Stap 1:
Snijd de dadels in stukjes. Hak de cashewnoten grof.
Stap 2:
Meng in een kom de pindakaas, boter en de ahornsiroop. Voeg de havermoutvlokken, 2/3 van de pompoenpitten en de cashewnoten toe en meng goed door. Meng als laatste de dadels kort door het deeg.
Stap 3:
Verpak het deeg in plasticolie. Laat het deeg ongeveer 30 minuten rusten in de koelkast zodat het wat steviger wordt.
Stap 4:
Verwarm de oven voor op 180°C boven en onderwarmte.
Stap 5:
Verdeel het deeg met een lepel in 12 bolletjes en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Druk de bolletjes met de hand iets platter tot een soort kleine burgertjes. Bestrooi de koekjes met de rest van de pompoenpitten. Bak de koekjes in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar. Laat de koekjes volledig afkoelen.
Kijk iedere werkdag om 15:00 naar Rudolph's Bakery.
0 reacties