De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

reibekuchen

30 min kooktijd
Reibekuchen

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Reibekuchen
Schil en rasp de aardappels. Pel en snipper de ui. Pluk en hak de peterselie. Meng de geraspte aardappel met het ei, ui, bloem, bakpoeder en de peterselie. Breng op smaak met een beetje nootmuskaat, zout en wat versgemalen peper.

Verhit een scheutje olie en een klontje boter in een koekenpan. Vorm platte hoopjes van het aardappelmengsel en bak deze om en om in circa 4 minuten goudbruin en gaar. Laat de reibekuchen uitlekken op keukenpapier. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker