestrooi ze met de pistachenoten.
Meng eieren, eidooier, suiker en de olie. Rasp de schil van de sinaasappel en voeg de rasp en het sap van de sinaasappel toe. Meng de bloem met de bakpoeder en roer door de eiermassa tot een glad en egaal beslag. Rasp de schil van de sinaasappel.
0 reacties