Dit gerecht maakte Alex in aflevering 18 van The Chefs' Line Nederland.
Okonomiyaki
Snij de kool en bacon in stukjes. Leng het tempurameel aan met ijswater tot een beslag. Klop het eiwit op en spatel door het beslag. Voeg kool en bacon toe, breng op smaak met zout en bak een pannenkoek (okonomiyaki).
Gefrituurde paling
Maak een beslag van het tempurameel, de rijstebloem en ijswater. Klop het eiwit op en spatel door het beslag. Haal de palingfilet door het beslag en frituur goudbruin op 180 ˚C.
Sauzen
Meng de Kewpie mayonaise met toban djan, siracha en sesamolie met een staafmixer. Doe in spuitflesje of spuitzakje. Snij de paling in brunoise en meng met de crème fraîche.
Serveren
Leg de okonomiyaki op een bord of schaal. Leg de gefrituurde paling erop. Maak met behulp van spuitflesjes streepjes mayonaise en unagi saus op de okonomiyaki. Maak met een lepeltje kleine bergjes crème fraîche erop. Garneer met de gesneden lente-ui.
0 reacties