Salade van postelein en geitenkaas

4
Gemiddeld

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Breng een pan met water aan de kook, voeg de eieren toe en kook ze hard in 10 minuten. Laat de eieren schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in vieren. Snijd de geitenkaas in blokjes en rooster de noten in een droge koekenpan. Schil de aardappels en snijd ze in hele kleine blokjes. Verhit olie in een pan en bak de aardappels goudbruin, blus af met de azijn en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de postelein, aardappels, noten, eieren en geitenkaas over borden en besprenkel met notenolie.

Ingredienten

4
Personen

Salade van postelein en geitenkaas

  • 4 eieren
  • 150 g geitenkaas
  • 50 g walnoten
  • 4 aardappels
  • olijfolie
  • 50 ml sherryazijn
  • zout
  • versgemalen peper
  • 250 g postelein
  • notenolie
Geef je waardering
4