De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade van postelein en geitenkaas

Deze salade van postelein, geitenkaas en walnoten is de ideale maaltijdsalade. Probeer dit recept van 24Kitchen-chef Bianca Janssen. 

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salade van postelein en geitenkaas

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

"Postelein is echt een vergeten groenten, zonde: want we telen het zelf in Nederland."

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Breng een pan met water aan de kook, voeg de eieren toe en kook ze hard in 10 minuten. Laat de eieren schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in vieren.

  2. Snijd de geitenkaas in blokjes en rooster de noten in een droge koekenpan. Schil de aardappels en snijd ze in hele kleine blokjes. 

  3. Verhit olie in een pan en bak de aardappels goudbruin, blus af met de azijn en breng op smaak met zout en peper. 

  4. Verdeel de postelein, aardappels, noten, eieren en geitenkaas over borden en besprenkel met notenolie.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.