- Breng een pan water met zout aan de kook en kook de penne volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.
- Pluk en snijd de blaadjes peterselie fijn, voeg toe aan de pan en warm even door.
- Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm de saus circa 10 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Breng een pan water met zout aan de kook en kook de bloemkool in circa 8 minuten gaar.
- Giet de bloemkool af en roer de bloemkool door de saus.
- Voeg de penne toe aan de tomatensaus en roer goed door.
- Rasp de pecorino en garneer de pasta met de pecorino.
15 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties