De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Perzik en lime mojito alcoholvrij

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Perzik en lime mojito alcoholvrij

Bereidingswijze

Perzik en lime mojito alcoholvrij:

  • Verdeel de muntblaadjes over de glazen.
  • Snijd de limoenen in partjes en verdeel die ook over de glazen.
  • Strooi in elk glas een halve eetlepel rietsuiker over de munt en limoen, stamp alles met de muddler aan.
  • Voeg crushed ijs toe en overgiet alles met het perziksap en de frisdrank.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.