Verwarm de oven voor op 180 °C. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Ris de tijmblaadjes en hak ze fijn. Meng de geitenkaas met de pijnboompitten, tijm, rasp van de citroen, eieren en breng op smaak met zout en peper. Snijd de pannenkoeken doormidden, verdeel de waterkers en de geitenkaasvulling erover. Vouw de pannenkoeken dicht in de vorm van een driehoekje. Vet een ovenschaal in en leg de pannenkoeken erin. Bak circa 15 minuten in de oven. Leg ze op borden en serveer met een dressing naar keuze.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Ris de tijmblaadjes en hak ze fijn. Meng de geitenkaas met de pijnboompitten, tijm, rasp van de citroen, eieren en breng op smaak met zout en peper. Snijd de pannenkoeken doormidden, verdeel de waterkers en de geitenkaasvulling erover. Vouw de pannenkoeken dicht in de vorm van een driehoekje. Vet een ovenschaal in en leg de pannenkoeken erin. Bak circa 15 minuten in de oven. Leg ze op borden en serveer met een dressing naar keuze.
0 reacties