De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

sinaasappelbeignets

Meng eieren, eidooier, suiker en de olie. Rasp de schil van de sinaasappel en voeg de rasp en het sap van de sinaasappel toe. Meng de bloem met de bakpoeder en roer door de eiermassa tot een glad en egaal beslag. Rasp de schil van de sinaasappel.

30 min kooktijd
Sinaasappelbeignets

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Beslag
Meng eieren, eidooier, suiker en de olie. Rasp de schil van de sinaasappel en voeg de rasp en het sap van de sinaasappel toe. Meng de bloem met de bakpoeder en roer door de eiermassa tot een glad en egaal beslag.

Sinaasappelsiroop
Rasp de schil van de sinaasappel. Pers het sap uit de citroen en de sinaasappel. Breng het sinaasappel- en citroensap, een halve uitgeknepen sinaasappel en een halve uitgeknepen citroen samen met het water, suiker, sinaasappelrasp en honing aan de kook. Laat circa 3 minuten koken tot een dikke siroop. Verwarm de olie tot 180 ºC. Schep met een ijsknijper bolletjes van het beslag in het frituurvet. Bak circa 3 minuten aan elke kant goudbruin. Laat de beignets uitlekken op keukenpapier. Hak de pistachenoten. Doop de beignets in de warme siroop en bestrooi ze met de pistachenoten.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker