De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Preistamppot

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Preistamppot

Bereidingswijze

Schil en snijd de aardappels in gelijke stukjes en kook de aardappels circa 12 minuten. Snijd het witte en het lichtgroene gedeelte van de prei in halve ringen, voeg toe aan de aardappels en kook 8 minuten mee. Schil en rasp de winterpeen. Giet de aardappels en de prei af, stoom droog en pureer met de pureestamper. Roer de winterpeen en crème fraîche erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een pan en bak de kalkoenreepjes in circa 5 minuten goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak circa 4 minuten mee. Schenk de kippenbouillon erbij en verbrokkel de ontbijtkoek erboven. Roer goed door tot de ontbijtkoek opgelost is en de saus is ingekookt.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.