De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

ongebakken appelkoeken

Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de pecannoten circa 12 minuten en laat afkoelen. Hak de chocolade en de pecannoten.

30 min kooktijd
Ongebakken appelkoeken

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de pecannoten circa 12 minuten en laat afkoelen. Hak de chocolade en de pecannoten.

Tip: Rooster de pecannoten eventueel in een pannetje als je geen oven hebt.

Pindakaascrème
Hak en smelt de chocolade au bain-marie. Roer de boter met poedersuiker luchtig en voeg de pindakaas en de chocolade toe. Schep de crème in een spuitzak met een gladde spuitmond. Snijd de appels in pakken van circa 1 centimeter dik. Spuit een spiraal pindakaascrème op de appelplakken. Bestrooi met de gehakte chocolade, pecannoten en wat poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker