De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

popeye’s choice cupcake

Verwarm de oven voor op 180ºC. Zet caises in een cupcakevorm. Meng met de mixer de bloem, bakpoeder, eieren, spinaziepuree, honing, olijfolie en een snufje zout met elkaar. Verdeel het beslag met een ijsknijper over de caises en bak de cupcakes in circa 25 minuten gaar. Laat de cupcakes afkoelen.

45 min kooktijd
Popeye’s Choice cupcake

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Cupcakes
Verwarm de oven voor op 180ºC. Zet caises in een cupcakevorm.
Meng met de mixer de bloem, bakpoeder, eieren, spinaziepuree, honing, olijfolie en een snufje zout met elkaar. Verdeel het beslag met een ijsknijper over de caises en bak de cupcakes in circa 25 minuten gaar. Laat de cupcakes afkoelen.

Geitenkaascrème 
Klop de boter luchtig met de mixer en verkruimel de geitenkaas erin. Roer het mengsel glad en breng op smaak met zout, peper en honing. Schep de geitenkaascrème in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.

Garnering
Rooster de pijnboompitjes. Spuit rozetten geitenkaascrème op de cupcakes en garneer met pijnboompitjes, tijmblaadjes, honing en stukjes geitenkaas.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker