De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

perenclafoutis met bitterkoekjes

Een heerlijke perenclafoutis met bitterkoekjes. Proberen!

60 min kooktijd
perel clafoutis

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Een heerlijke perenclafoutis met bitterkoekjes. Proberen!

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Schil en snijd de peren in parten en snijd het klokhuis eruit. Vet de ovenschaal in met boter en verdeel de peren erover. Snijd de bitterkoekjes en strooi ze over de peren. Meng in een kom de melk, suiker, bloem, zout en de eieren. Schenk het beslag over de peren in de vorm en bak de clafoutis in circa 45 minuten goudbruin en gaar. Bestuif met poedersuiker en serveer de clafoutis warm.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker