De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pasta con carne di maiale (pasta met varkenshaas) & verdure all’ agilo (groente met knoflook)

Een heerlijke pasta met varkenshaas geserveerd met groenten gebakken in knoflook.

45 min kooktijd
Pasta con Carne di maiale (pasta met varkenshaas) & Verdure all’ agilo (groente met knoflook)

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pasta con Carne di maiale
Pel en pers de knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Snijd de varkenshaas in dunne plakjes, voeg toe en bak om en om goudbruin. Blus af met de wijn en laat inkoken. Snijd de gepelde tomaten in blokjes en voeg de tomaten toe aan het vlees. Pluk en snijd de salie en marjoraan fijn en roer met de basilicum door de saus. Laat circa 15 minuten inkoken. Breng op smaak met zout en peper. Scheur de blaadjes basilicum en roer ze door de saus. Kook de pasta in ruim water met zout al dente.

Verdure all’ agilo
Verhit een scheut olie in de pan. Pel en halveer de knoflook. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in stukjes. Snijd de aubergine en courgette in grove stukken. Roerbak de gesneden groente en de knoflook in de wok op hoog vuur beetgaar. Ris de tijm en rozemarijn, hak grof en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper.

Serveer
Roer de pasta door de saus. Rasp de Parmezaanse kaas over de pasta en garneer met de basilicum. Snijd grove plakken van de ciabatta en serveer bij de pasta.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker