Salade van kastanjechampignons en spekjes

7
Gemiddeld

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Meng voor de dressing azijn, zout, peper en 150 ml olijfolie met elkaar. Rooster pijnboompitten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Snijd de champignons in vieren. Verhit olie in een pan en bak de champignons goudbruin. Voeg spekjes toe en bak 5 minuten mee. Snijd de bosuien in ringen en meng ze met de sla en dressing. Verdeel de salade over borden en rasp de pecorino erover. Strooi de pijnboompitten over de salade en verdeel de champignons en spekjes erover.

Thema: herfst

Ingredienten

4
Personen

Dressing

  • 50 ml frambozenazijn
  • zout
  • versgemalen peper
  • olijfolie

Salade

  • 50 g pijnboompitten
  • 350 g kastanjechampignons
  • 150 g spekjes
  • 2 bosuien
  • 150 g veldsla
  • 75 g Pecorino
Geef je waardering
7