De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Preisalade

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Preisalade

Bereidingswijze

Snijd de prei in dunne ringetjes en blancheer in water met zout. Giet de prei af en spoel koud. Schil en snijd de aardappels in blokjes en blancheer in water met zout. Giet af en laat uitwasemen. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de bieslook en de ansjovis fijn. Snijd de augurken in blokjes. Meng de prei, aardappels, knoflook, bieslook, ansjovis, augurken en rozijnen met de mayonaise en breng op smaak met peper. Breng een pan met water en azijn aan de kook en pocheer de eieren. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verdeel de salade over borden en leg de gepocheerde eieren erop.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.