De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pannenkoeken gevuld met waterkers en geitenkaas

Verwarm de oven voor op 180 °C. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Ris de tijmblaadjes en hak ze fijn. Meng de geitenkaas met de pijnboompitten, tijm, rasp van de citroen, eieren en breng op smaak met zout en peper. Snijd de pannenkoeken doormidden, verdeel de waterkers en de geitenkaasvulling erover. Vouw de pannenkoeken dicht in de vorm van een driehoekje. Vet een ovenschaal in en leg de pannenkoeken erin. Bak circa 15 minuten in de oven. Leg ze op borden en serveer met een dressing naar keuze.

25 MIN
Pannenkoeken gevuld met waterkers en geitenkaas

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Ris de tijmblaadjes en hak ze fijn. Meng de geitenkaas met de pijnboompitten, tijm, rasp van de citroen, eieren en breng op smaak met zout en peper. Snijd de pannenkoeken doormidden, verdeel de waterkers en de geitenkaasvulling erover. Vouw de pannenkoeken dicht in de vorm van een driehoekje. Vet een ovenschaal in en leg de pannenkoeken erin. Bak circa 15 minuten in de oven. Leg ze op borden en serveer met een dressing naar keuze.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker