Schil en snijd de aardappels in gelijke stukjes en kook de aardappels circa 12 minuten. Snijd het witte en het lichtgroene gedeelte van de prei in halve ringen, voeg toe aan de aardappels en kook 8 minuten mee. Schil en rasp de winterpeen.
Giet de aardappels en de prei af, stoom droog en pureer met de pureestamper. Roer de winterpeen en crème fraîche erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een pan en bak de kalkoenreepjes in circa 5 minuten goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak circa 4 minuten mee. Schenk de kippenbouillon erbij en verbrokkel de ontbijtkoek erboven. Roer goed door tot de ontbijtkoek opgelost is en de saus is ingekookt.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties