De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rösti

Zelf rösti maken? Zo moeilijk is dat helemaal niet! 

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Rösti

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Haal je weleens röstirondjes uit de diepvries? Na het proberen van deze zelfgemaakte rösti zal je daar toch twee keer over nadenken - zo lekker zijn ze!"

Bereidingswijze

Rösti

  1. Rasp de aardappels met een grove rasp of keukenmachine. Knijp het vocht eruit en doe dit in een mengkom.

  2. Snipper de ui en voeg dit hieraan toe samen met het ei, de bloem en de kaas. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Vorm 12 rösti's van het aardappelmengsel.

  4. Verwarm een koekenpan met wat olijfolie en bak de rösti's 2-3 minuten per kant goudbruin en knapperig.

  5. Zet het vuur lager en laat de rösti’s voor enkele minuten met de deksel op de pan goed gaar worden.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.