De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rode salsa van Miljuschka

Probeer Miljuschka's versie van een rode salsa!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Miljuschka's rode salsa

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Miljuschka: "Salsa is overal te krijgen in alle kleuren in Mexico. Een paar dingen zitten er altijd in; pepers, limoen en ui. Ik maak een simpele niet al te pittige versie. In deze salsa gebruik ik jalapeño maar je kan ook gaan voor rode Spaanse pepers om de rioja in deze salsa te benadrukken."

Bereidingswijze

Stap 1:
Pers de limoenen uit in een vijzel of blender.

Stap 2:
Rooster de andere ingrediënten totdat ze geblakerd zijn in de oven of in een pan.

Stap 3:
Vijzel of blender de ingrediënten fijn maar niet tot een gladde massa.
Breng op smaak met zout en peper.

Serveer bij tacos of totopos.

In haar prachtige nieuwe programma neemt Miljuschka in 6 afleveringen je op reis naar Mexico. Daar bezoekt ze onder andere  inheemse boeren, gaat ze op bezoek bij restaurant Pujol (die zich nummer 12 van de wereld mag noemen) en gaat ze aan de bak bij Luis Robledo (de beste banketbakker van Latijns Amerika). Ook bewijst ze opnieuw niet bang te zijn en proeft ze wel hele bijzondere gerechten. 

Kijk naar Miljuschka in Mexico, iedere maandag om 22.00 op 24Kitchen, kanaal 24. 

MIM_Abri_format_DEF.jpg

Kijk elke maandag naar een nieuwe aflevering van Miljuschka in Mexico op 24Kitchen, kanaal 24!

miljuschka in mexico

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.