- Klop de boter met de suiker romig.
- Doe de eieren erbij.
- Meng de karnemelk met de kleurstof en de vanille extract.
- Roer de bloem, zout en cacao door elkaar.
- Giet de helft van het kleurstofmengsel bij de boter, meng. Dan de helft van de bloem, meng. Herhaal tot beiden op zijn.
- In een apart glas mix de azijn met de soda en giet erbij.
- Verhit het wafelijzer. Bak de wafels in 4 minuten op de middelste stand gaar.
- Bedruip ze met gecondenseerde melk.
Red velvet wafels
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Miljuschka Witzenhausen
Ingredienten
8
Porties
Red velvet wafels
- 120 g boter
- 200 g kristalsuiker
- 100 g witte basterdsuiker
- 2 eieren
- 240 ml karnemelk
- 2 el rode vloeistof
- 1 tl vanille-extract
- 300 g bloem
- 1 snufje zout
- 20 g cacao
- 1 tl baking soda
- 1 el appelciderazijn
- 1 blikje gecondenseerde melk
Extra nodig
- wafelijzer
Bereidingswijze
20 minuten
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Geef je waardering
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Facebook opmerkingen