De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Orecchiette Salsiccia e cavolfiore

Een heerlijke pasta met saucijsjes, bloemkoolroosjes en pijnboompitten.

40 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Orecchiette Salsiccia e cavolfiore

Bereidingswijze

Snijd de bloemkool in roosjes. Kook de bloemkool in water met zout beetgaar en giet de bloemkool af. Verhit een koekenpan en bak de saucijsjes in circa 8 minuten goudbruin. Haal de saucijsjes uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Rooster de pijnboompitten in dezelfde pan goudbruin. Snijd de saucijsjes in stukjes en bestrooi met venkelzaadjes. Kook de pasta in water met zout al dente. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui en voeg de pijnboompitten toe. Voeg de saucijsjes toe en laat circa 5 minuten doorgaren. Blus af met de witte wijn en kook circa 5 minuten door. Voeg de bloemkoolroosjes en warm goed door. Zet het vuur uit en roer de pasta erdoor. Garneer met basilicum en breng op smaak met peper.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.