De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

paprika-cashewsoep

Deze soep is zoet, voedzaam en verrukkelijk – moeilijk te overtreffen!

30 min kooktijd
Paprika-cashewsoep

Een recept van

Bereidingswijze

Pel de uien en de knoflook en hak ze fijn. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in kleine stukjes.

Doe de olie in een grote pan en zet deze op matig vuur. Doe zodra de olie heet is de ui en de knoflook in de pan en bak dit onder af en toe roeren 4 minuten. Doe de stukjes paprika en het zout erbij en bak alles onder geregeld roeren nog 5 minuten. Voeg de cashewnoten, de tomatenblokjes en de bouillon erbij en zet het vuur hoog. Breng alles aan de kook en laat het mengsel 15 minuten prutte­len. Neem de pan van het vuur en pureer de ingrediënten met een staafmixer.

Bestrooi de soep voor het serveren met chilivlokken en schenk er wat kokosmelk over.

Dit recept komt uit het boek De Happy Pear: Recepten voor geluk Smakelijk en simpel vegan food door Stephen & David Flynn.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

Kan echt niet om een bouillonblokje te gebruiken.
Jose Schutte-Haleber
21-09-2023

Ook lekker