De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salade van kastanjechampignons en spekjes

15 min kooktijd
Salade van kastanjechampignons en spekjes

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Meng voor de dressing azijn, zout, peper en 150 ml olijfolie met elkaar. Rooster pijnboompitten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Snijd de champignons in vieren. Verhit olie in een pan en bak de champignons goudbruin. Voeg spekjes toe en bak 5 minuten mee. Snijd de bosuien in ringen en meng ze met de sla en dressing. Verdeel de salade over borden en rasp de pecorino erover. Strooi de pijnboompitten over de salade en verdeel de champignons en spekjes erover.

Thema: herfst

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker