Pasta met romige vissaus

21
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Breng in een pan het water met de bouillonblokjes aan de kook en zet het vuur laag.
  • Smelt de boter in een pan en voeg, onder continu roeren met garde, beetje bij beetje de bloem toe. Roer wanneer alle bloem is opgenomen door de boter beetje bij beetje de bouillon erdoor. Meng de room door de saus.
  • Snijd de koolvis in blokjes. Snijd de prei in dunne ringen.
  • Snijd de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd in plakjes.
  • Voeg de koolvis, prei, broccoli en cherrytomaten toe en laat in circa 4 minuten gaar worden.
  • Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Breng de saus op smaak met vissaus en peper.
  • Halveer de citroen en knijp uit boven pan.  
  • Pluk en hak de peterselie en serveer apart. 

Ingredienten

4
Personen

Pasta romige vissaus

  • 1 l water
  • 2 visbouillonblokjes
  • 50 g roomboter
  • 60 g bloem
  • 100 ml room
  • 400 g koolvis
  • 1 prei
  • 1 broccoli
  • 250 g cherrytomaten
  • 300 g tagliatelle
  • vissaus
  • 1 citroen
  • 0.5 bosje peterselie
Geef je waardering
21