De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

quichebodem

Zo maak je zelf heel gemakkelijk een korstdeeg voor de hartige taart of quiche.

30 min voorbereidingstijd
10 min kooktijd
korstdeeg

Een recept van

Bereidingswijze

Maak een hoopje van de bloem en het zout met een kuiltje in het midden. Leg daarin de in stukjes gesneden boter. Wrijf alles tussen je vingers tot een homogeen poeder, voeg het ei toe en kneed het deeg: uiteindelijk ontstaat er een homogene bal (voeg zo nodig wat water toe).Wikkel de bal in plasticfolie en laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast.

Dit recept komt uit het boek Quiche & Hartige taart. Van klassiekers tot creatieve recepten door Marion FlipoBestel jouw exemplaar hier >

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker