De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Salade met Balsamicodressing

Verwarm de grill voor. Meng de balsamico-azijn en honing en breng op smaak met zout en peper. Klop met een garde de olie erdoor. Snijd de radicchio in vieren, bestrijk ze met olie en leg ze op de grill. Serveer de radicchio op een bord, schenk de dressing erover en bestrooi met pijnboompitten en oude kaas.

5 MIN
Salade met Balsamicodressing
Rudolph van Veen

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor. Meng de balsamico-azijn en honing en breng op smaak met zout en peper. Klop met een garde de olie erdoor. Snijd de radicchio in vieren, bestrijk ze met olie en leg ze op de grill. Serveer de radicchio op een bord, schenk de dressing erover en bestrooi met pijnboompitten en oude kaas.

Rudolph van Veen gaat terug naar de basis van het koken en geeft voorlichting over Nederlandse producten. In elke aflevering staat één groente of product centraal. Rudolph bezoekt de kwekerij zodat men kan zien waar ingrediënten vandaan komen en hoe hoog de kwaliteit van deze Nederlandse producten is. Samen met Rob Baan ontdekt hij de verhalen achter de heerlijkste Nederlandse groente, maar ook bezoekt hij bijvoorbeeld bedrijven waar Nederlandse kazen gemaakt worden en boerderijen met scharrelvlees. Vervolgens worden er heerlijke recepten bereid met deze producten, waarbij voldoende uitleg wordt gegeven over de verschillende ingrediënten en kooktechnieken.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker