De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade van kastanjechampignons en spekjes

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salade van kastanjechampignons en spekjes

Bereidingswijze

Meng voor de dressing azijn, zout, peper en 150 ml olijfolie met elkaar. Rooster pijnboompitten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Snijd de champignons in vieren. Verhit olie in een pan en bak de champignons goudbruin. Voeg spekjes toe en bak 5 minuten mee. Snijd de bosuien in ringen en meng ze met de sla en dressing. Verdeel de salade over borden en rasp de pecorino erover. Strooi de pijnboompitten over de salade en verdeel de champignons en spekjes erover.

Thema: herfst

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.