De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Pastasalade met aardbeien, kip, mozzarella en spinazie

Deze pastasalade met aardbeien, kip, mozzarella en spinazie is waanzinnig lekker, gezond en weer eens wat anders!

15 MIN
Pastasalade met aardbeien, kip, mozzarella en spinazie
PLUS

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar. Snij de kippendijfilets in stukjes. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur met een scheutje olie en bak hierin de kippendijfilets gaar. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.

Verwijder de schil en pit van de avocado’s en snij het vruchtvlees in stukjes. Voeg toe aan de kip. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in stukjes, voeg toe aan de kip en avocado.

Halveer de mozzarellaballetjes en voeg ook toe aan de salade. Haal de basilicumblaadjes los van de steeltjes en meng met de olijfolie in een keukenmachine fijn. Voeg de balsamico azijn toe, samen met een snufje zout.

Giet de pasta af, spoel af onder de koude kraan en voeg toe aan de salade, samen met de spinazie en rucola. Breng op smaak met de basilicumdressing.

Benieuwd naar meer variaties op de pastasalade? Bekijk hier onze andere pastasalade recepten.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker